LIVE!

Η Κριστίν Ντέιβις δεν επιτρέπει ακόμη στα παιδιά της να δουν Sex and the City

Η Κριστίν Ντέιβις θα χρησιμοποιήσει το SATC σαν «εκπαιδευτικό εργαλείο» στα παιδιά της Facebook Twitter
0

Η Κριστίν Ντέιβις ρωτήθηκε αν τα παιδιά της — ο γιος Wilson, 3, και η κόρη Gemma Rose, 10 ετών— έχουν δει ποτέ το «Sex & The City» ή το νέο «And Just Like That».

Η 56χρονη ηθοποιός, που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή The Kelly Clarkson Show, θυμήθηκε μια φορά όταν κάποιος δίπλα της σε μια πτήση έβλεπε μια σκηνή του SATC και η κόρη της το αντιλήφθηκε.

Αν και είπε ότι ήταν «λίγο τρομακτικό» να συζητήσει τότε μαζί της την σειρά, εξήγησε πως πλέον είναι πιο ανοιχτή στο να την παρακολουθήσουν τα παιδιά της όταν μεγαλώσουν λίγο ακόμη.

«Τώρα που είναι μεγαλύτερη και εκτίθεται από τους φίλους της σε όλα αυτά τα πράγματα, παρόλο που είμαι πολύ αυστηρή… σκέφτομαι ότι θα το χρησιμοποιήσω ως εργαλείο διδασκαλίας», είπε η Ντέιβις.

«Δεν θέλω να ντρέπεται. Θέλω να μου μιλάει. Είμαι ανύπαντρη μητέρα, είναι πολύ σημαντικό, πρέπει να συνεχίσουν να μου μιλάνε», πρόσθεσε. «Ξέρεις, το Sex and the City είναι τύπου εκπαιδευτικό… για αργότερα».

Η Κριστίν Ντέιβις έχει πει πως θέλει με τα παιδιά της να συζητάνε ανεξάρτητα από την ηλικία τους. Τον Ιούλιο του 2020 είχε αναφερθεί σε μια κουβέντα που είχε με τα παιδιά της σχετικά με τις διαμαρτυρίες για τη φυλετική και την αστυνομική βία μετά τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ.

«Θέλω απλώς να ξέρουν τι συμβαίνει γιατί δεν είναι κάτι για το οποίο δεν μπορείς να μιλήσεις», είπε. «Ελπίζω όλοι σκέφτονται έτσι γιατί είναι κάτι με το οποίο παλεύουμε ως χώρα, ως κοινωνία».

Η ηθοποιός ήθελε επίσης «να είναι ξεκάθαρη» ότι ως μητέρα δύο μαύρων παιδιών, αγωνίζεται απέναντι «στη στάση της χώρας μας», σημειώνοντας ότι η σχέση με τα δικά της παιδιά είναι «καταπληκτική».

Η Κριστίν Ντέιβις υιοθέτησε την Gemma το 2011 και τον Wilson το 2018. Στο παρελθόν είχε πει πως η υιοθεσία ήταν πάντα μια επιλογή για εκείνη, όπως ήταν και για την Σάρλοτ από το Sex and the City.

«Σου λένε ότι όταν [το παιδί σου] έρθει για πρώτη φορά, θα πρέπει να το σκεφτείς σαν babysitting σε περίπτωση που η βιολογική μαμά αλλάξει γνώμη», είχε πει το 2012. «Κάθε πολιτεία είναι διαφορετική, αλλά στην Καλιφόρνια είναι 48 ώρες. Οπότε προσπαθείς να σκεφτείς ότι είσαι μπέιμπι σίτερ αλλά αυτό είναι κάπως αδύνατο!».

Η Κριστίν Ντέιβις θα χρησιμοποιήσει το SATC σαν «εκπαιδευτικό εργαλείο» στα παιδιά της Facebook Twitter
Η Κριστίν Ντέιβις θα χρησιμοποιήσει το SATC σαν «εκπαιδευτικό εργαλείο» στα παιδιά της Facebook Twitter
Διεθνή
0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί ένα αρχιτεκτονικό γραφείο να αποδεσμευτεί από το όνομα του ιδρυτή του; Η υπόθεση Zaha Hadid

Διεθνή / Μπορεί ένα αρχιτεκτονικό γραφείο να αποδεσμευτεί από το όνομα του ιδρυτή του; Η υπόθεση Zaha Hadid

Το Εφετείο της Αγγλίας έκρινε ότι η συμφωνία που υποχρεώνει το Zaha Hadid Architects να διατηρεί το όνομα της ιδρύτριάς του και να καταβάλλει 6% των εσόδων του στο Zaha Hadid Foundation μπορεί να τερματιστεί με εύλογη προειδοποίηση, ανοίγοντας τον δρόμο για πιθανή επαναδιαπραγμάτευση ή αλλαγή ονόματος.
THE LIFO TEAM
Ο πόλεμος παγώνει τη μόδα: Διεθνή brands κλείνουν καταστήματα στη Μέση Ανατολή

Διεθνή / Ο πόλεμος παγώνει τη μόδα: Διεθνή brands κλείνουν καταστήματα στη Μέση Ανατολή

Η κλιμάκωση της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή οδηγεί διεθνείς ομίλους πολυτελείας και μεγάλες αλυσίδες λιανεμπορίου σε προσωρινό κλείσιμο καταστημάτων και αναστολή δραστηριοτήτων στον Κόλπο.
THE LIFO TEAM
«Αν αυτό είναι ομοφοβικό, τότε είμαι»: Η δήλωση του Shia LaBeouf που πυροδότησε αντιδράσεις

Διεθνή / «Αν αυτό είναι ομοφοβικό, τότε είμαι»: Η δήλωση του Shia LaBeouf που πυροδότησε αντιδράσεις

Ο Shia LaBeouf μίλησε σε συνέντευξή του στον Andrew Callaghan για την πρώτη του σύλληψη στη Νέα Ορλεάνη, δηλώνοντας «αν αυτό είναι ομοφοβικό, τότε είμαι», λίγο πριν συλληφθεί ξανά κατά τη διάρκεια του Mardi Gras. Οι δηλώσεις του προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στα social media και επανέφεραν στο προσκήνιο το ταραχώδες δημόσιο προφίλ του ηθοποιού.
THE LIFO TEAM
«Το φως μπαίνει στο κάδρο»: Πώς αντιδρούν οι Ιρανοί κινηματογραφιστές της διασποράς στον θάνατο του Χαμενεΐ

Διεθνή / «Το φως μπαίνει στο κάδρο»: Πώς αντιδρούν οι Ιρανοί κινηματογραφιστές της διασποράς στον θάνατο του Χαμενεΐ

Ιρανοί σκηνοθέτες και δημιουργοί της διασποράς τοποθετούνται δημόσια μετά τον θάνατο του Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, μιλώντας για «το τέλος ενός 47χρονου εφιάλτη», αλλά και για την αβεβαιότητα που ακολουθεί. Δηλώσεις, ανοιχτές επιστολές και αναρτήσεις στα social media φωτίζουν τη σύνθετη στάση της ιρανικής πολιτισμικής κοινότητας απέναντι στις εξελίξεις.
THE LIFO TEAM
Chet Hanks: «Free me» από την Κολομβία – Μπλόκο επιστροφής λόγω διαβατηρίου

Διεθνή / Ο Chet Hanks και το ελληνικό διαβατήριο που τον κράτησε στη Μεντεγίν

Ο Chet Hanks δήλωσε μέσω Instagram ότι παραμένει στην Κολομβία λόγω προβλήματος με το διαβατήριό του. Ο 35χρονος ηθοποιός και ράπερ, γιος του Tom Hanks και της Rita Wilson, εξήγησε ότι ταξίδευε με το ελληνικό του διαβατήριο και δεν είχε μαζί του το αμερικανικό, γεγονός που δυσκολεύει την επιστροφή του στις ΗΠΑ.
THE LIFO TEAM
ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ LIVE

Διεθνή / Πόλεμος στη Μέση Ανατολή - Live: Έκτακτη σύσκεψη στο ΥΠΕΝ - «Πολύ αργά» για συνομιλίες με το Ιράν, λέει ο Τραμπ

Όλες οι εξελίξεις - Στους 787 έχει ανέλθει ο αριθμός των νεκρών στο Ιράν - Νέες ισχυρές εκρήξεις στην Τεχεράνη - Κλειστά τα σχολεία στο Ακρωτήρι μέχρι την Παρασκευή
THE LIFO TEAM