Η στιγμή που ο εκνευρισμένος Τραμπ ξεσπά εναντίον δημοσιογράφου του CNN και αρνείται να του μιλήσει

Η στιγμή που ο εκνευρισμένος Τραμπ ξεσπά εναντίον δημοσιογράφου του CNN και αρνείται να του μιλήσει Facebook Twitter
2

Στην πρώτη του συνέντευξη τύπου, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του και εξαπέλυσε επίθεση εναντίον των ΜΜΕ - ιδιαίτερα εναντίον του BuzzFeed και του CNN.

«Το BuzzFeed είναι σκουπίδια», είπε ο Τραμπ αναφερόμενος στην ιστοσελίδα η οποία έδωσε σήμερα το πρωί στη δημοσιότητα μια αμφιλεγόμενη έκθεση που φέρεται να περιέχει αποκαλυπτικά στοιχεία για τις σχέσεις του εκλεγμένου προέδρου με τη Μόσχα.

«Νομίζω ότι πρόκειται να υποστεί τις συνέπειες», πρόσθεσε ο Τραμπ για το Buzzfeed. Ωστόσο η συνέχεια της συνέντευξης ήταν ακόμη πιο έντονη καθώς ο Τραμπ ξέσπασε και εναντίον του CNN και αρνήθηκε να δεχτεί ερώτηση από τον απεσταλμένο του.

Από το πλήθος των δημοσιογράφων, ο Jim Acosta, ο διαπιστευμένος ανταποκριτής του Λευκού Οίκου, προσπάθησε μάταια να θέσει ερώτηση και ενώ ο Τραμπ τον αγνοούσε διαμαρτυρήθηκε. «Από τη στιγμή που επιτίθεστε στον ειδησεογραφικό οργανισμό μας, θα μας δώσετε μια ερώτηση;», ρώτησε ο δημοσιογράφος.

«Δεν μπορείτε», απάντησε με εκνευρισμό ο Τραμπ και πρόσθεσε σε αυστηρό τόνο πως δεν θα τους δώσει το δικαίωμα ερώτησης. Τέλος πρόσθεσε πως το CNN μεταδίδει ψεύτικες ειδήσεις και συνέχισε με τον επόμενο δημοσιογράφο.

«Η απόφαση του CNN να δημοσιεύσει προσεκτικά όσα προέρχονται από την έκθεση σχετικά με τις πράξεις της κυβέρνησής μας είναι πολύ διαφορετική από ό, τι η απόφαση BuzzFeed να δημοσιεύσει αβάσιμα υπομνήματα. Η ομάδα του Τραμπ το γνωρίζει αυτό. Χρησιμοποιούν την απόφαση του BuzzFeed για να αποφύγουν το CNN», σχολίασε μεταξύ άλλων το δίκτυο στην ανακοίνωση που εξέδωσε μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στην συνέντευξη τύπου.

Διεθνή
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

NEW YORK TIMES ΙΣΡΑΗΛ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΜΗΝΥΣΗ

Διεθνή / Ισραήλ: Μηνύει τους NYT για άρθρο που καταγράφει βιασμούς Παλαιστινίων κρατουμένων

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου κατηγόρησε τους New York Times ότι «συκοφαντούν τους στρατιώτες του Ισραήλ» και επιχειρούν να δημιουργήσουν «ψευδή εξίσωση» ανάμεσα στη Χαμάς και τον ισραηλινό στρατό
THE LIFO TEAM
ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΜΠΡΙΖΙΤ ΜΑΚΡΟΝ

Διεθνή / Η πλευρά Μακρόν διαψεύδει ότι το χαστούκι συνδεόταν με μηνύματα του Εμανουέλ Μακρόν σε ηθοποιό

Σύμφωνα με νέο βιβλίο, η Μπριζίτ Μακρόν «έχασε την ψυχραιμία της» κατά τη διάρκεια πτήσης του προεδρικού ζεύγους όταν είδε μήνυμα στο κινητό του Γάλλου προέδρου από Γαλλοϊρανή ηθοποιό
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΙ

Διεθνή / Politico: Η Ταϊβάν είναι το βασικό «αγκάθι» στις συνομιλίες Τραμπ-Σι

Το ζήτημα της Ταϊβάν παραμένει ιδιαίτερα ευαίσθητο, καθώς η Κίνα τη θεωρεί μέρος της επικράτειάς της, ενώ οι ΗΠΑ διατηρούν πολιτική «στρατηγικής ασάφειας», αναγνωρίζοντας την ξεχωριστή της υπόσταση
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΚΟΛΠΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΝ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ

Διεθνή / Ιρανικές δυνάμεις κατέλαβαν πλοίο-«πλωτό οπλοστάσιο» στον Κόλπο του Ομάν

Τέτοιου είδους πλοία δραστηριοποιούνται συνήθως στην Ερυθρά Θάλασσα, τον Κόλπο του Άντεν και τον Κόλπο του Ομάν, λειτουργώντας ως σημεία ανεφοδιασμού για ένοπλες ομάδες ασφαλείας που συνοδεύουν εμπορικά πλοία σε επικίνδυνες θαλάσσιες διαδρομές.
THE LIFO TEAM
ΚΟΥΒΑ ΗΠΑ ΜΠΛΑΚΑΟΥΤ ΚΑΥΣΙΜΑ

Διεθνή / Η Κούβα ανακοίνωσε ότι εξαντλήθηκαν τα καύσιμα για ηλεκτροπαραγωγή - Έως και 22 ώρες χωρίς ρεύμα

Η κατάσταση προκάλεσε νέες διαδηλώσεις στην κουβανική πρωτεύουσα, με εκατοντάδες ανθρώπους να βγαίνουν στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για τα συνεχή μπλακ άουτ και τις ελλείψεις καυσίμων
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ ΚΙΝΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Ιρανικά μέσα αναφέρουν ότι η Τεχεράνη επέτρεψε τη διέλευση κινεζικών πλοίων από τα Στενά του Ορμούζ

Ένα κινεζικό υπερδεξαμενόπλοιο που μετέφερε 2 εκατομμύρια βαρέλια ιρακινού αργού πετρελαίου διέσχισε τα Στενά χθες Τετάρτη, σύμφωνα με δεδομένα παρακολούθησης πλοίων
THE LIFO TEAM
Ο Pedro Pascal πέταξε economy για τις Κάννες και οι πρώην πιλότοι ξεμπροστιάζουν τη χλιδή των private jets

Διεθνή / Ο Πέδρο Πασκάλ πέταξε οικονομική θέση για τις Κάννες και οι πρώην πιλότοι ξεμπροστιάζουν τη χλιδή των ιδιωτικών τζετ

Πρώην πιλότοι και ακτιβιστές καλούν τους σταρ να σταματήσουν να φτάνουν στις Κάννες με ιδιωτικά αεροπλάνα, μετά από στοιχεία που δείχνουν ότι πέρυσι 750 τέτοιες πτήσεις προς το φεστιβάλ κατανάλωσαν περίπου 2 εκατομμύρια λίτρα κηροζίνης. Ως αντίπαλο παράδειγμα δείχνουν τον Πέδρο Πασκάλ, που είχε ταξιδέψει στην οικονομική θέση.
THE LIFO TEAM