Η Πάμελα Άντερσον επισκέφθηκε τον Ασάνζ στη φυλακή

Η Πάμελα Άντερσον επισκέφθηκε τον Ασάνζ στη φυλακή Facebook Twitter
0

Η Πάμελα Άντερσον επισκέφτηκε τον Τζούλιαν Ασάνζ στη φυλακή υψίστης ασφαλείας στο Λονδίνου όπου κρατείται. Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη κοινωνικού χαρακτήρα που δέχθηκε ο Ασάνζ μετά τη σύλληψη του τον τον Απρίλιο. 

«Δεν αξίζει να βρίσκεται σε φυλακή υψίστης ασφαλείας. Δεν διέπραξε καμία πράξη βίας, είναι ένας αθώος άνθρωπος» είπε η ηθοποιός μετά το τέλος της επίσκεψης. 

Η Πάμελα Άντερσον πρόσθεσε πως ο Ασάνζ είναι «αποκομμένος από τα πάντα», συμπεριλαμβανομένων των παιδιών του, χωρίς πρόσβαση σε καμία πληροφορία. «Είναι ένας καλός άνθρωπος, ένα απίστευτο άτομο. Τον αγαπώ και δεν μπορώ να φανταστώ τι περνάει αυτή τη στιγμή. σχολίασε.  

Η Πάμελα Άντερσον είχε επισκεφθεί αρκετές φορές τον Ασάνζ κατά τη διάρκεια της επτάχρονης παραμονής του στην πρεσβεία του Εκουαδόρ στο Λονδίνο, δημιουργώντας έτσι φημολογία για το αν η σχέση τους είναι απλά φιλική. Κατά την επίσκεψη της στη φυλακή η Άντερσον συνοδευόταν από τον αρχισυντάκτη των Wikieleaks, τον Κρίστιν Χράφνσον που είπε πως η συνάντηση της Άντερσον με τον Ασάνζ ήταν ιδιαιτέρως συγκινητική. 

«Ήταν σοκ για εμένα να βλέπω τον φίλο μου, έναν διανοούμενο, έναν εκδότη, έναν δημοσιογράφο που άλλαξε ον κόσμο της δημοσιογραφίας με το έργο του να κάθεται σε ένα κελί φυλακής υψίστης ασφαλείας» είπε ο Χραγφνσον και πρόσθεσε πως ο Ασάνζ είναι υποχρεωμένος να βρίσκεται για 23 ώρες την ημέρα στο κελί του. 

Ο Ασάνζ αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο έκδοσης στις ΗΠΑ, η υπόθεση του θα εξεταστεί στις 30 Μαΐου. Οι δικηγόροι του ιδρυτή των Wikilekaks έχουν πει στο CNN πως κατά τη διάρκεια της παραμονής του στις φυλακή Belmarsh του Λονδίνου τον έχουν συναντήσει μόνο μία φορά από κοντά. 
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ και Χούτι συμφώνησαν σε παύση των επιθέσεων: Τέλος στις επιδρομές στην Υεμένη, επιβεβαιώνει το Ομάν

Διεθνή / ΗΠΑ και Χούτι συμφώνησαν σε παύση των επιθέσεων: Τέλος στις επιδρομές στην Υεμένη, επιβεβαιώνει το Ομάν

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε παύση των αμερικανικών επιδρομών στην Υεμένη, καθώς οι Χούτι υποσχέθηκαν να σταματήσουν τις επιθέσεις σε πλοία. Το Ομάν επιβεβαιώνει συμφωνία για αποκλιμάκωση στην Ερυθρά Θάλασσα
LIFO NEWSROOM
Η ανακοίνωση του σχεδίου κατοχής της Γάζας από το Ισραήλ δεν γίνεται σε τυχαίο χρονικό σημείο

Διεθνή / Η ανακοίνωση του σχεδίου κατοχής της Γάζας από το Ισραήλ δεν γίνεται σε τυχαίο χρονικό σημείο

Η ανακοίνωση για νέα στρατιωτική επιχείρηση του Ισραήλ στη Γάζα φέρνει διεθνείς αντιδράσεις, καθώς σχεδιάζεται μόνιμη παρουσία στον παλαιστινιακό θύλακα - Τι σημαίνει αυτό για την παύση πυρός, τους ομήρους και το μέλλον της περιοχής;
LIFO NEWSROOM
Ινδία και Πακιστάν στα πρόθυρα πολέμου: Νεκροί, τραυματίες και απειλές για αντίποινα μετά από επιθέσεις

Διεθνή / Στα πρόθυρα πολέμου: 26 νεκροί από επίθεση της Ινδίας στο Κασμίρ - Το Πακιστάν κατέρριψε ινδικά αεροσκάφη

Τουλάχιστον 11 νεκροί και 35 τραυματίες μετά από ινδικές επιθέσεις σε πακιστανικά εδάφη - Το Πακιστάν μιλά για πράξη πολέμου και υπόσχεται αντίποινα - Η διεθνής κοινότητα ανησυχεί για σύγκρουση πυρηνικών δυνάμεων.
LIFO NEWSROOM
Αρχίζει το κονκλάβιο για το νέο Πάπα: Ποιος θα διαδεχθεί τον Φραγκίσκο - Ποια τα φαβορί

Διεθνή / Αρχίζει το κονκλάβιο για το νέο Πάπα: Ποιος θα διαδεχθεί τον Φραγκίσκο - Ποια τα φαβορί

Ξεκίνησε το κονκλάβιο για την εκλογή νέου Πάπα με συμμετοχή 133 καρδιναλίων - Οι διχασμένες τάσεις, τα φαβορί, και ο κρίσιμος ρόλος του επόμενου Ποντίφικα στην ενοποίηση της Εκκλησίας και την αντιμετώπιση της κακοποίησης
LIFO NEWSROOM
Ισραήλ και Τουρκία στη Συρία: Στρατηγικές κινήσεις και κίνδυνος σύγκρουσης

Ανάλυση / Ισραήλ και Τουρκία στη Συρία: Στρατηγικές κινήσεις και κίνδυνος σύγκρουσης

Ισραήλ και Τουρκία επιδιώκουν να αποφύγουν άμεση σύγκρουση στη Συρία, όμως η αυξανόμενη στρατιωτική τους παρουσία και οι αντίθετες στρατηγικές μπορεί να οδηγήσουν σε περιορισμένες συγκρούσεις
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ