Η σύζυγος και ο θετός γιος κατηγορούμενοι για τον φόνο του ηγέτη μιας ομάδας της Κου Κλουξ Κλαν

Η σύζυγος και ο θετός γιος κατηγορούμενοι για τον φόνο του ηγέτη μιας ομάδας της Κου Κλουξ Κλαν Facebook Twitter
O Frank Ancona αυτοαποκαλούταν «αυτοκρατορικός μάγος».
1

Η σύζυγος και ο θετός γιος του ηγέτη μιας ομάδας της Κου Κλουξ Κλαν, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις όχθες ενός ποταμού στο Μιζούρι, κατηγορούνται για τον φόνο του.

Η σορός του 51χρονου Frank Ancona εντοπίστηκε δίπλα στο ποτάμι το Σάββατο και έφερε τραύμα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο. Τη Δευτέρα απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φόνο στη σύζυγό του, Malissa Ancona, και στον θετό γιο του, Paul Jinkerson Jr. Αντιμετωπίζουν επίσης κατηγορίες για παραποίηση αποδεικτικών στοιχείων και εγκατάλειψη νεκρού.

Ο εισαγγελέας Jerrod Mahurin ανέφερε πως πιστεύει ότι ο φόνος σημειώθηκε λόγω συζυγικών προβλημάτων και δεν συνδέεται με τη συμμετοχή του Ancona στην Κου Κλουξ Κλαν.

Η σύζυγος και ο θετός γιος κατηγορούμενοι για τον φόνο του ηγέτη μιας ομάδας της Κου Κλουξ Κλαν Facebook Twitter
H Malissa Ancona.

Η αστυνομία υποστηρίζει πως πυροβόλησαν τον Ancona ενώ κοιμόταν την Πέμπτη, στο σπίτι του, στο Leadwood του Μιζούρι. Στη συνέχεια, η σορός του μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο περίπου 20 μίλια μακριά, δίπλα σε ένα ποτάμι. Τη σορό εντόπισε το περασμένο Σάββατο, μία οικογένεια που είχε πάει για ψάρεμα, ενώ το αυτοκίνητό του είχε βρεθεί σε δασική περιοχή 30 μίλια μακριά.

Οι αρχές της περιοχής ενημερώθηκαν για την εξαφάνιση του Ancona από τον εργοδότη του. Πριν εντοπιστεί η σορός, η σύζυγός του είπε στην αστυνομία ότι ο Ancona την ενημέρωσε ότι θα έφευγε οδικώς για δουλειά εκτός της πολιτείας, ενώ η ίδια σκόπευε να κάνει αίτηση για διαζύγιο όταν θα επέστρεφε.

Ο Ancona, που αυτοαποκαλούνταν «αυτοκρατορικός μάγος», ήταν είχε ιδρύσει μία φράξια της Κου Κλουξ Κλαν (Τraditionalist Αmerican Κnights) το 2009. Σε μία φωτογραφία στο site της ομάδας εμφανίζεται να φοράει λευκή κουκούλα και να στέκεται μπροστά σε έναν σταυρό.

Η σύζυγος και ο θετός γιος κατηγορούμενοι για τον φόνο του ηγέτη μιας ομάδας της Κου Κλουξ Κλαν Facebook Twitter
O Paul Jinkerson Jr.

Τόσο η Malissa Ancona, όσο και Paul Jinkerson Jr, έχουν προφυλακιστεί χωρίς τη δυνατότητα καταβολής εγγύησης για αποφυλάκιση. Ο δικηγόρος του 24χρονου Jinkerson δήλωσε ότι δεν πιστεύει πως ο πελάτης του είχε εμπλακεί στον φόνο.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ