Η Όπερα του Παρισιού γίνεται Airbnb για ένα βράδυ - Διαμονή με θέμα το «Φάντασμα της Όπερας»

Airbnb offers 'Phantom of the Opera'-themed stay at Palais Garnier in Paris Facebook Twitter
Φωτ.: Airbnb
0

Η Airbnb προσφέρει μια νύχτα για δύο άτομα στην Όπερα Palais Garnier στο Παρίσι αυτό το καλοκαίρι, μετατρέποντας ένα θεωρείο του θεάτρου σε ένα βελούδινο υπνοδωμάτιο με υπέροχη θέα.

Η διαμονή στον χώρο, με θέμα το «Φάντασμα της Όπερας», έρχεται την ώρα που ο τουρισμός ανακάμπτει στην Ευρώπη, μετά από χρόνια περιορισμών λόγω κορωνοϊού.

Airbnb offers 'Phantom of the Opera'-themed stay at Palais Garnier in Paris Facebook Twitter
Φωτ.: Airbnb

Οι ένοικοι θα απολαύσουν ένα ρεσιτάλ μουσικής, δείπνο σε περίτεχνο δωμάτιο πρόβας στα παρασκήνια και μια ξενάγηση στα παρασκήνια του περίτεχνου κτηρίου του 19ου αιώνα, συμπεριλαμβανομένης της υπόγειας πισίνας του, η οποία αποτέλεσε την έμπνευση για το κρησφύγετο του φαντάσματος στο βιβλίο και το μιούζικαλ.

Η καταχώριση για την Όπερα θα ανοίξει την 1η Μαρτίου, και η διαμονή είναι για τις 16 Ιουλίου. Το κόστος θα είναι το συμβολικό ποσό των 37 ευρώ. Προτεραιότητα θα δοθεί σε όσους είναι εγγεγραμμένοι στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ενοικίασης της εταιρείας.

«Νομίζω ότι θα είναι κάπως εξωπραγματικό» δήλωσε η Veronique Dubrulle Leroux, δισέγγονη του συγγραφέα του "Φαντάσματος της Όπερας" Gaston Leroux, η οποία θα φιλοξενήσει τους επισκέπτες. 

Airbnb offers 'Phantom of the Opera'-themed stay at Palais Garnier in Paris Facebook Twitter
Φωτ.: Airbnb

Στο πλαίσιο του έργου, η Airbnb θα χρηματοδοτήσει την ανακαίνιση των θεωρείων του θεάτρου του 19ου αιώνα και θα βοηθήσει την Όπερα του Παρισιού να αναβαθμίσει την online πλατφόρμα της. 

Πριν από την πανδημία, η εταιρεία είχε διοργανώσει κι άλλες ασυνήθιστες διανυκτερεύσεις στη γαλλική πρωτεύουσα, μια από τις βασικές αγορές της. Αυτές περιλάμβαναν μια δεξαμενή καρχαριών στο ενυδρείο της πόλης, τις κατακόμβες με τα κρανία, το καμπαρέ Moulin Rouge και τη γυάλινη πυραμίδα στο Λούβρο.

Airbnb offers 'Phantom of the Opera'-themed stay at Palais Garnier in Paris Facebook Twitter
Φωτ.: Airbnb

Η ιδέα είναι να ενθαρρυνθούν οι άνθρωποι «να ταξιδεύουν και να ονειρεύονται ταυτόχρονα» δήλωσε στο Reuters ο Emmanuel Marill, διευθυντής της Airbnb για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Airbnb offers 'Phantom of the Opera'-themed stay at Palais Garnier in Paris Facebook Twitter
Φωτ.: Airbnb

Με πληροφορίες από Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΜΕΤΟΧΕΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΔΗΛΩΣΗ

Διεθνή / Ο Τραμπ έχασε την προθεσμία για τη δημοσιοποίηση χρηματιστηριακών συναλλαγών αξίας εκατομμυρίων δολαρίων

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ είναι υποχρεωμένος να δημοσιοποιεί τις συναλλαγές που σχετίζονται με μετοχές, οι οποίες υπερβαίνουν τα 1.000 δολάρια, εντός 45 ημερών
THE LIFO TEAM
ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΙΡΑΝ

Διεθνή / CNN: Το Ιράν αναζητά νέο «όπλο ισχύος» στα βάθη των Στενών του Ορμούζ

Το Ιράν επιχειρεί να μετατρέψει τα Στενά του Ορμούζ σε νέο πεδίο γεωπολιτικής πίεσης, βάζοντας στο στόχαστρο τα υποθαλάσσια καλώδια που στηρίζουν το παγκόσμιο διαδίκτυο και τις διεθνείς οικονομικές συναλλαγές
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ

Διεθνή / «Δεν υπάρχουν πραγματικές παραχωρήσεις» στην απάντηση των ΗΠΑ, λέει το Ιράν

Η Τεχεράνη κατηγορεί τις ΗΠΑ για αδιάλλακτη στάση στις διαπραγματεύσεις για τον τερματισμό του πολέμου, προειδοποιώντας παράλληλα για σοβαρές συνέπειες σε περίπτωση νέας επίθεσης κατά του Ιράν
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΑΙΘΟΥΣΑ ΧΟΡΟΥ

Διεθνή / Η χρηματοδότηση για την αίθουσα χορού των 400 εκατ. δολαρίων του Τραμπ κινδυνεύει έπειτα από απόφαση της Γερουσίας

Οι Δημοκρατικοί έχουν χαρακτηρίσει την αίθουσα χορού ακριβή και περιττή πολυτέλεια, σε μια περίοδο που οι Αμερικανοί αντιμετωπίζουν αυξανόμενο κόστος ζωής, όπως οι υψηλότερες τιμές καυσίμων
THE LIFO TEAM