Η Μαντόνα έκανε τραγούδι τον χωρισμό της Τζένιφερ Γκρέι με τον Μάθιου Μπρόντερικ

Η Μαντόνα έκανε τραγούδι τον χωρισμό της Τζένιφερ Γκρέι με τον Μάθιου Μπρόντερικ Facebook Twitter
Με τον Matthew Broderick σε θέατρο του Broadway, τον Νοέμβριο του 1987. Φωτ: Ron Galella Collection via Getty Images
0

Η Τζένιφερ Γκρέι αποκάλυψε πως ο χωρισμός της με τον Μάθιου Μπρόντερικ ενέπνευσε το τραγούδι «Express Yourself» της Μαντόνα, που κυκλοφόρησε το 1989. 

Η φιλία της 62χρονης ηθοποιού, που έγινε διάσημη μέσα από τον ρόλο της Baby στο «Dirty Dancing», με την Βασίλισσα της Ποπ ξεκίνησε την δεκαετία του 1980, ενώ το 1989 πρωταγωνίστησαν επίσης μαζί στην ταινία «Bloodhounds of Broadway» [Τα Λαγωνικά του Μπροντγουεï].

Οι δυο τους έγιναν τόσο καλές φίλες που η Μαντόνα διοργάνωσε ένα πάρτι γενεθλίων για την Τζένιφερ Γκρέι, τον Μάρτιο του 1989, όταν έγινε 29 ετών. 

Στο νέο βιβλίο «Out of the Corner», η Τζένιφερ Γκρέι αναφέρει πως η Μαντόνα τής είπε στο πάρτι ότι η σχέση της με τον Μάθιου Μπρόντερικ έπαιξε ρόλο για να γίνει το τραγούδι «Express Yourself». 

Με τον Μάθιου Μπρόντερικ ξεκίνησαν να βγαίνουν στα γυρίσματα του «Ferris Bueller’s Day Off» [Η πιο κουφή μέρα του Φέρι Μπούλερ] το 1985 και κράτησαν για αρκετό καιρό την σχέση τους κρυφή. 

Ωστόσο έμελλε να γίνει γνωστή με τον πιο τραγικό τρόπο, μετά από ένα τροχαίο δυστύχημα στην Βόρεια Ιρλανδία, στο οποίο είχαν εμπλακεί και οι δυο. 

«Μου είπε ότι έγραψε το "Express Yourself" για τον χωρισμό μου με τον Μάθιου», γράφει στο βιβλίο της. «Το έβαλε να το ακούσω μέσα στο αυτοκίνητό της. Ήμουν στο εξοχικό μου με τον Τζόνι [Ντεπ] και μου λέει, "έλα στο αμάξι". Και πήγα στην Μερσεντές της, όπου είχε ένα πολύ καλό ηχοσύστημα και μου λέει, "Άκου αυτό τραγούδι, που μόλις έγραψα. Είναι για σένα"», προσθέτει. 

Η Μαντόνα έκανε τραγούδι τον χωρισμό της Τζένιφερ Γκρέι με τον Μάθιου Μπρόντερικ Facebook Twitter
Με τον Johnny Depp, τον Ιούνιο του 1989. Φωτ: Vinnie Zuffante/Getty Images

Μετά τον Μάθιου Μπρόντερικ, η Τζένιφερ Γκρέι είχε επίσης σχέση με τον Τζόνι Ντεπ αλλά και τον ηθοποιό Μάικλ Φοξ. Το 2001 παντρεύτηκε τον Κλαρκ Γκρεγκ και πήραν διαζύγιο το 2020.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΧΕΔΙΟ ΤΡΑΜΠ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ ΕΕ

Διεθνή / Ουκρανία: Ποιες χώρες ετοιμάζουν αντιπρόταση στο σχέδιο 28 σημείων του Τραμπ - Οι «κόκκινες γραμμές»

Τι λένε τρεις πηγές στο Reuters - Πίεση Τραμπ στον Ζελένσκι να υπογράψει - «Παρόμοιες εγγυήσεις ασφαλείας με αυτές στο Άρθρο 5 του ΝΑΤΟ» έχει το αμερικανικό σχέδιο
LIFO NEWSROOM
ΓΙΑ ΣΚ - Τι σημαίνει η νέα πολιτική της Ακτοφυλακής των ΗΠΑ για τη σβάστικα και τις θηλιές της Κου Κουξ Κλαν

Διεθνή / Τι σημαίνει η νέα πολιτική της Ακτοφυλακής των ΗΠΑ για τη σβάστικα και τις θηλιές της Κου Κουξ Κλαν

Η ηγεσία της Ακτοφυλακής έχει δεσμευτεί ότι τα σύμβολα «παραμένουν αντίθετα με τις αξίες του σώματος», όμως το πώς θα εφαρμόζεται στην πράξη το νέο καθεστώς παραμένει ανοιχτό
LIFO NEWSROOM
G20 ΣΥΝΟΔΟΣ

Διεθνή / Χωρίς Τραμπ και Πούτιν η σύνοδος της G20: Έκκληση να τερματίσουν «τις συγκρούσεις που προκαλούν τόσο θάνατο»

Η κυβέρνηση Τραμπ μποϊκοτάρει τελείως τις συνομιλίες, καθώς κατηγορεί την κυβέρνηση της Νότιας Αφρικής ότι καταπιέζει τους λευκούς γαιοκτήμονες
LIFO NEWSROOM
ΓΙΑ ΣΚ - Βούτσιτς για τις καταγγελίες περί «σαφάρι ελεύθερων σκοπευτών» στο Σαράγεβο: «Δεν έχω σκοτώσει κανέναν»

Διεθνή / Βούτσιτς για τις καταγγελίες περί «σαφάρι ελεύθερων σκοπευτών» στο Σαράγεβο: «Δεν έχω σκοτώσει κανέναν»

Την ίδια ώρα, εισαγγελείς στο Μιλάνο έχουν ξεκινήσει έρευνα για Ιταλούς υπηκόους που ενδέχεται να συμμετείχαν σε αυτές τις δολοφονικές «εκδρομές»
LIFO NEWSROOM
Στον Λευκό Οίκο ο Μαμντάνι - «Είχαμε μια υπέροχη συνάντηση», λέει ο Τραμπ

Διεθνή / Στον Λευκό Οίκο ο Μαμντάνι: «Είχαμε μια υπέροχη συνάντηση», λέει ο Τραμπ

Απρόσμενα θετικό το κλίμα της συνάντησης - «Συμφωνήσαμε σε περισσότερα από όσα περιμέναμε», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος - Τι απάντησε για τον χαρακτηρισμό «φασίστας» που του αποδίδει ο Μαμντάνι
LIFO NEWSROOM