Η Ρωσία ανακοίνωσε πως θα στηρίξει τη συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα

Η Ρωσία ανακοίνωσε πως θα στηρίξει τη συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα Facebook Twitter
0


Η συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα θα είναι λιγότερο αποτελεσματική χωρίς τη συμμετοχή σημαντικών χωρών, αλλά δεν υπάρχει προς το παρόν άλλη επιλογή, δήλωσε σήμερα το Κρεμλίνο, αναφερόμενο σε μια ανακοίνωση που αναμένεται να κάνει αργότερα σήμερα ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ για το αν θα παραμείνει η Ουάσινγκτον στην παγκόσμια συμφωνία για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής.


«Ο πρόεδρος (Βλαντίμιρ) Πούτιν υπέγραψε αυτή τη συμφωνία στο Παρίσι. Η Ρωσία αποδίδει μεγάλη σημασία σε αυτήν», είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ σε τηλεδιάσκεψη με τους δημοσιογράφους.


«Την ίδια στιγμή, οπωσδήποτε η αποτελεσματικότητα αυτής της συμφωνίας θα είναι μειωμένη χωρίς τη συμμετοχή σημαντικών χωρών, αλλά δεν υπάρχει προς το παρόν άλλη επιλογή», είπε.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Bloomberg: Ο Τραμπ ζητά 1 δισ. δολάρια από τις χώρες για να παραμείνουν στο «Συμβούλιο Ειρήνης» του

Διεθνή / Bloomberg: Ο Τραμπ ζητά 1 δισ. δολάρια για μια μόνιμη θέση στο «Συμβούλιο Ειρήνης» του

Οι επικριτές ανησυχούν ότι ο Τραμπ επιχειρεί να δημιουργήσει μια εναλλακτική ή ανταγωνιστική δομή προς τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, τον οποίο έχει επικρίνει εδώ και χρόνια
THE LIFO TEAM
Παραδοχή Χαμενεΐ: Χιλιάδες νεκροί στις διαδηλώσεις στο Ιράν, κάποιοι πέθαναν με απάνθρωπο τρόπο

Διεθνή / Παραδοχή Χαμενεΐ: Χιλιάδες νεκροί στις διαδηλώσεις στο Ιράν, κάποιοι πέθαναν με απάνθρωπο τρόπο

Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν παραδέχθηκε για πρώτη φορά ότι σκοτώθηκαν χιλιάδες πολίτες - «Με τη βοήθεια του Θεού, το ιρανικό έθνος πρέπει να σπάσει τη ραχοκοκαλιά των στασιαστών»
THE LIFO TEAM