Ιβάνκα Τραμπ: H Αμερική είναι ισχυρότερη από τις ενέργειες ενός διεστραμμένου αντισημίτη

Ιβάνκα Τραμπ: H Αμερική είναι ισχυρότερη από τις ενέργειες ενός διεστραμμένου αντισημίτη Facebook Twitter
EPA
0

Η Αμερική είναι «ισχυρότερη» από τις ενέργειες ενός «διεστραμμένου και δογματικού αντισημίτη» δήλωσε η κόρη του προέδρου των ΗΠΑ Ιβάνκα Τραμπ, στον απόηχο της πολύνκερης ένοπλης επίθεσης σήμερα σε συναγωγή στο Πίτσμπουργκ.

«Όλοι οι καλοί Αμερικανοί στέκονται στο πλευρό του εβραϊκού λαού για να αντιταχθούν στις τρομοκρατικές ενέργειες και συμμερίζονται τον τρόμο, την αποστροφή και την αγανάκτηση μετά το μακελειό στο Πίτσμπουργκ» έγραψε η Ιβάνκα Τραμπ στο Twitter. Πρόσθεσε πως  «πρέπει να ενωθούμε εναντίον του μίσους και του κακού».


Ο άντρας που οι αρχές θεωρούν υπεύθυνο για την επίθεση κρατείται. Ονομάζεται Ρόμπερτ Μπάουερς, είναι 46 ετών και έχει έντονο αντισημιτικό παρελθόν στο Διαδίκτυο. 

Η αστυνομία ανακοίνωσε πριν λίγο τον επίσημο απολογισμό της επίθεσης. Σκοτώθηκαν 11 άτομα ενώ υπάρχουν και έξι τραυματίες. Κανένα θύμα δεν είναι παιδί. 

Νωρίτερα, ο Ντόναλντ Τραμπ είχε δηλώσει πως τέτοιου είδους ενέργειες πρέπει να αντιμετωπίζονται με τη θανατική ποινή. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ινδονησία: Συζητήσεις για αμφιλεγόμενο σχέδιο νοσηλείας 2.000 ανθρώπων από τη Γάζα

Διεθνή / Ινδονησία: Συζητήσεις για αμφιλεγόμενο σχέδιο νοσηλείας 2.000 ανθρώπων από τη Γάζα

Την ίδια στιγμή ορισμένοι εθνικοί ισλαμικοί ηγέτες κατηγορούν την κυβέρνηση ότι «ξεγελάστηκε» από το Ισραήλ και θέτουν ερωτήματα σχετικά με τις εγγυήσεις για την επιστροφή των Παλαιστινίων
LIFO NEWSROOM
Βενεζουέλα: Ο Μαδούρο καλεί τη χώρα σε μαζική κινητοποίηση εν μέσω απειλών των ΗΠΑ

Διεθνή / Βενεζουέλα: Ο Μαδούρο καλεί σε μαζικές κινητοποιήσεις εν μέσω απειλών των ΗΠΑ

«Αποφάσισα ότι το Σάββατο και την Κυριακή θα οργανώσουμε μεγάλες κινητοποιήσεις (...) για να στείλουμε μήνυμα στον ιμπεριαλισμό: Ως εδώ με τις απειλές σας!», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μαδούρο
LIFO NEWSROOM