Η Μόσχα εξέδωσε διεθνές ένταλμα σύλληψης κατά συμμάχου του Ναβάλνι που καλεί τους Ρώσους σε διαμαρτυρίες

Η Μόσχα εξέδωσε διεθνές ένταλμα σύλληψης κατά συμμάχου του Ναβάλνι που καλεί τους Ρώσους σε διαμαρτυρίες Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Διεθνές ένταλμα σύλληψης για έναν από τους συμμάχους του Αλεξέι Ναβάλνι, τον Λεονίντ Βολκόφ εξέδωσε σήμερα η Μόσχα, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

Ο Βολκόφ βρίσκεται εκτός Ρωσίας και έχει καλέσει τους Ρώσους να συγκεντρωθούν σε κοντινή ακτίνα από τα σπίτια τους αυτό το Σαββατοκύριακο για να διαμαρτυρηθούν κατά της κυβέρνησης.

Με αφορμή και του εορτασμού του Αγίου Βαλεντίνου, τους καλεί να υψώσουν τα κινητά τους με αναμμένο τον φακό της συσκευής και να ανάψουν κεριά σε σχήμα καρδιάς για να κατακλύσουν με τις εικόνες αυτές τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Δεκάδες χιλιάδες πολίτες έχουν βγει στους δρόμους τις τελευταίες εβδομάδες για να διαμαρτυρηθούν για την φυλάκιση του Αλεξέι Ναβάλνι, ενός προβεβλημένου πολέμιου του Κρεμλίνου, ο οποίος ισχυρίζεται ότι διώκεται για πολιτικούς λόγους.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ THE LATE SHOW

Διεθνή / Τραμπ για το τέλος του «The Late Show»: «Ο Κόλμπερτ τελείωσε επιτέλους, ήταν σαν νεκρός»

«Θα μπορούσες να πάρεις οποιονδήποτε από το δρόμο και θα ήταν καλύτερος από αυτόν τον τελείως ηλίθιο» έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Truth Social ο Αμερικανός πρόεδρος
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ: Μουσείο για την ιστορία των γυναικών κόλλησε επειδή η δεξιά θέλει να αποκλείσει τις τρανς γυναίκες

Διεθνή / Ελληνοαμερικανίδα βουλευτής στο επίκεντρο της μάχης για μουσείο γυναικών χωρίς τρανς γυναίκες στις ΗΠΑ

Η Βουλή των Αντιπροσώπων απέρριψε νομοσχέδιο για το Smithsonian American Women’s History Museum, μετά την προσθήκη διατάξεων που αποκλείουν τις τρανς γυναίκες από την αφήγηση του μουσείου και δίνουν στον Ντόναλντ Τραμπ λόγο για την τελική του τοποθεσία.
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ICE ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Διεθνή / ΗΠΑ: Η Γερουσία «παγώνει» την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τη χρηματοδότηση της ICE

Οι Ρεπουμπλικάνοι αρνούνται να εγκρίνουν τις απαιτήσεις του Τραμπ - «Οι άνθρωποι ανησυχούν για το πώς θα πληρώσουν το νοίκι, όχι πώς να μαζέψουν 1,8 δισ. για τον πρόεδρο και τους συμμάχους του»
THE LIFO TEAM