Η Κρίσι Τέιγκεν αποκάλυψε πως με την οικογένειά της ταξιδεύουν έχοντας μαζί τις στάχτες του γιου της, Τζακ που πέθανε. 

 

Τον Οκτώβριο του 2020, το 35χρονο μοντέλο είχε χάσει το παιδί του κυοφορούσε, στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Με τον σύζυγό της, Τζον Λέτζεντ έχουν δυο παιδιά, την 5χρονη Λούνα και τον 3 ετών Μάιλς, στα οποία -όπως εξηγεί η ίδια- δεν απέκρυψε ποτέ τον θάνατο του Τζακ. 

 

«Βίωσαν την εμπειρία των υπερήχων στο σπίτι και το άγχος του "Κάτι δεν πάει καλά". Ή με έβλεπαν να πηγαίνω στο μπάνιο και η Λούνα στεκόταν στην πόρτα και μόλις έβγαινα, μου έλεγε, "Αιμορραγείς ακόμη;"», αφηγήθηκε μιλώντας στο Scary Mommy. «Ήξερε τα πάντα. Οπότε δεν υπήρχε διαφυγή, ακόμη κι αν το ήθελα», πρόσθεσε. 

 

Αν και γνώριζαν τι συνέβαινε, η Τέιγκεν λέει πως «δεν ήταν παρά όταν πήραμε τις στάχτες του Τζακ, νομίζω, που ξεκίνησαν να μπορούν να λένε, "ΟΚ, συνέβη αυτό. Τώρα είναι εδώ. Δεν τα κατάφερε"». 

 

«Πλέον μπορούσαν να πουν, "ΟΚ, ο Τζαν είναι εδώ μέσα και θα μείνει μαζί μας. Και ίσως μια μέρα τον αφήσουμε ελεύθερο. Του αρέσει που ακόμη τον σκεφτόμαστε, που συγκινούμαστε για εκείνον, αλλά πάνω από όλα του αρέσει που μιλάμε γι' αυτόν. Τον κάνει πραγματικά ενθουσιασμένο και χαρούμενο. Οπότε ξέρουν ότι είναι κομμάτι της ζωής μας», συνεχίζει. 

 

 

Για την ακρίβεια, είναι τόσο σημαντικό κομμάτι στις ζωές τους που παίρνουν μαζί τις στάχτες του όταν ταξιδεύουν. 

 

«Στο σχολείο όταν ζωγραφίζουν διάφορα, τον φτιάχνουν αγγελάκι. Μιλάμε πολύ γι' αυτό. Είτε πάμε διακοπές είτε κάτι τέτοιο, πάντα λένε, "Μην ξεχάσεις το μωρό". Και μετά τον παίρνουμε μαζί. Κι όπου πηγαίνουμε, λένε πράγματα όπως, "Θεέ μου, πρέπει να διψάει". Μπορεί να ακούγεται τρελό, αλλά ακόμη βάζουν ένα ποτηράκι νερό δίπλα στις στάχτες του. Και τους αρέσει να είναι μέρος όλου αυτού», λέει η ίδια. 

 

 

Μετά την απώλεια του μωρού της, η Κρίσι Τέιγκεν είχε απαντήσει δημοσίως στην έντονη αρνητική κριτική που δέχθηκε για τον τρόπο που διαχειρίστηκε την αποβολή. Σε ανάρτηση στο μπλογκ της και απαντώντας στα αρνητικά σχόλια, είχε πει μεταξύ άλλων: «Δεν μπορώ να εκφράσω πώς λίγο με νοιάζει το γεγονός πως μισείτε τις φωτογραφίες».