Η Κέιλι Κουόκο έγινε μητέρα: Η πρώτη φωτογραφία της κόρης της- «Μικρό θαύμα»

Η Κέιλι Κουόκο έγινε μητέρα: Η πρώτη φωτογραφία της κόρης της- «Μικρό θαύμα» Facebook Twitter
Φωτ.: @tommypelphrey/Instagram
0

Η Κέιλι Κουόκο με τον Τομ Πέλφρι έγιναν γονείς για πρώτη φορά και το δημοσίευσαν τις πρώτες φωτογραφίες της νεογέννητης κόρης τους. 

Η μικρή Matilda Carmine Richie γεννήθηκε την Πέμπτη και σήμερα η 37χρονη ηθοποιός ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από τις πρώτες ώρες στο μαιευτήριο, να την κρατά στην αγκαλιά της αλλά και μαζί με τον πατέρα της.

«Σας παρουσιάζουμε την Matilda Carmine Richie Pelphrey, το νέο φως της ζωής μας!», έγραψε η Κέιλι Κουόκο.

«Είμαστε πανευτυχείς και ευγνώμονες για αυτό το μικρό θαύμα. Ευχαριστούμε τους γιατρούς, τις νοσοκόμες, την οικογένεια και τους φίλους που μας βοήθησαν πάρα πολύ τις τελευταίες ημέρες. Είμαστε ευλογημένοι πέρα από κάθε φαντασία. Τομ, δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να σε ερωτευτώ ακόμα περισσότερο, αλλά το έκανα», πρόσθεσε.

Ο Τομ Πέλφρι δημοσίευσε επίσης μερικές οικογενειακές φωτογραφίες τους, ξεκινώντας τη λεζάντα με ένα απόσπασμα από τον ποιητή του 13ου αιώνα Rumi: "Είσαι η Ψυχή του Σύμπαντος. Και το όνομά σου είναι Αγάπη».

«Η καρδιά μου είναι γεμάτη αγάπη και ευγνωμοσύνη για αυτό το θαύμα. Αιώνια ευγνώμων για τη δύναμη και τη γενναιότητα της αδελφής ψυχής και καλύτερης φίλης μου, Κέιλι Κουόκο. Είσαι απίστευτη», σημείωσε ο 40χρονος ηθοποιός.

Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού είπε στο περιοδικό People ότι η Κέιλι Κουόκο ήταν «πολύ ενθουσιασμένη που θα αποκτήσουν το μωρό τους και έτοιμη για τη μεγάλη μέρα», τονίζοντας πως αισθάνεται μεγάλη ασφάλεια για την σχέση της με τον Πέλφρι. 

«Είναι πολύ ερωτευμένη και τα πάει πολύ καλά με τον Τομ, πράγμα που κάνει τα πράγματα ακόμα καλύτερα. Έχει βρει την αδελφή ψυχή της. Νιώθει άνετα με τον Τομ ως σύντροφο και πατέρα αλλά και τη μεγάλη αλλαγή που θα έχει το μωρό στη ζωή τους», πρόσθεσε η πηγή.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη τον περασμένο Οκτώβριο, με τον 40χρονο ηθοποιό να δηλώσει κατενθουσιασμένος που θα αποκτήσουν κόρη. «Είναι το πιο απίστευτο πράγμα. Ευλογία και τύχη. Όλοι είναι υγιείς», είπε στο Extra. 

Η Κέιλι Κουόκο είχε μοιραστεί φωτογραφίες από το baby shower στο Instagram τον Ιανουάριο.

«Χθες το βράδυ γιορτάσαμε τον μελλοντικό μας μονόκερο περιτριγυρισμένοι από απίστευτους φίλους, οικογένεια και ζώα στο πιο μαγικό περιβάλλον», έγραψε. «Ευχαριστούμε την πολύ ξεχωριστή ομάδα ανθρώπων για μια βραδιά που θα θυμόμαστε για το υπόλοιπο της ζωής μας».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΟΥΒΑ ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Διεθνή / Στην Κούβα ο αρχηγός της CIA: Η ενεργειακή κρίση βαθαίνει στη χώρα

Εκατοντάδες πολίτες βγήκαν ξανά στους δρόμους της Αβάνας διαμαρτυρόμενοι για τις πολύωρες διακοπές ρεύματος και τις σοβαρές ελλείψεις καυσίμων, την ώρα που η ενεργειακή κρίση στην Κούβα βαθαίνει ολοένα και περισσότερο
THE LIFO TEAM
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι: «Έχω πλήρη επίγνωση των λαθών μου στο παρελθόν, έχω αναλάβει την ευθύνη»

Ο πρίγκιπας Χάρι προειδοποιεί για την ανησυχητική αύξηση του αντισημιτισμού στο Ηνωμένο Βασίλειο, τονίζοντας ότι το μίσος προς τις κοινότητες πρέπει να αντιμετωπίζεται με αποφασιστικότητα και χωρίς σιωπή
THE LIFO TEAM