Η Rihanna πόζαρε στο εξώφυλλο της Vogue Italia, για το οποίο επιμελήθηκε η ίδια το στυλ της και φωτογράφησε τον εαυτό της.

 

Με ένα μαύρο φόρεμα Valentino και ψηλοτάκουνα, η 33χρονη τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του τεύχους «Do It Yourself», που φέρει την ένδειξη «Rihanna by Rihanna».

 

 

«Στο σκηνικό της φωτογράφισης η Rihanna ήταν ταυτόχρονα καλλιτέχνης και μούσα, σκηνοθέτης και χαρακτήρας, πειραματιζόμενη με τη λεπτή γραμμή μεταξύ των δύο πλευρών ενός καλλιτέχνη», σχολίασε το περιοδικό στο Instagram. 

 

«Αλλά δεν έχουμε καλέσει ποτέ το άτομο που προβάλλεται να κάνει τα πάντα μόνο του: να ποζάρει, να φωτογραφηθεί και να επιλέξει τα ρούχα που θα φορέσει. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο κατάλληλη ευκαιρία για αυτό το νέο πείραμα, από το τεύχος DIY. Ούτε θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη πρωταγωνίστρια από τη Rihanna - που εμφανίστηκε σε τόσα πολλά εξώφυλλα, αλλά ποτέ όπως αυτή τη φορά, σε έκδοση, στην οποία η ίδια, και μόνον η ίδια, επέλεξε να απεικονίσει τον εαυτό της, χωρίς φίλτρα ή μεσολάβηση», εξηγεί το περιοδικό.