Η Rihanna στη Vogue Italia: Επιμελήθηκε το στυλ και φωτογραφήθηκε μόνη της

Η Rihanna στη Vogue Italia: Επιμελήθηκε το στυλ και φωτογραφήθηκε μόνη της Facebook Twitter
0

Η Rihanna πόζαρε στο εξώφυλλο της Vogue Italia, για το οποίο επιμελήθηκε η ίδια το στυλ της και φωτογράφησε τον εαυτό της.

Με ένα μαύρο φόρεμα Valentino και ψηλοτάκουνα, η 33χρονη τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του τεύχους «Do It Yourself», που φέρει την ένδειξη «Rihanna by Rihanna».

«Στο σκηνικό της φωτογράφισης η Rihanna ήταν ταυτόχρονα καλλιτέχνης και μούσα, σκηνοθέτης και χαρακτήρας, πειραματιζόμενη με τη λεπτή γραμμή μεταξύ των δύο πλευρών ενός καλλιτέχνη», σχολίασε το περιοδικό στο Instagram. 

«Αλλά δεν έχουμε καλέσει ποτέ το άτομο που προβάλλεται να κάνει τα πάντα μόνο του: να ποζάρει, να φωτογραφηθεί και να επιλέξει τα ρούχα που θα φορέσει. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο κατάλληλη ευκαιρία για αυτό το νέο πείραμα, από το τεύχος DIY. Ούτε θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη πρωταγωνίστρια από τη Rihanna - που εμφανίστηκε σε τόσα πολλά εξώφυλλα, αλλά ποτέ όπως αυτή τη φορά, σε έκδοση, στην οποία η ίδια, και μόνον η ίδια, επέλεξε να απεικονίσει τον εαυτό της, χωρίς φίλτρα ή μεσολάβηση», εξηγεί το περιοδικό.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλαούντια Σέινμπαουμ: Θα κινηθεί νομικά απέναντι στον άνδρα που την παρενόχλησε σε δημόσια εμφάνισή της

Διεθνή / Κλαούντια Σέινμπαουμ: Θα κινηθεί νομικά απέναντι στον άνδρα που την παρενόχλησε σε δημόσια εμφάνισή της

«Aν δεν υποβάλω μήνυση, τι θα συμβεί με τις υπόλοιπες Μεξικανές γυναίκες; Αν το κάνουν αυτό στην πρόεδρο, τι θα γίνει με όλες τις άλλες;», δήλωσε η πρόεδρος του Μεξικού
LIFO NEWSROOM
ΙΣΠΑΝΙΑ ΧΟΥΑΝ ΚΑΡΛΟΣ ΦΡΑΝΚΟ

Διεθνή / Ο Χουάν Κάρλος της Ισπανίας εξομολογείται τον «βαθύ σεβασμό» του για τον Φράνκο

Στα απομνημονεύματά του, ο έκπτωτος βασιλιάς της Ισπανίας κατηγορεί επίσης τον γιο του, βασιλιά Φελίπε, για εγκατάλειψη - «Είμαι ο μόνος Ισπανός που δεν έχει σύνταξη, μετά από σαράντα χρόνια υπηρεσίας» γράφει
LIFO NEWSROOM
ΖΟΧΡΑΝ ΜΑΜΝΤΑΝΙ ΙΣΡΑΗΛ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΧΑΜΑΣ

Διεθνή / Ζοχράν Μαμντάνι: Ισραηλινός υπουργός καλεί τους Εβραίους της Νέας Υόρκης να μεταναστεύσουν στο Ισραήλ - «Είναι υποστηρικτής της Χαμάς»

Τους τελευταίους μήνες ο Ζοχράν Μαμντάνι έχει μιλήσει πολλές φορές κατά του αντισημιτισμού, καταγγέλλοντας παράλληλα την ισλαμοφοβία της οποίας υπήρξε θύμα
LIFO NEWSROOM