Η Όπερα του Παρισιού γίνεται Airbnb για ένα βράδυ - Διαμονή με θέμα το «Φάντασμα της Όπερας»

Airbnb offers 'Phantom of the Opera'-themed stay at Palais Garnier in Paris Facebook Twitter
Φωτ.: Airbnb
0

Η Airbnb προσφέρει μια νύχτα για δύο άτομα στην Όπερα Palais Garnier στο Παρίσι αυτό το καλοκαίρι, μετατρέποντας ένα θεωρείο του θεάτρου σε ένα βελούδινο υπνοδωμάτιο με υπέροχη θέα.

Η διαμονή στον χώρο, με θέμα το «Φάντασμα της Όπερας», έρχεται την ώρα που ο τουρισμός ανακάμπτει στην Ευρώπη, μετά από χρόνια περιορισμών λόγω κορωνοϊού.

Airbnb offers 'Phantom of the Opera'-themed stay at Palais Garnier in Paris Facebook Twitter
Φωτ.: Airbnb

Οι ένοικοι θα απολαύσουν ένα ρεσιτάλ μουσικής, δείπνο σε περίτεχνο δωμάτιο πρόβας στα παρασκήνια και μια ξενάγηση στα παρασκήνια του περίτεχνου κτηρίου του 19ου αιώνα, συμπεριλαμβανομένης της υπόγειας πισίνας του, η οποία αποτέλεσε την έμπνευση για το κρησφύγετο του φαντάσματος στο βιβλίο και το μιούζικαλ.

Η καταχώριση για την Όπερα θα ανοίξει την 1η Μαρτίου, και η διαμονή είναι για τις 16 Ιουλίου. Το κόστος θα είναι το συμβολικό ποσό των 37 ευρώ. Προτεραιότητα θα δοθεί σε όσους είναι εγγεγραμμένοι στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ενοικίασης της εταιρείας.

«Νομίζω ότι θα είναι κάπως εξωπραγματικό» δήλωσε η Veronique Dubrulle Leroux, δισέγγονη του συγγραφέα του "Φαντάσματος της Όπερας" Gaston Leroux, η οποία θα φιλοξενήσει τους επισκέπτες. 

Airbnb offers 'Phantom of the Opera'-themed stay at Palais Garnier in Paris Facebook Twitter
Φωτ.: Airbnb

Στο πλαίσιο του έργου, η Airbnb θα χρηματοδοτήσει την ανακαίνιση των θεωρείων του θεάτρου του 19ου αιώνα και θα βοηθήσει την Όπερα του Παρισιού να αναβαθμίσει την online πλατφόρμα της. 

Πριν από την πανδημία, η εταιρεία είχε διοργανώσει κι άλλες ασυνήθιστες διανυκτερεύσεις στη γαλλική πρωτεύουσα, μια από τις βασικές αγορές της. Αυτές περιλάμβαναν μια δεξαμενή καρχαριών στο ενυδρείο της πόλης, τις κατακόμβες με τα κρανία, το καμπαρέ Moulin Rouge και τη γυάλινη πυραμίδα στο Λούβρο.

Airbnb offers 'Phantom of the Opera'-themed stay at Palais Garnier in Paris Facebook Twitter
Φωτ.: Airbnb

Η ιδέα είναι να ενθαρρυνθούν οι άνθρωποι «να ταξιδεύουν και να ονειρεύονται ταυτόχρονα» δήλωσε στο Reuters ο Emmanuel Marill, διευθυντής της Airbnb για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Airbnb offers 'Phantom of the Opera'-themed stay at Palais Garnier in Paris Facebook Twitter
Φωτ.: Airbnb

Με πληροφορίες από Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΟΥΒΑ ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ

Διεθνή / «Η πλειονότητα των Κουβανών θέλει καπιταλισμό»: Ο influencer εγγονός του Φιντέλ Κάστρο που διχάζει την Κούβα

Με βίντεο που σατιρίζουν την κρίση και προβάλλουν μια ζωή προνομίων, ο Σάντρο Κάστρο προκαλεί αντιδράσεις και από τα δύο άκρα της κουβανικής κοινωνίας
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ

Διεθνή / ΗΠΑ: Υπό εξέταση από τη Δικαιοσύνη αμφιλεγόμενο διάταγμα του Τραμπ για την υπηκοότητα

Ο Τραμπ υπέγραψε πέρυσι εκτελεστικό διάταγμα, ορίζοντας ότι τα παιδιά που γεννιούνται στις ΗΠΑ από γονείς που βρίσκονται παράνομα στη χώρα ή με προσωρινές βίζες δεν θα θεωρούνται αυτόματα Αμερικανοί πολίτες
THE LIFO TEAM
ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Τραμπ: Τι αναμένεται να πει στο διάγγελμά του, έναν μήνα μετά την έναρξη του πολέμου στο Ιράν

Ο Αμερικανός πρόεδρος θα απευθύνει το πρώτο επίσημο διάγγελμά του προς το έθνος του, έχοντας υποσχεθεί μια «σημαντική» ενημέρωση για τη στρατιωτική επιχείρηση των ΗΠΑ στο Ιράν
THE LIFO TEAM
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ ΑΓΩΓΗ

Διεθνή / «Επιτέλους λογοδοσία»: Ο πρίγκιπας Χάρι χαιρετίζει τις αγωγές κατά των τεχνολογικών κολοσσών

Αναφέρθηκε σε «συγκλονιστικές ιστορίες» οικογενειών, όπου η χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης συνδέθηκε με «σοβαρές και μη αναστρέψιμες επιπτώσεις» για ανήλικους
THE LIFO TEAM