Η Κένταλ Τζένερ μίλησε για το έντονο άγχος της: «Μερικές φορές νομίζω ότι πεθαίνω»

Η Κένταλ Τζένερ μίλησε για το έντονο άγχος της: «Μερικές φορές νομίζω ότι πεθαίνω» Facebook Twitter
0

Η Κένταλ Τζένερ μίλησε για το άγχος, από το οποίο υποφέρει από μικρή ηλικία, σημειώνοντας ότι «μερικές φορές νομίζω ότι πεθαίνω». 

«Θυμάμαι να είμαι πραγματικά μικρή, θα έλεγα 8,9,10 ετών, και να μην μπορώ να αναπνεύσω, να πηγαίνω στη μαμά μου και να της το λέω», λέει η 25χρονη Κένταλ, που μίλησε με την ψυχολόγο Ραμάνι Ντουρβασούλα για την σειρά Open Minded της Vogue. 

Το μοντέλο σημείωσε πως όσο περισσότερο διάσημη γινόταν, τόσο επιδεινωνόταν η ψυχική υγεία της. «Νομίζω πως η υπερβολική δουλειά και η κατάσταση στην οποία βρίσκομαι τώρα, ήταν κατά κάποιον τρόπο αυτά που με έβγαλαν εκτός ελέγχου», λέει. 

Όπως εξήγησε, τα συμπτώματα άγχους που βιώνει είναι σωματικά, προσθέτοντας πως «είμαι πραγματικά υποχόνδρια».

«Υπήρξαν στιγμές που ένιωσα ότι πρέπει να με πάνε επειγόντως στο νοσοκομείο επειδή νόμιζα ότι θα σταματήσει η καρδιά μου και δεν μπορούσε να αναπνεύσω και χρειαζόμουν κάποιον να με βοηθήσει», λέει η Κένταλ. «Μερικές φορές νομίζω ότι πεθαίνω», τόνισε. 

Το διάσημο μοντέλο απάντησε επίσης στα αρνητικά σχόλια που δέχεται από ανθρώπους, οι οποίοι απορούν γιατί κάποια σαν εκείνη έχει άγχος. 

«Δεν πρόκειται να σου πω ποτέ ότι δεν νιώθω τυχερή. Ξέρω πως κάνω μια προνομιούχα, καταπληκτική ζωή. Είμαι πολύ ευλογημένο κορίτσι», λέει η Κένταλ και προσθέτει: «Αλλά στην τελική παραμένω άνθρωπος». «Άσχετα με τι έχει ή δεν έχει κάποιος, αυτό δεν σημαίνει πως δεν διαθέτει αληθινά συναισθήματα», σημειώνει.

Για την παραμονή στο σπίτι λόγω πανδημίας, παραδέχθηκε ότι της άρεσε που έμεινε απομονωμένη επειδή πριν «δούλευε πάρα πολύ» και ήταν «συνεχώς με κόσμο», λέγοντας ότι πλέον αγχώνεται με την άρση των μέτρων περιορισμού.

«Αν πάω σε δείπνο ή δω περισσότερους φίλους από ό,τι έχω συνηθίσει τον τελευταίο χρόνια, παθαίνω άγχος», λέει.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ