Η Ρωσία δεν θα μεταδώσει την Eurovision

Η Ρωσία δεν θα μεταδώσει την Eurovision Facebook Twitter
1

Το ρωσικό Πρώτο κανάλι μετά την απόφαση που πήρε το Κίεβο να μην επιτρέψει στην εκπρόσωπο της Ρωσίας Γιούλια Σαμοΐλοβα να συμμετάσχει στον Διαγωνισμό της Eurovision-2017, αποφάσισε να μην μεταδώσει τον Διαγωνισμό.

 

"Το "Πρώτο κανάλι δεν θεωρεί ότι είναι δυνατόν να μεταδώσει τον Διαγωνισμό Eurovision-2017" ούτε εξετάζει το ενδεχόμενο να στείλει κάποια άλλη υποψήφια στην θέση της Σαμοΐλοβα, αναφέρει σε ανακοίνωση του.

 

Υπενθυμίζεται ότι η Ουκρανία είχε ανακοινώσει ότι δεν θα επιτρέψει την είσοδο της τραγουδίστριας της Ρωσίας στη χώρα, επειδή είχε τραγουδήσει στην Κριμαία αφότου την απέσπασε η Ρωσία και την προσάρτησε στα εδάφη της.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΛΛΙΑ ΗΠΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ

Διεθνή / Γαλλία: Ο πρεσβευτής των ΗΠΑ εκλήθη στο υπουργείο Εξωτερικών - «Δεν δεχόμαστε μαθήματα σχετικά με την βία»

«Αρνούμαστε οποιαδήποτε εργαλειοποίηση αυτής της τραγωδίας», πρόσθεσε ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών σχετικά με τον θάνατο του ακροδεξιού Κεντέν Ντεράνκ
THE LIFO TEAM
ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΡΩΣΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

Διεθνή / Ουκρανία: Μαζικές ρωσικές επιθέσεις δύο μέρες πριν από την τέταρτη επέτειο της ρωσικής εισβολής

«Ο εχθρός εξαπέλυσε μια ακόμη μαζική επίθεση με πυραύλους και drones σε οικιστικές περιοχές και σε ζωτικής σημασίας υποδομές στην περιοχή», δηλώνει ο επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησης της περιοχής του Κιέβου
THE LIFO TEAM