Η στιγμή που πυροσβέστες σώζουν γυναίκα, από φλεγόμενο διαμέρισμα του 20ου ορόφου- Κρεμόταν από το παράθυρο

Η στιγμή που πυροσβέστες σώζουν γυναίκα, από φλεγόμενο διαμέρισμα του 20ου ορόφου- Κρεμόταν από το παράθυρο Facebook Twitter
0

Σε βίντεο καταγράφηκε η δραματική στιγμή της διάσωσης μιας γυναίκας από φλεγόμενο διαμέρισμα, στη Νέα Υόρκη, χάρη στην ηρωική προσπάθεια των πυροσβεστών.

Η γυναίκα κρεμόταν από το παράθυρο διαμερίσματος του 20ου ορόφου, από όπου έβγαιναν πυκνοί μαύροι καπνοί. Οι πυροσβέστες κατάφεραν, χρησιμοποιώντας σχοινί, να την κατεβάσουν στο από κάτω παράθυρο. 

Τουλάχιστον 38 άνθρωποι τραυματίστηκαν από τη φωτιά στο συγκεκριμένο κτίριο, στο Μανχάταν. Η πυρκαγιά προκλήθηκε από μπαταρία ιόντων λιθίου, ηλεκτρικού πατινιού ή ποδηλάτου, σύμφωνα με την πυροσβεστική. 

Ο αρχηγός της πυροσβεστικής της πόλης προειδοποίησε ότι έχουν αρχίσει να αυξάνονται τα περιστατικά με πυρκαγιές που προκαλούνται από τέτοια αιτία.  

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παίρνει διαζύγιο η Ιταλία από τους τουρίστες;

Ταξίδια / Παίρνει διαζύγιο η Ιταλία από τους τουρίστες;

Σε περιορισμούς στα κρουαζιερόπλοια, στα τουριστικά λεωφορεία, ακόμα και στις selfies, και σε μια σειρά ακόμα μέτρων σε διάφορες περιοχές της έχει προχωρήσει η Ιταλία, στην προσπάθειά της να περιορίσει τον υπερτουρισμό.
THE LIFO TEAM
Τούρκοι κάνουν αναρτήσεις για το «φτηνό, καλό φαΐ» στην Ελλάδα, αλλά από πίσω κρύβεται κάτι ένα μεγάλο πρόβλημα

Διεθνή / Τούρκοι κάνουν αναρτήσεις για το «φτηνό, καλό φαΐ» στην Ελλάδα, αλλά από πίσω κρύβεται ένα μεγάλο πρόβλημα

Οι τιμές σε τουριστικά θέρετρα σε Ελλάδα και Τουρκία - Αυξάνονται οι τιμές σε φαγητό, ένδυση, μεταφορές - Το όριο πείνας στην Τουρκία ξεπερνά τον κατώτατο μισθό κατά 3.000 λίρες - Ακόμα πιο δύσκολη η κατάσταση στην Κωνσταντινούπολη
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ