Η Warner Bros ετοιμάζει νέες ταινίες του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Η Warner Bros ετοιμάζει νέες ταινίες του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών Facebook Twitter
0

Ευχάριστα νέα για τους fans των ταινιών φαντασίας που βασίζονται στα βιβλία του Τόλκιν, καθώς Warner Bros και New Line υπέγραψαν συμφωνία για την υλοποίηση περισσότερων φιλμ του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» και του «Χόμπιτ».

Ο διευθύνων σύμβουλος της Warner Bros Discovery, David Zaslav, ανακοίνωσε την Πέμπτη σε τηλεφωνική κλήση για τα κέρδη της εταιρείας ότι έχει συναφθεί συμφωνία για την παραγωγή «πολλαπλών» ταινιών βασισμένων στα βιβλία του Τόλκιν όπως ο «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών».

Το κόστος της συμφωνίας με την Embracer Group, τη σουηδική εταιρεία παιχνιδιών που κατέχει τα δικαιώματα για το μεγαλύτερο μέρος του φανταστικού κόσμου του Τόλκιν, δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί.

Η παραγωγή για τις ταινίες θα πραγματοποιηθεί μέσω της εταιρείας παραγωγής New Line Cinema της Warner Bros, η οποία παρήγαγε και την αρχική τριλογία που γύρισε ο σκηνοθέτης Πίτερ Τζάκσον μεταξύ 2001 και 2003. Οι ταινίες αυτές απέφεραν σχεδόν 3 δισ. δολάρια, ενώ το τρίτο μέρος, «Η επιστροφή του βασιλιά», κέρδισε 11 Όσκαρ, μεταξύ των οποίων και εκείνο της καλύτερης ταινίας.

Σε κοινή δήλωσή τους στο Variety, ο Τζάκσον και οι δύο στενότεροι συνεργάτες του στον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», ο Φραν Γουόλς και η Φιλίπα Μπόιενς, ανέφεραν ότι η Warner Bros και η Embracer «μας κρατούσαν ενήμερους σε κάθε βήμα» σχετικά με τις νέες ταινίες. «Ανυπομονούμε να μιλήσουμε μαζί τους περαιτέρω για να ακούσουμε το όραμά τους για το franchise που προχωράει», δήλωσαν.

Η Embracer απέκτησε τα δικαιώματα για τις ταινίες, τα παιχνίδια, τα εμπορεύματα, τα θεματικά πάρκα και τις ζωντανές παραγωγές του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» όταν αγόρασε την Middle-earth Enterprises το 2022.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το παράνομο εμπόριο καυσίμων στο Μεξικό: Πώς τα καρτέλ κυριαρχούν με βία και διαφθορά

Διεθνή / Το παράνομο εμπόριο καυσίμων στο Μεξικό: Πώς τα καρτέλ κυριαρχούν με βία και διαφθορά

Το λαθρεμπόριο καυσίμων στο Μεξικό εξελίσσεται σε διεθνές φαινόμενο. Πλοία, πλαστά έγγραφα, και κυβερνητική διαφθορά στηρίζουν ένα δίκτυο που χρηματοδοτεί τα καρτέλ και απειλεί τη σταθερότητα της χώρας.
LIFO NEWSROOM
Μαζικά συλλαλητήρια κατά της «στρατιωτικοποίησης της δημοκρατίας» ενόψει της παρέλασης Τραμπ στην Ουάσινγκτον

Διεθνή / Μαζικά συλλαλητήρια κατά της «στρατιωτικοποίησης της δημοκρατίας» ενόψει της παρέλασης Τραμπ στην Ουάσινγκτον

Εκατομμύρια Αμερικανοί αναμένονται σήμερα στους δρόμους, διαδηλώνοντας ενάντια στις αυταρχικές πολιτικές του Ντόναλντ Τραμπ και την πανηγυρική στρατιωτική παρέλαση για τα 250 χρόνια του αμερικανικού στρατού — που συμπίπτει με τα 79α γενέθλιά του
LIFO NEWSROOM