Η Kesha μιλά για τη σεξουαλικότητά της: «Δεν είμαι γκέι. Δεν είμαι στρέιτ. Δεν ξέρω τι είμαι»

Η Kesha μιλά για τη σεξουαλικότητά της: «Δεν είναι γκέι. Δεν είμαι στρέιτ. Δεν ξέρω τι είμαι» Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η 35χρονη τραγουδίστρια Kesha ευχήθηκε στους followers της Καλό Μήνα Υπερηφάνειας με μια ανάρτηση στο Instagram, όπου μιλά και για την σεξουαλικότητά της.

«🌈Ευτυχισμένο Μήνα Υπερηφάνειας! 🌈. Σε περίπτωση που δεν ήμουν αρκετά ευθύς (LOL) ήθελα απλώς να αφιερώσω ένα λεπτό για να πω σε όλους ότι όχι μόνο είστε αρκετοί, όπως ακριβώς είστε, αλλά και ότι ο κόσμος είναι τόσο τυχερός που σας έχει.

»Δεν είμαι ομοφυλόφιλη. δεν είμαι στρέιτ. Δεν ξέρω τι είμαι. Αγαπώ τους ανθρώπους. Αγαπώ τους ανθρώπους γιατί όλοι είμαστε τα δικά μας μικρά ταξίδια συνείδησης, χορεύοντας γύρω από τον ήλιο ☀️.

»Πόσο περίεργη και ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική είναι αυτή η ζωή, σωστά; Αρνούμαι να είμαι οτιδήποτε, πραγματικά, εκτός από το να είμαι ανοιχτή σε όλα 🌟 Ξέρω ότι μπορεί να προκαλεί σύγχυση μερικές φορές, αλλά είστε τόσο ορατοί και αξιαγάπητοι. Σας λατρεύω, Ευτυχισμένο Μήνα Υπερηφάνειας» έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της.

Η Kesha έχει υπάρξει ανοιχτή αναφορικά με τη σεξουαλικότητά της εδώ και καιρό.

Σε μια συνέντευξη στο Attitude το 2019 είπε ότι είναι bisexual και μίλησε για το πώς δεν ένιωσε ποτέ ότι έπρεπε να κρύψει ποια ήταν.

«Ποτέ δεν έκρυψα την αμφιφυλοφιλία μου από κανέναν», είπε. «Δεν ένιωσα ποτέ ότι έπρεπε να κάνω coming out. Ήταν πάντα εκεί. Νομίζω ότι είχα μια συνέντευξη με ένα αμερικανικό περιοδικό και με ρώτησαν, «Α, είσαι bisexual;» και είπα, «Προφανώς!».

Με πληροφορίες του PinkNews

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ