Η Τζένιφερ Άνιστον δήλωσε εντυπωσιασμένη με τις πόζες της Τζένιφερ Λόπεζ στο κόκκινο χαλί, την οποία χαρακτήρισε «πανέμορφη».

   

Μιλώντας στο περιοδικό διάσημη InStyle, η διάσημη «Ρέιτσελ» των Friends παραδέχθηκε μεταξύ άλλων πως αισθάνεται άβολα όταν ποζάρει μπροστά στους φωτογράφους.

   

«Ο στυλίστας σου λέει: "Μην το κάνεις ποτέ αυτό! Κάνε το πάντα έτσι!". Κι εμένα μου φαίνεται περίεργο. Δεν ξέρω πώς να σταθώ σε ένα κόκκινο χαλί, αλλά κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ», λέει.

 

   

Ωστόσο υπάρχει κάποια, που θαυμάζει για τις πόζες της στο κόκκινο χαλί και δεν είναι άλλη από την Τζένιφερ Λόπεζ.

   

«Θέλω να μάθω τι είναι αυτό που της δίνει την έξαψη στο βλέμμα. Είναι εκπληκτικό. Φαίνεται σαν θυμωμένη με κάποιον, αλλά είναι πανέμορφη. Είναι σαν να λέει: "Δεν μπορώ να πιστέψω ότι στέκομαι εδώ". Αλλά δεν νομίζω ότι προσπαθεί να ποζάρει, είναι σαν να σηκώθηκε έτσι από το κρεβάτι», σχολίασε. 

 

Όσο για την ίδια, η Τζένιφερ Άνιστον λέει ότι προσπαθεί να «έχει επαφή με τους ανθρώπους που κρατούν κάμερες» όταν περπατά στο χαλί. «Μερικούς από αυτούς τους γνωρίζω πολύ καιρό, οπότε θα πω ένα γεια», είπε και πρόσθεσε ότι εάν γνωρίζει κάποιον κάνει πιο εύκολη την φωτογράφιση.