Η Τέιλορ Σουίφτ γύρισε ταινία μικρού μήκους και όλοι πιστεύουν ότι είναι για τον Jake Gyllenhaal

Η Τέιλορ Σουίφτ γύρισε ταινία μικρού μήκους και όλοι πιστεύουν ότι είναι για τον Jake Gyllenhaal Facebook Twitter
0

Η Τέιλορ Σουίφτ ξέρει καλά πώς να κρατάει μυστικά τα πρότζεκτ της, κάτι που έκανε στην κυκλοφορία της ταινίας «All Too Well».

«Γίνομαι πραγματικά μυστικός πράκτορας όταν δεν θέλω ο κόσμος να μάθει τι κάνουμε ενώ το κάνουμε», είπε η 32χρονη τραγουδίστρια στη διάρκεια της προβολής της ταινίας στο Tribeca Film Festival: The Short Film.

«Οπότε τα πάντα ήταν κωδικοποιημένα, και έγραφα πράγματα με κώδικες που μόνο συγκεκριμένοι άνθρωποι γνώριζαν... Είμαι τόσο περίεργη με τέτοια πράγματα», πρόσθεσε.

Η Τέιλορ Σουίφτ έγραψε, σκηνοθέτησε και γύρισε την ταινία μικρού μήκους, με πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς Dylan O'Brien και Sadie Sink, στη Νέα Υόρκη πέρυσι.

Ολόκληρη η μικρού μήκους ταινία της Τέιλορ Σουίφτ:

Συνομιλώντας με τον σκηνοθέτη Mike Mills κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, δεν αναφέρθηκε καθόλου στον πρώην σύντροφό της Jake Gyllenhaal, ο οποίος φημολογείται ότι ενέπνευσε το κομμάτι.

«Ήθελα να φαίνεται ότι το να σμίξουν ήταν αναπόφευκτο και το να χωρίσουν εξίσου αναπόφευκτο», είπε για το ζευγάρι που απεικονίζεται στην ταινία, του οποίου η αισθητή διαφορά ηλικίας αντικατοπτρίζει τη διαφορά εννέα ετών μεταξύ της ίδιας και του Gyllenhaal, που σήμερα είναι 41 ετών.

To τραγούδι «All Too Well»:

Ο Dylan O'Brien μίλησε για τον ρόλο του όταν μαζί με την 20χρονη πρωταγωνίστρια του «Stranger Things», Sadie Sink, έκαναν μια guest εμφάνιση στο Beacon Theatre το Σάββατο.

«Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Είπες: "Πρέπει αυτός ο τύπος να γίνει συμπαθής, παρόλο που θα κάνει μερικά πραγματικά αντιπαθητικά πράγματα"», είπε στην συζήτηση με την Τέιλορ Σουίφτ.

«Είναι η διαφοροποιημένη προοπτική που έχει η Τέιλορ. Δεν είναι μαύρο και άσπρο. Δεν είναι ένα τέρας. Είναι απλώς ένα ναρκισσιστικό, εγωκεντρικό παιδί», πρόσθεσε.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέιλορ Σουίφτ: «Σε πετάνε έξω, μόλις γίνεσαι 29 χρονών» - Η άγρια επίθεση στη μουσική βιομηχανία

Διεθνή / Τέιλορ Σουίφτ: «Σε πετάνε έξω, μόλις γίνεσαι 29 χρονών» - Η άγρια επίθεση στη μουσική βιομηχανία

Η μουσικός - Πρόσωπο της Χρονιάς σε μία χειμαρρώδη συνέντευξη στο ΤΙΜΕ - Οι αποκαλύψεις για τον πρώην μάνατζέρ της και η δικαίωσή της στην κόντρα με την Κιμ Καρντάσιαν και τον Κάνιε Γουέστ
NEWSROOM