Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό δημοσίευσε ένα ηχητικό μήνυμα στον λογαριασμό της στο Instagram όπου μιλάει για όλα εκτός από τον πρίγκιπα Αλβέρτο.

 

Πέρασαν σχεδόν δέκα μέρες, από τότε που η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό υποβλήθηκε στην τρίτη και πιθανώς στην τελευταία της επέμβαση λόγω της «σοβαρής» λοίμωξης, από την οποία προσβλήθηκε τον Μάιο. 

 

Έκτοτε βρίσκεται στην Νότια Αφρική.

 

«Είχα μια μόλυνση και δυστυχώς με έκανε να μείνω εδώ στη Νότια Αφρική. Είχα μια πολύ επιτυχημένη πρώτη χειρουργική επέμβαση, υπήρξαν επιπλοκές, έκανα μια δεύτερη επέμβαση, τώρα αισθάνομαι πολύ πιο δυνατή», εκμυστηρεύεται η Σαρλίν επισημαίνοντας ότι της λείπουν τρομερά τα παιδιά της.

 

«Ανυπομονώ να πάω σπίτι και να δω τα παιδιά μου που μου λείπουν τρομερά και που νιώθουν το ίδιο με μένα μετά από μήνες απουσίας» λέει χαρακτηριστικά σημειώνοντας ότι «νομίζω ότι κάθε μητέρα εκεί έξω που είναι μακριά από τα παιδιά της για μήνες θα ένιωθε ακριβώς όπως εγώ.».

 

Ωστόσο, αυτό που έχει προκαλέσει εντύπωση είναι ότι δεν κάνει καμία αναφορά στον σύζυγό της τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό, δίνοντας για μία ακόμα φορά τροφή για σχόλια, που θέλουν το ζευγάρι να έχει σοβαρά προβλήματα στον γάμο του.

 

Η πρώην κολυμβήτρια είναι παντρεμένη με τον πρίγκιπα Αλβέρτο από το 2011. Τον Δεκέμβριο του 2014, ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα Gabriella και Jacques. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος όμως έχει αναγνωρίσει και άλλα παιδιά εκτός γάμου.