Η Κιμ Καρντάσιαν έβαλε τα κλάματα μιλώντας για τον Κάνιε Γουέστ: «Δύσκολη η ανατροφή των παιδιών από κοινού»

Η Κιμ Καρντάσιαν έβαλε τα κλάματα μιλώντας για τον Κάνιε Γουέστ: «Δύσκολη η ανατροφή από κοινού» Facebook Twitter
Φωτ.: @kimkardashian/Instagram
0

Η Κιμ Καρντάσιαν μίλησε για την από κοινού ανατροφή των παιδιών της με τον Κάνιε Γουέστ και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, ξεσπώντας σε κλάματα. 

Στη διάρκεια του podcast Angie Martinez IRL, η 42χρονη σταρ των Καρντάσιαν αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον πρώην σύζυγό της κι άκρως αμφιλεγόμενο καλλιτέχνη αλλά και τα τέσσερα παιδιά τους.

«Η από κοινού ανατροφή είναι πάρα πολύ δύσκολη», είπε με δάκρυα στα μάτια. Το πρώην ζευγάρι, το οποίο μοιράζεται τις κόρες North, 9 ετών, Chicago, 4 ετών, και τους γιους Saint, 6 ετών, και Psalm, 3 ετών, οριστικοποίησε το πολύκροτο διαζύγιό του τον Νοέμβριο.

Παρά τα όσα συμβαίνουν με τον Γουέστ, η Καρντάσιαν επιμένει στην απόφασή της να προστατεύσει τα παιδιά τους από όσα γράφονται και ακούγονται στο ίντερνετ και λέει ότι κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί.

«Αν δεν γνωρίζουν πράγματα που λέγονται, γιατί να τους μεταφέρω αυτή την ενέργεια; Αυτά είναι αληθινά, βαριά, ενήλικα πράγματα... που δεν είναι έτοιμα να αντιμετωπίσουν», δήλωσε. «Όταν θα είναι έτοιμα, θα κάνουμε αυτές τις συζητήσεις. Μια μέρα, τα παιδιά μου θα με ευχαριστούν που δεν κάθομαι να επιτίθεμαι στον πατέρα τους. Θα μπορούσα», πρόσθεσε.

«Σίγουρα τον προστάτευσα», συνέχισε στη συνέντευξη, «και θα το κάνω στα μάτια των παιδιών μου. Για τα παιδιά μου. Οπότε, στο σπίτι μου, τα παιδιά μου δεν γνωρίζουν τίποτα από όσα συμβαίνουν στον έξω κόσμο», πρόσθεσε, τονίζοντας ότι μερικές φορές της λείπει απλώς να μπορεί να πηγαίνει σε απλά μέρη όπως το φαρμακείο.

«Κρατιέμαι από μια κλωστή. Ξέρω ότι είμαι τόσο κοντά στο να μη συμβεί αυτό», συνέχισε η ιδρύτρια της SKIMS για την αναπόφευκτη πρόσβαση των παιδιών σε δημόσιες πληροφορίες για τους γονείς τους, «αλλά όσο είναι ακόμα έτσι, θα το προστατεύσω μέχρι την άκρη του κόσμου όσο μπορώ».

Στο διακανονισμό του διαζυγίου, η Καρντάσιαν έλαβε 200.000 δολάρια το μήνα ως διατροφή για τα παιδιά. Θα είναι επίσης υπεύθυνη για τα μισά από τα ιατρικά, εκπαιδευτικά και ασφαλιστικά έξοδά τους. 

«Τα παιδιά μου δεν ξέρουν τίποτα», επανέλαβε στο podcast. «Στο σχολείο, μερικοί από τους καλύτερους φίλους μου είναι οι δάσκαλοι, οπότε ξέρω τι συμβαίνει στο διάλειμμα και το μεσημεριανό γεύμα. Ακούω τι κουβεντιάζεται».

Όπως εξηγεί, προσπαθεί συνεχώς να αισθάνεται ζεν στις δύσκολες στιγμές καθώς θεωρεί ότι δεν έχει άλλη επιλογή από το να δείχνει καλά για χάρη των παιδιών της.

«Αν πηγαίνουμε στο σχολείο και θέλουν να ακούσουν τη μουσική του μπαμπά τους - ό,τι κι αν περνάμε εμείς- πρέπει να έχω αυτό το χαμόγελο στο πρόσωπό μου και να τραγουδάω μαζί με τα παιδιά μου. Κάνω σαν να μην τρέχει τίποτα και μόλις τα αφήσω, ρίχνω ένα γερό κλάμα».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ