Η Τζένιφερ Άνιστον θα παραδεχόταν «περήφανα» το σεξ με τον Ντέιβιντ Σουίμερ «αν είχε συμβεί»

Η Τζένιφερ Άνιστον θα παραδεχόταν «περήφανα» το σεξ με τον Ντέιβιντ Σουίμερ «αν είχε συμβεί» Facebook Twitter
0

Η Τζένιφερ Άνιστον αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους για την σχέση της με τον Ντέιβιντ Σουίμερ.

Μιλώντας με τις Κόρτνεϊ Κοξ και Λίζα Κούντροου στο The Howard Stern Show, η 52χρονη ηθοποιός είπε ότι με τον 54χρονο Σουίμερ ποτέ δεν εκδήλωσαν τον έρωτα που είχαν ο ένας για τον άλλο. 

Σε ερώτηση γιατί δεν έκανε σεξ με τον Σουίμερ, η Άνιστον απάντησε, «Ήταν αξιαγάπητος, ο Ντέιβιντ ήταν υπέροχος».

«Ήμασταν σε σχέσεις και ποτέ δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή και δεν θα είχε λειτουργήσει. Η ομορφιά σε όλο αυτό ήταν πως οποιαδήποτε συναισθήματα είχαμε κυριολεκτικά διοχετεύτηκαν στον Ρος και την Ρέιτσελ και πιστεύω πως γι' αυτό ήταν τόσο πειστικό», συνέχισε. 

«Αλλά όχι, ποτέ στη ζωή μου δεν ήμασταν μαζί. Και η Κόρτνεϊ με την Λίζα θα το γνώριζαν επειδή θα το είχαν ακούσει. Μπορούν να το εγγυηθούν για μένα», πρόσθεσε, με την 57χρονη Κοξ να συνηγορεί, λέγοντας «είναι αλήθεια».  

«Ο Χάουαρντ [Στερν] δεν θα με πιστέψει», σχολίασε η Άνιστον. «Όχι, προφανώς θα έλεγα ότι έκανα σεξ με τον Σουίμερ αν είχε συμβεί. Αλλά όχι».

Στο πολυαναμενόμενο Reunion των Friends, τον περασμένο μήνα, αποκαλύφθηκε μεταξύ άλλων ο έρωτας εκτός οθόνης ανάμεσα στην Άνιστον και τον Σουίμερ, που για δέκα χρόνια μονοπωλούσαν το ενδιαφέρων των τηλεθεατών μέσα από την σχέση των Ρος και Ρέιτσελ στη σειρά.

Οι δημιουργοί της σειράς, Μάρτα Κάουφμαν και Ντέιβιντ Κρέιν μαζί με τον παραγωγό Κέβιν Μπράιτ, ρωτήθηκαν επίσης αν γνώριζαν για το αληθινό ειδύλλιο ανάμεσα στους δυο ηθοποιούς στη διάρκεια των γυρισμάτων. 

«Ήταν πολύ καυτό θέμα στο πλατό επειδή το κλίμα μεταξύ τους στις σκηνές ήταν τύπου, "Θεέ μου, δεν γίνεται να παίζουν ρόλο σε αυτό, κάτι πρέπει να υπάρχει!". Όλοι υποψιάζονταν ότι κάτι έτρεχε. Οι φήμες είχαν ένα όριο», σχολίασε ο Μπράιτ. «Αλλά όλοι σκεφτόμασταν ότι κάτι πρέπει να συνέβαινε επειδή ήταν τόσο καλοί μαζί. Είχαμε επενδύσει τόσο πολύ στον Ρος και την Ρέιτσελ, όπως όλοι σας. Κάτι υπήρχε με αυτούς τους δυο. Αλλά όπως και στη σειρά, κατά κάποιον τρόπο, έπρεπε να περιμένεις πολύ καιρό και μετά δεν συνέβη ποτέ. Το ετυχισμένο τέλος είναι στη σειρά», συνέχισε. 

Η 64χρονη Κάουφμαν είπε ότι «ήταν αρκετά προφανές» πως Άνιστον και Σουίμερ έτρεφαν συναισθήματα ο ένας για τον άλλο. «Δεν το ξέραμε με σιγουριά επειδή ποτέ δεν ρωτήσαμε κανέναν τους, αλλά ναι, σκεφτόμασταν ότι κάτι μπορεί να έτρεχε», είπε. 

Όταν ρωτήθηκαν αν συζήτησαν ποτέ με τους δυο ηθοποιούς τις δυσκολίες σε περίπτωση που δεν λειτουργούσε ένα εκτός σειράς ειδύλλιο, ο Μπράιτ είπε ότι είναι καλύτερο «να αφήνεις αυτά τα πράγματα να παίρνουν τον δρόμο τους». «Δεν πρέπει να μπλέκεσαι στις προσωπικές ζωές των ηθοποιών, βρίσκεις σίγουρα τον μπελά σου ως παραγωγός», εξήγησε. «Δεν το κάναμε ποτέ επειδή κανείς δεν είδε τίποτα, ούτε βρήκε κάτι. Ήταν απλώς φήμες βασισμένες στο πόσο καλοί υπήρξαν ως ηθοποιοί». 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ