Η Τζένιφερ Γκρέι λέει πως ο Τζόνι Ντεπ «ζήλευε τρελά»: «Ήταν φλογερή σχέση»

Η Τζένιφερ Γκρέι λέει πως ο Τζόνι Ντεπ «ζήλευε τρελά»: «Ήταν φλογερή σχέση» Facebook Twitter
Με τον Johnny Depp, τον Ιούνιο του 1989. Φωτ: Vinnie Zuffante/Getty Images
0

Η Τζένιφερ Γκρέι προχώρησε σε μια ακόμη αποκάλυψη, αυτή τη φορά για την «φλογερή» σχέση της με τον πρώην αρραβωνιαστικό της, Τζόνι Ντεπ.

Στο νέο της βιβλίο «Out of the Corner», η 62χρονη ηθοποιός, που έγινε διάσημη μέσα από τον ρόλο της Baby στο «Dirty Dancing», εξηγεί με λεπτομέρειες πώς τα πράγματα πήραν μια σκοτεινή τροπή όταν ο ατζέντης της, της έκλεισε «ραντεβού στα τυφλά» με τον Τζόνι Ντεπ, το 1989- εκείνη 26 ετών κι εκείνος 29.

Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν μόλις δυο εβδομάδες μετά την γνωριμία τους εκείνη την χρονιά, σύμφωνα με την ίδια.

Για το πρώτο ραντεβού τους, η Τζένιφερ Γκρέι γράφει: «Φάγαμε, μιλήσαμε, ήπιαμε Jack Daniel’s, ξεκαρδιστήκαμε στα γέλια, καπνίζαμε. Ήταν τόσο αδιανόητα όμορφος. Και αναπάντεχα ανοιχτός, αστείος, ιδιαίτερος και γλυκός». 

Μαζί πήραν και έναν σκύλο, που ονόμασαν Lulu. «Ήταν το μωρό μας και μου κρατούσε παρέα όταν ο Τζόνι έλειπε εκτός πόλης», συνεχίζει η ηθοποιός, σύμφωνα με απόσπασμα του βιβλίου που δημοσιεύει η βρετανική Independent. 

Ο 58χρονος ηθοποιός βρίσκεται, αυτήν την περίοδο, εν μέσω μιας σκληρής δικαστικής διαμάχης με την 36χρονη πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ, την οποία κατηγορεί για συκοφαντική δυσφήμηση- αλλά η Τζένιφερ Γκρέι υποστηρίζει πως δεν είναι η πρώτη φορά που εμπλέκεται σε μια προβληματική σχέση.

Συγκεκριμένα περιγράφει πώς η συμπεριφορά του Τζόνι Ντεπ έγινε ασταθής όταν ήταν μαζί: «Ο Τζόνι πηγαινοερχόταν κάθε εβδομάδα στο Βανκούβερ, αλλά είχε αρχίσει ολοένα και πιο συχνά να μπλέκει σε μπελάδες: καβγάδες σε μπαρ, συγκρούσεις με αστυνομικούς». 

«Είχε αρχίσει να χάνει τις πτήσεις επιστροφής για το Λος Άντζελες επειδή είχε παρακοιμηθεί, ή όταν γύριζε σπίτι, ζήλευε τρελά και γινόταν παρανοϊκός σχετικά με τι είχα κάνει όσο έλειπε», συνεχίζει. «Απέδωσα τα νεύρα και την κακή διάθεση στην αδυναμία να αποχωρήσει από το "21 Jump Street" [τηλεοπτική σειρά]».

Ο Τζόνι Ντεπ άρχισε να βγαίνει με την Τζένιφερ Γκρέι λίγο μετά τον χωρισμό της από τον Μάθιου Μπρόντερικ, τον οποίο είχε γνωρίσει το 1985, στα γυρίσματα του «Ferris Bueller’s Day Off».

Στην αρχή κράτησαν την σχέση τους κρυφή μέχρι που ενεπλάκησαν σε ένα τροχαίο δυστύχημα στη Βόρεια Ιρλανδία, δυο χρόνια αργότερα. Στο τροχαίο σκοτώθηκαν δυο άνθρωποι, και το ζευγάρι τραυματίστηκε. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΦΡΙΝΤΡΙΧ ΜΕΡΤΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Διεθνή / Χιλιάδες ευρώ για χτένισμα, μακιγιάζ και φωτογράφους δαπανά ο Φρίντριχ Μερτς

Όλα τα υπουργεία στη Γερμανία έχουν δαπανήσει 58.738 ευρώ για μακιγιέρ και κομμωτές - Η απάντηση του πρωθυπουργικού γραφείου του Φρίντριχ Μερτς στην ακροδεξιά «Εναλλακτική για τη Γερμανία»
LIFO NEWSROOM
ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑΤΟ

Διεθνή / Η Ευρώπη ετοιμάζεται για ένα από τα πιο περίπλοκα σχέδια στρατιωτικής μετακίνησης στην ιστορία της

Η Ευρώπη επιχειρεί να διορθώσει μια κρίσιμη αδυναμία: τη μεταφορά στρατευμάτων και βαρέος εξοπλισμού από τα δυτικά λιμάνια στα ανατολικά σύνορα του ΝΑΤΟ
LIFO NEWSROOM
Στον Λευκό Οίκο ο Κριστιάνο Ρονάλντο την ημέρα της κρίσιμης συνάντησης Τραμπ – Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν

Διεθνή / Στον Λευκό Οίκο ο Κριστιάνο Ρονάλντο την ημέρα της κρίσιμης συνάντησης Τραμπ – Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν

Η παρουσία του συνδέεται με μια σημαντική διπλωματική στιγμή, καθώς ο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν επιστρέφει στις ΗΠΑ για πρώτη φορά μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι
LIFO NEWSROOM
CLOUDFLARE ΒΛΑΒΗ

Διεθνή / Cloudflare: Η εταιρεία επικαλείται «ασυνήθιστη υψηλή κίνηση» για το παγκόσμιο μπλακ άουτ

Ειδικοί, μιλώντας για τη βλάβη στην Cloudflare, σημειώνουν ότι όταν ένας μόνο «κομβικός» πάροχος έχει πρόβλημα, το αποτέλεσμα μπορεί να προκαλέσει αλυσιδωτές διακοπές σε δεκάδες υπηρεσίες
LIFO NEWSROOM