Μια 70χρονη γυναίκα στην Ιαπωνία που κατηγορείται για τους φόνους τριών ανδρών, μόλις ομολόγησε ότι δηλητηρίασε τον τέταρτο σύζυγό της.

 

Η Chisako Kakehi - που ονομάστηκε «Μαύρη Χήρα» και  «Poison Lady»  - είναι σε δίκη για τη δολοφονία των τριών ανδρών, συμπεριλαμβανομένου ενός από τους συζύγους της, και την απόπειρα δολοφονίας του άλλου.

 

Η κατηγορούσα αρχή υποστηρίζει ότι χρησιμοποίησε κυάνιο για να δηλητηριάσει τους άνδρες, πριν υποβάλει αίτηση για αποζημίωση για τα ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής που είχαν τα θύματα.

 

Η Kakehi πιστεύεται ότι έχει συγκεντρώσει πάνω από 7 εκατομμύρια ευρώ σε αποζημιώσεις.

 

Όταν ρωτήθηκε για τη δολοφονία του τελευταίου συζύγου της, του 75χρονου  Isao Kakehi, είπε σύμφωνα με πληροφορίες στο δικαστήριο: «Περίμενα την κατάλληλη χρονική στιγμή για  να τον σκοτώσω από βαθύ μίσος.»

 

Όπως είπε, έβαλε το δηλητήριο σε μια κάψουλα υγιεινής διατροφής που έδωσε στον σύζυγό της ένα μήνα μετά το γάμο τους.

 

Ίχνη του κυανίου βρέθηκαν στο σπίτι της στο Κιότο, καθώς επίσης και στο σώμα τουλάχιστον ενός από τα άτομα που φέρονται ως θύματά της.

 

Η «μαύρη χήρα» είχε πολλές σχέσεις με ηλικιωμένους ή ασθενείς άνδρες, που πληρούσαν κάποια από τα κριτήριά της, όπως να είναι «πλούσιοι και άτεκνοι».

 

Μέχρι και 10 άτομα από αυτά με τα οποία είχε συσχετιστεί έχουν πεθάνει, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ιαπωνίας.

Η ομάδα υπεράσπισης της ισχυρίζεται ότι η Kakehi,  είναι στα πρώιμα στάδια της άνοιας, και δεν είναι ένοχη  για φόνο, για λόγους μειωμένης ευθύνης.

 

Η ίδια είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, στο δικαστήριο: «Θα ήμουν ευτυχής αν πέθαινα, αν θέλετε δώστε μου δηλητήριο τώρα».

 

 

Mε πληροφορίες από το Skynews.com

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr