Η Μέγκαν και ο Χάρι σχεδίαζαν να αναβάλουν την συνέντευξη στην Όπρα σε περίπτωση που πέθαινε ο πρίγκιπας Φίλιππος

Η Μέγκαν και ο Χάρι σχεδίαζαν να αναβάλουν την συνέντευξη στην Όπρα σε περίπτωση που πέθαινε ο πρίγκιπας Φίλιππος Facebook Twitter
Getty Images
0

H Μέγκαν Μάρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι σχεδίαζαν να αναβάλουν τη συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ στην περίπτωση που πέθαινε ο πρίγκιπας Φίλιππος, αποκαλύπτει η Γκέιλ Κινγκ.

«Αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο, Θεός φυλάξει, η συνέντευξη δεν θα είχε διεξαχθεί τη συγκεκριμένη στιγμή», είπε η Κινγκ στενή φίλη της Όπρα και της δούκισσας του Σάσεξ.

Η Κινγκ έκανε την συγκεκριμένη αποκάλυψη στο ραδιόφωνο SiriusXM, χθες Τετάρτη, λέγοντας πως το ζευγάρι, που μαγνητοσκόπησε τη συνέντευξη πριν εισαχθεί ο Φίλιππος στο νοσοκομείο στις 16 Φεβρουαρίου, ποτέ δεν είχε σκοπό να επιτρέψει να βγει στον αέρα, εάν πέθαινε ο Δούκας του Εδιμβούργου.

«Λοιπόν, για να το ξέρετε, είχαν κάνει αυτή τη συνέντευξη πριν ο πρίγκιπας Φίλιππος εισαχθεί στο νοσοκομείο. Αν του συνέβαινε κάτι εκεί- Θεός φυλάξει- η συνέντευξη δεν θα είχε διεξαχθεί τη συγκεκριμένη στιγμή. Αλλά η συνέντευξη έγινε και είχε προγραμματιστεί προτού πάει στο νοσοκομείο» διευκρίνισε η Κινγκ.

Ο πρίγκιπας Φίλιππος επέστρεψε στο σπίτι του στο Κάστρο του Γουίνσδορ την Τρίτη, μετά από τέσσερις εβδομάδες νοσηλείας και ανάρρωσης αό χιερουργική επέμβαση.

Σχετικά με την απόφαση του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ να μιλήσουν δημόσια για τις εμπειρίες τους ως εργαζόμενα μέλη της Βασιλικής οικογένειας αλλά και την απόφασή τους να αποχωρήσουν από τους βασιλικούς ρόλους, η Κινγκ επισήμανε πως «Νομίζω ότι ο Χάρι και η Μέγκαν έχουν περάσει τόσα πολλά αυτά τα τρία χρόνια και πραγματικά προσπάθησαν να το επιλύσουν ιδιωτικά. Πραγματικά προσπάθησαν να πάρουν βοήθεια αλλά τίποτα δεν λειτούργησε».

«Νομίζω, λοιπόν, ότι ήθελαν οι άνθρωποι να αισθανθούν ότι θα είχαν την κατανόηση για το γιατί πήραν την απόφαση που πήραν και τι έχουν περάσει, και νομίζω ότι το πέτυχαν αυτό. Νομίζω ότι ήταν πολύ γενναίο γι 'αυτήν και τον Χάρι, να αποκαλύψουν τι έγινε. Είναι ανήκουστο, και σίγουρα η λέξη που περιγράφει (τις αποκαλύψεις) είναι «βόμβα».

Ήταν έξι ή επτά αποκαλύψεις - βόμβες εκείνο το βράδυ, συνεχίζει η Κινγκ. «Σταμάτησα να μετράω στις έξι. Ήταν η μία βόμβα μετά την άλλη, αλλά πιστεύω ότι ήταν μια ειλικρινής συνέντευξη. Ελπίζω ότι θα οδηγήσει σε αλλαγή» είπε χαρακτηριστικά.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του ζευγαριού με την Όπρα Γουίνφρεϊ στις 7 Μαρτίου, η Μέγκαν Μαρκ μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι η βασιλική ζωή είχε τεράστιο αντίκτυπο στην ψυχική της υγεία και ότι είχε αυτοκτονικές σκέψεις.

Είπε επίσης ότι ο γιος της, Άρτσι, στερήθηκε τον βασιλικό τίτλο και τη βασιλική προστασία και ότι υπήρχαν «ανησυχίες και συζητήσεις σχετικά με το πόσο σκούρο θα είναι το δέρμα του όταν θα γεννηθεί».

Την Τρίτη, η Κινγκ αποκάλυψε στο CBS This Morning ότι ο Χάρι μίλησε με τον αδερφό του, τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον πατέρα του Κάρολο το σαββατοκύριακο.

«Δεν προσπαθώ να δώσω είδηση αλλά όντως τηλεφωνήσαμε (στον Χάρι και τη Μέγκαν)  για να δούμε πώς αισθανόταν μετά τις αποκαλύψεις και η αλήθεια είναι ότι ο Χάρι μίλησε με τον αδερφό του και έχει μιλήσει και στον πατέρα του», επιβεβαίωσε  η Γκέιλ.

«Η λέξη με την οποία χαρακτήρισε τις συνομιλίες αυτές ήταν μη παραγωγικές. Αλλά χαίρονται που έχουν ξεκινήσει τουλάχιστον αυτή την επαφή» σημείωσε.

Πρόσθεσε ωστόσο ότι «κανείς από τη βασιλική οικογένεια δεν έχει μιλήσει ακόμα με την Μέγκαν, μέχρι αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή τουλάχιστον».

Με πληροφορίες του CBS/People

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιστορική καταδίκη: Ο Μπολσονάρου ένοχος για σχέδιο πραξικοπήματος – Αντιμέτωπος με 43 χρόνια φυλάκιση

Διεθνή / Ιστορική καταδίκη: Ο Μπολσονάρου ένοχος για σχέδιο πραξικοπήματος – Αντιμέτωπος με 43 χρόνια φυλάκιση

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Βραζιλίας καταδίκασε τον Ζαΐχ Μπολσονάρου για σχέδιο στρατιωτικού πραξικοπήματος - Ο πρώην πρόεδρος κινδυνεύει με έως 43 χρόνια φυλάκιση, ενώ οι οπαδοί του προωθούν αμνηστία και χάρη για να τον σώσουν
LIFO NEWSROOM
Χάος στις ΗΠΑ: Η δολοφονία του Τσάρλι Κερκ ξυπνά φόβους για γενικευμένη πολιτική τρομοκρατία

Διεθνή / Χάος στις ΗΠΑ: Η δολοφονία του Τσάρλι Κερκ ξυπνά φόβους για γενικευμένη πολιτική τρομοκρατία

Η δολοφονία του συντηρητικού influencer Τσάρλι Κερκ σοκάρει τις ΗΠΑ και αναζωπυρώνει τον πολιτικό διχασμό - Ο Τραμπ κατηγορεί την αριστερά, ενώ οι Δημοκρατικοί του απαντούν με σκληρές δηλώσεις
LIFO NEWSROOM
Diella: Η Αλβανία αποκτά «εικονική υπουργό» τεχνητής νοημοσύνης για τις κρατικές συμβάσεις

Διεθνή / Diella: Η Αλβανία αποκτά «εικονική υπουργό» τεχνητής νοημοσύνης για τις κρατικές συμβάσεις

Σύμφωνα με τον Ράμα, η Diella θα μπορεί να αξιολογεί διαγωνισμούς, να «προσλαμβάνει ταλέντα από όλο τον κόσμο» και να συμβάλει ώστε να περιοριστεί η γραφειοκρατική δυσκαμψία της δημόσιας διοίκησης
LIFO NEWSROOM
Η Τουρκία θέλει να μπει στο αμυντικό ταμείο της ΕΕ - Κατέθεσε αίτημα για το SAFE

Διεθνή / Η Τουρκία θέλει να μπει στο αμυντικό ταμείο της ΕΕ - Κατέθεσε αίτημα για το SAFE

Η Τουρκία υπέβαλε αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα SAFE της Ε.Ε., που χρηματοδοτεί την άμυνα των κρατών-μελών - Τι απαντά η Κομισιόν, ποιες είναι οι ασφαλιστικές δικλείδες και πώς μπορεί να αποκλειστεί η Άγκυρα
LIFO NEWSROOM
Δολοφονία Τσάρλι Κερκ: Σφαίρες με «αντιφασιστικά» και «υπέρ των τρανς» μηνύματα βρέθηκαν στο όπλο του δράστη

Διεθνή / Δολοφονία Τσάρλι Κερκ: Σφαίρες με «αντιφασιστικά» μηνύματα βρέθηκαν στο όπλο του δράστη

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τη δολοφονία του Τσάρλι Κερκ: στο όπλο του δράστη βρέθηκαν σφαίρες με χαραγμένα ιδεολογικά μηνύματα - Οι αρχές ερευνούν το εύρημα, ενώ η υπόθεση πυροδοτεί έντονη συζήτηση για την πολιτική βία στις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Δολοφονία Τσάρλι Κερκ: «Όχι» της Μετσόλα σε ενός λεπτού σιγή - Χτυπούσαν τα έδρανα δεξιοί και ακροδεξιοί

Διεθνή / Δολοφονία Τσάρλι Κερκ: «Όχι» της Μετσόλα σε ενός λεπτού σιγή - Χτυπούσαν τα έδρανα δεξιοί και ακροδεξιοί

Αντιδράσεις αφού η Μέτσολα απέρριψε την ενέργεια, επικαλούμενη τον κανονισμό που ορίζει ότι τα λεπτά σιγής ανακοινώνονται από την Πρόεδρο κατά την έναρξη της ολομέλειας, η οποία έλαβε χώρα τη Δευτέρα
LIFO NEWSROOM