Η Ντάουνινγκ Στριτ ζητά συγγνώμη στη βασίλισσα Ελισάβετ για τα πάρτι πριν την κηδεία του Φίλιππου

Ο Μπόρις Τζόνσον έξω από την Ντάουνινγκ Στριτ Facebook Twitter
ΑΡ
0

Το Νο 10 ζήτησε συγγνώμη από τη βασίλισσα για δύο πάρτι που έγιναν στην Ντάουνινγκ Στριτ την παραμονή της κηδείας του πρίγκιπα Φίλιππου πέρυσι, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Μπόρις Τζόνσον.

Επιβεβαιώνοντας ότι είχε εκδοθεί συγγνώμη στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, ο εκπρόσωπος του πρωθυπουργού είπε: «Είναι βαθύτατα λυπηρό που αυτό έλαβε χώρα σε περίοδο εθνικού πένθους και ο Νο 10 ζήτησε συγγνώμη από το παλάτι για αυτό».

Αρνήθηκε να πει εάν ο Τζόνσον θα ζητήσει συγγνώμη αυτοπροσώπως από τη βασίλισσα στην επόμενη ιδιωτική τους συνάντηση, αλλά ανέφερε ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός αναγνώρισε τον «σημαντικό θυμό» των πολιτών για τις κοινωνικές εκδηλώσεις τις ημέρες του lockdown.

Με πληροφορίες Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασιλιάς Κάρολος: Η ανάρτηση για τη Γιορτή του Πατέρα εν μέσω της ρήξης με τον πρίγκιπα Χάρι

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Η ανάρτηση για τη Γιορτή του Πατέρα εν μέσω της ρήξης με τον πρίγκιπα Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν ήταν καλεσμένοι το Σάββατο στην ετήσια παρέλαση «Trooping the Colour» για τον επίσημο εορτασμό των γενεθλίων του βρετανού μονάρχη
LIFO NEWSROOM
ΜΠΕΝΙΑΜΙΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ

Διεθνή / Νετανιάχου: «Το Ιράν θα πληρώσει βαρύ τίμημα, βρισκόμαστε σε υπαρξιακή μάχη»

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός από το σημείο της ιρανικής επίθεσης που άφησε έξι νεκρούς προειδοποιεί για συντριπτική απάντηση – «Φανταστείτε τι θα συνέβαινε αν το Ιράν είχε πυρηνικά»
LIFO NEWSROOM