Η Ρωσία υποστηρίζει ότι στη Συρία ISIS και Αμερικανοί συνυπάρχουν ειρηνικά

Η Ρωσία υποστηρίζει ότι στη Συρία ISIS και Αμερικανοί συνυπάρχουν ειρηνικά Facebook Twitter
1

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δημοσιοποίησε αεροφωτογραφίες που υποστηρίζει ότι δείχνουν εξοπλισμό των ειδικών δυνάμεων του Στρατού των ΗΠΑ, βόρεια της πόλης Deir er-Zor, όπου αναπτύσσονται μαχητές ISIS.

Σύμφωνα με τους ρώσους, θωρακισμένα οχήματα τύπου Hummer των ειδικών δυνάμεων του αμερικανικού στρατού, βρίσκονται σε σημεία που είχαν οχυρωθεί προηγουμένως από τζιχαντιστές.

Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι το στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ "αισθάνεται απολύτως ασφαλές" στην περιοχή που κρατούν οι τρομοκράτες, δήλωσε το υπουργείο άμυνας.

Σύμφωνα με το rt.com, αν και το υπουργείο ισχυρίζεται ότι έχει εντοπίσει, μεταξύ άλλων, τα αυτοκίνητα, τα θωρακισμένα οχήματα και τις σκηνές, δεν παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον ακριβή εντοπισμό των αμερικανικών στρατευμάτων στις αναρτημένες εικόνες.

Όλες οι εικόνες τραβήχτηκαν από τις 8 έως τις 12 Σεπτεμβρίου

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Διεθνή / Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Η 22χρονη εντοπίστηκε στο Παρίσι από Ουκρανό δημοσιογράφο, ο οποίος τη ρώτησε πώς αισθάνεται για τις πράξεις του Ρώσου προέδρου, ενώ την κάλεσε να επισκεφτεί το Κίεβο
LIFO NEWSROOM
Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Διεθνή / Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Ο υφυπουργός Παιδείας υπερασπίστηκε το νομοσχέδιο, ενώ κατηγόρησε την Αριστερά ότι θέλει «να φέρνει drag queens και πορνοστάρ στα σχολεία για να μιλούν για σεξουαλική ρευστότητα και παρένθετη μητρότητα»
LIFO NEWSROOM
Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Διεθνή / Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Η αγωγή ισχυρίζεται ότι οι εταιρείες γνώριζαν ότι τα προϊόντα τους ήταν «επικίνδυνα για κατανάλωση» και χρησιμοποιούσαν «παραπλανητικές τακτικές» για να τα προωθήσουν
LIFO NEWSROOM
New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Διεθνή / New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Πρόσφατα τέθηκαν σε ισχύ νέοι όροι διαπιστεύσεων που απαγορεύουν στους δημοσιογράφους να ζητούν πληροφορίες οι οποίες δεν έχουν εγκριθεί εκ των προτέρων από την πολιτική ηγεσία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
1. Από τις φωτογραφίες αν δεν μας έλεγαν τι βλέπουμε κανείς δεν θα ήξερε τι βλέπουμε.2. Δεν είναι μυστικό ότι πολύς εξοπλισμός ο οποίος είχε σταλεί από τους Αμερικανούς στους αντάρτες κατέληξε στον ISIS, όταν ο ISIS νικούσε τους εν λόγω αντάρτες και τους έπαιρνε τον εξοπλισμό.3. Οι Ρώσοι έγραψαν την είδηση μόνο στα Ρωσικά αρχικά γιατί ήξεραν σε ποιους απευθύνονται.Συμπέρασμα: Ο ημίτρελος της Ρωσίας έχει δει ότι ο ημίτρελος της Αμερικής είναι απασχολημένος με τον ημίτρελο της Ν. Κορέας και πάει να κλιμακώσει την κατάσταση τώρα που μπορεί. Δικαιολογεί στον μέσο Ρώσο την κλιμάκωση με κάτι φωτογραφίες που δεν καταλαβαίνεις χριστό αν δεν σου πούνε τι δείχνουν και βγαίνουν όλοι και καταδικάζουν. Σούπερ όμορφη ατμόσφαιρα ο πλανήτης μας τα τελευταία δύο χρόνια.