ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Η Ντρου Μπάριμορ σπάει την κουζίνα της με σφυρί και χαίρεται: «Τα περνάω τέλεια»

Η Ντρου Μπάριμορ σπάει την κουζίνα της με σφυρί και χαίρεται: «Τα περνάω τέλεια» Facebook Twitter
Φωτ: Drew Barrymore/Instagram
0

Η Ντρου Μπάριμορ δεν φοβάται καθόλου τις αλλαγές, ειδικά όταν πρόκειται για ανακαίνιση σπιτιού, όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσίευσε το απόγευμα της Δευτέρας.

Στο βίντεο, η 47χρονη ηθοποιός φαίνεται να σπάει με ένα σφυρί τα πλακάκια στους τοίχους και τα ράφια της "πολύ ροζ κουζίνας" της, την οποία έχει παρουσιάσει στο Instagram παλαιότερα.

«Μη μου δίνετε σημασία, απλώς περνάω τέλεια», έγραψε στη λεζάντα, ενώ ακούγεται το χαρακτηριστικό τραγούδι της Home Depot. 

Όπως φαίνεται στα πλάνα, για την ασφάλειά της φοράει προστατευτικά γυαλιά, ενώ δεν μπορεί να συγκρατήσει τα γέλια της ενώ σπάει με μανία την κουζίνα. 

Η διάσημη ηθοποιός αγαπά τις ανακαινίσεις, αφού πριν από περίπου ένα χρόνο, είχε καταγράψει το σχετικό πρότζεκτ της κουζίνας της. 

Τον Αύγουστο, έκανα την μεγάλη αποκάλυψη στο Instagram τον Αύγουστο, γράφοντας: «Η ανακαίνιση της κουζίνας ολοκληρώθηκε», συνοδεύοντας τις εικόνες με το hashtag #itwontstaythisneat [δεν θα μείνει τόσο καθαρή], ενώ έκανε επίσης tag τη σειρά μαγειρικών σκευών της, Cook With Beautiful.

Εκτός από το δικό της, η Ντρου Μπάριμορ αφιερώνει χρόνο για την ανακαίνιση και άλλων σπιτιών, ενώ έχει ένα ξεχωριστό κομμάτι στην εκπομπή της The Drew Barrymore Show, γνωστό ως «Designed by Drew».

Σε αυτό, συνεργάζεται με τον designer Mikel Welch για την αναδιαμόρφωση διάφορων σπιτιών προκειμένου να κάνουν βελτιώσεις στο χώρο.

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Διεθνή / Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Η αστυνομία βασιλικών πάρκων στο Ηνωμένο Βασίλειο εξέδωσε σχετική προειδοποίηση, μετά από καταγγελίες που έλαβε το Σαββατοκύριακο - Οδυνηρή πράξη για τα ζώα και ποινικό αδίκημα, αναφέρει η αστυνομία
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
«Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

Διεθνή / «Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

H Wall Street Journal σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι Αμερικανοί και δυτικοί αξιωματούχοι αναμένουν ότι το Ισραήλ θα απαντήσει γρήγορα στην επίθεση του Ιράν, πιθανότατα ακόμη και σήμερα
NEWSROOM