Η Μέρκελ απαντά για την υγεία της: «Είμαι καλά»

Η Μέρκελ απαντά για την υγεία της: «Είμαι καλά» Facebook Twitter
EPA
0

Η Άνγκελα Μέρκελ θέλησε να υποβαθμίσει τη συζήτηση για την υγεία της, μετά και το δεύτερο περιστατικό μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα όπου εμφανίστηκε να τρέμει σε δημόσια εμφάνιση. 

Η κ. Μέρκελ βρίσκεται στην Οσάκα της Ιαπωνίας, όπου συμμετείχε στη Σύνοδο Κορυφής G20 και μίλησε για το περιστατικό. «Δεν έχω κάτι να αναφέρω, είμαι καλά», δήλωσε η Καγκελάριος και εξέφρασε την πεποίθηση ότι το τρέμουλο που συνέβη δύο φορές τις τελευταίες ημέρες «όπως ήρθε, έτσι θα φύγει». Δεν απέκλεισε δε το ενδεχόμενο η κατάσταση να επιδεινώθηκε από την δική της έντονη προσπάθεια να ελέγξει το επεισόδιο τρέμουλου. 

Την ίδια ώρα στην Γερμανία, η συμπρόεδρος των Πρασίνων Αναλένα Μπέρμποκ απολογήθηκε για την χθεσινή της τοποθέτηση, στην οποία συνέδεσε την κλιματική αλλαγή με την κατάσταση της υγείας της κυρίας Μέρκελ. Κατά την διάρκεια δηλώσεων για το κλίμα, η κυρία Μπέρμποκ είχε αναφέρει ότι «ακόμη και για την Καγκελάριο είναι σαφές ότι αυτό το καλοκαίρι με τις υψηλές θερμοκρασίες έχει επιπτώσεις στην υγεία», ενώ είχε σημειώσει ότι αν και στην Γερμανία ανεβεί πολύ η θερμοκρασία, όπως συμβαίνει σε άλλες χώρες, «ο καθένας που θα σταθεί μια ώρα κάτω από τον καυτό ήλιο, θα αρχίσει να τρέμει - η ζέστη δεν σταματά ούτε για τις Καγκελάριους».

Σήμερα, σε ανάρτησή της στο Twitter, η συμπρόεδρος των Πρασίνων έγραψε: «Αυτή η δήλωση ήταν λάθος. Συνέδεσα απερίσκεπτα κάποια θέματα που δεν συνδέονται» και πρόσθεσε ότι έχει ήδη ζητήσει συγγνώμη από την κυρία Μέρκελ.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΝΤΡΙΟΥ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΙΝ

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: «Να έρθει στις ΗΠΑ για εξηγήσεις», λέει θύμα του Έπσταϊν

Η Μαρίνα Λασέρντα, που κακοποιήθηκε από τον Έπσταϊν όταν ήταν ανήλικη, ανέφερε ότι ο Μάουντμπάτεν-Ουίνδσορ θα έπρεπε να παρουσιαστεί ενώπιον των αμερικανικών αρχών και να απαντήσει σε ερωτήματα για την υπόθεση
THE LIFO TEAM
Βασιλιάς Κάρολος: Κάλεσε για ενότητα στο χριστουγεννιάτικο μήνυμα, με φόντο τον διχασμό

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Κάλεσε για ενότητα στο χριστουγεννιάτικο μήνυμα, με φόντο τον διχασμό

Ο βασιλιάς Κάρολος κάλεσε τους πολίτες να «γνωρίσουν τους γείτονές τους» και να στηρίξουν ο ένας τον άλλον σε έναν κόσμο που, όπως είπε, δείχνει ολοένα και πιο διχασμένος
THE LIFO TEAM
ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΟΥΙΛΙΑΜ ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Με Ουίλιαμ και Κέιτ στο πλευρό του περπάτησε προς τη χριστουγεννιάτικη λειτουργία

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα περπάτησαν μέχρι τον ναό της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής, συνοδευόμενοι από τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας, Γουίλιαμ και Κέιτ, καθώς και τα παιδιά τους
THE LIFO TEAM