Η Κρίσι Τέιγκεν εξηγεί γιατί δεν την καλούν σε γάμους με τον Τζον Λέτζεντ

Η Κρίσι Τέιγκεν εξηγεί γιατί δεν την καλούν σε γάμους με τον Τζον Λέτζεντ Facebook Twitter
0

Η Κρίσι Τέιγκεν με τον Τζον Λέτζεντ δεν λαμβάνουν τόσες προσκλήσεις γάμου όσες θα φανταζόταν κανείς, ωστόσο όταν τους καλούν, υπάρχει «κάτι» που συμβαίνει σχεδόν κάθε φορά. 

Το 35χρονο μοντέλο ήταν καλεσμένη της εκπομπής The Tonight Show του Τζίμι Φάλον, όπου αποκάλυψε γιατί με τον σύζυγό της πολύ συχνά βρίσκονται εκτός λίστας όταν κάποιο ζευγάρι παντρεύεται. 

«Ποτέ δεν μας καλούν σε γάμους», είπε η Τέιγκεν. «Νομίζω πως ο κόσμος υποθέτει ότι δεν μπορούμε να πάμε, οπότε δεν λαμβάνουμε και πολλές προσκλήσεις. Είναι τόσο κρίμα. Μου αρέσουν πολύ», πρόσθεσε. 

Αν και το ζευγάρι δεν έχει, όπως φαίνεται, πολλές ευκαιρίες να πάει σε γάμους, υπάρχει ένα πράγμα που ισχύει κάθε φορά που όντως πηγαίνουν σε κάποια γαμήλια τελετή. 

«Πάντα τυχαίνει να βρίσκεται ένα πιάνο, και μετά όλοι λένε, "Έλα Τζον.."», λέει για τον σύζυγό της. «Κάθε φορά. [κι εμείς λέμε], "Είναι τόσο τρελό, υπάρχει πιάνο. Τι περίεργο!"», εξηγεί. 

Η Τέιγκειν πήγε στον Τζίμι Φάλον για να διαφημίσει το νέο της βιβλίο συνταγών, Cravings: All Together: Recipes to Love, που έγραψε εν μέσω της απώλειας του γιου της, Τζακ και ενός σκανδάλου cyberbullying, για το οποίο ζήτησε δημοσίως συγγνώμη. 

Σε παλαιότερη συνέντευξη είχε πει ότι η προετοιμασία του βιβλίου την βοήθησε να διαχειριστεί το πένθος, προσθέτοντας πως πλέον βρίσκει χαρά «στα μικρά πράγματα», μεταξύ άλλων τα παιδιά της- την 5χρονη Λούνα και τον 3 ετών Μάιλς. 

«Λατρεύω να ακούω μουσική και να πηγαίνω βόλτες τα παιδιά μου με το αυτοκίνητο. Νιώθω ότι είμαι καλύτερη μαμά, καλύτερη σύζυγος και καλύτερη φίλη. Μου αρέσει που είμαι μέρος αυτού του κόσμου», σημείωσε. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ιαπωνία έκανε ένα μεγάλο βήμα προς τη non-binary νομική αναγνώριση

Διεθνή / Η Ιαπωνία έκανε ένα μεγάλο βήμα προς τη non-binary νομική αναγνώριση

Το Ανώτερο Δικαστήριο της Οσάκα έκρινε ότι το οικογενειακό μητρώο της Ιαπωνίας, που αναγνωρίζει μόνο «άνδρες» και «γυναίκες», παραβιάζει την αρχή της ισότητας. Η απόφαση δεν αλλάζει ακόμη άμεσα το σύστημα, αλλά ανοίγει έναν κρίσιμο δρόμο για τη νομική αναγνώριση non-binary ατόμων στη χώρα.
THE LIFO TEAM
ΣΑΜ ΑΛΤΜΑΝ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ OPENAI

Διεθνή / Μασκ vs. OpenAI: «Ένιωσα ότι μας είχε εγκαταλείψει, ότι δεν τήρησε τις υποσχέσεις του», κατέθεσε ο Άλτμαν

Ο διευθύνων σύμβουλος της OpenAI κατέθεσε ότι αισθάνθηκε πως ο Έλον Μασκ «εγκατέλειψε» την εταιρεία του και την έφερε «σε πολύ δύσκολη θέση», καθώς οι δύο πλευρές διεκδικούσαν τον έλεγχο
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΙ ΤΖΙΝΠΙΝΓΚ ΚΙΝΑ ΗΠΑ

Διεθνή / Η ατζέντα της συνόδου Τραμπ - Σι: Δασμοί, τεχνολογία και Ιράν στο επίκεντρο των διαπραγματεύσεων 

Τον Αμερικανό πρόεδρο συνοδεύουν κορυφαίοι εκπρόσωποι αμερικανικών επιχειρηματικών ομίλων και τεχνολογικών εταιρειών, μεταξύ αυτών ο Έλον Μασκ και ο Τιμ Κουκ της Apple
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΒΙΑΣΜΟΣ

Διεθνή / «Κανείς δεν γλίτωνε από τις σεξουαλικές επιθέσεις»: Οι καταγγελίες Παλαιστινίων για κακοποίηση από ισραηλινούς δεσμοφύλακες

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του γνωστού δημοσιογράφου των ΝΥΤ που καταγράφει μαρτυρίες ανδρών, γυναικών και ανηλίκων που υποστηρίζουν ότι υπέστησαν σεξουαλική κακοποίηση κατά την κράτησή τους μετά την 7η Οκτωβρίου
THE LIFO TEAM
ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ

Διεθνή / Ιταλία: «Ciao Kate» - Το πλήθος αποθέωσε την Κέιτ Μίντλετον στο πρώτο της διεθνές ταξίδι μετά τον καρκίνο

Η Κέιτ Μίντλετον παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ιταλία, με πολλούς να τη συγκρίνουν με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, βλέποντας στοιχεία της στο δημόσιο προφίλ της
THE LIFO TEAM