Η Κάιλι Μινόγκ αποκάλυψε γιατί είχε μπλοκάρει νομικά την εταιρεία καλλυντικών της Κάιλι Τζένερ

Η Κάιλι Μινόγκ αποκάλυψε γιατί είχε μπλοκάρει νομικά την εταιρεία καλλυντικών της Κάιλι Τζένερ Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Το 2017, Κάιλι Μινόγκ απέκλεισε επιτυχώς την Κάιλι Τζένερ από τη χρήση του εμπορικού σήματος «Kylie» για την επωνυμία της σειράς ομορφιάς της.

Η τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας της οικογένειας των Καρντάσιαν είχε καταθέσει τα σχετικά έγγραφα για το brand, δύο χρόνια νωρίτερα, το 2015, λίγο πριν λανσάρει τη σειρά της, την οποία ολοκλήρωσε υπό την επωνυμία Kylie Cosmetics.

Η Κάιλι Μινόγκ σε συνέντευξή της την Τρίτη στο «Watch What Happens Live with Andy Cohen», ξεκαθάρισε ότι οι όποιες νομικές διαδικασίες, που έκανε προκειμένου η Κάιλι (η νεότερη της reality οικογένειας) να μη χρησιμοποιεί το όνομά τους στο bands της, «έπρεπε να γίνουν».

«Ήταν απλώς δουλειά, προφανώς», είπε η 54χρονη τραγουδίστρια. «Με ονόμασαν Kylie και νομίζω ότι έχω γνωρίσει μόνο ένα άτομο στη ζωή μου, μεγαλύτερο από εμένα σε ηλικία, με το ίδιο όνομα, άρα είναι κάπως ασυνήθιστο», πρόσθεσε.

«Έχω ξοδέψει μια ζωή προστατεύοντας το όνομά μου και χτίζοντας την επωνυμία μου, οπότε ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει. Καταλήξαμε σε συμφωνία» όπως διευκρίνισε.

Η Κάιλι Μινόγκ δε, αρνήθηκε τις φήμες που την ήθελα να έχει τηλεφωνήσει στην μαμά Κρις Τζένερ για να παρέμβει. Σημείωσε δε, ότι θα ήθελε πολύ να γνωρίσει την οικογένεια.

Η Αυστραλή σούπερ σταρ λάνσαρε το 2019 τη δική της εταιρεία ομορφιάς - που ονομάζεται απλά Kylie. Η εταιρεία της προσφέρει πέντε προϊόντα: ένα λάδι για τα χείλη, ένα lip gloss, το eye to cheek glitter, το lip to cheek χρώμα και τρεις αποχρώσεις για σκιές ματιών.

Υπενθυμίζεται δε ότι όταν η ομάδα της Μινόγκ κατέθεσε ένσταση για το εμπορικό σήμα της Τζένερ το 2016, τα έγγραφα ανέφεραν ότι η «διεθνώς διάσημη καλλιτέχνιδα, ανθρωπίστρια και ακτιβίστρια για τον καρκίνο του μαστού» κατείχε ήδη το εμπορικό σήμα για το «Kylie Minogue» και το Kylie.com από το 1996.

Η αγωγή αναφερόταν στην Τζένερ, δε, ως «δευτερεύουσα τηλεοπτική προσωπικότητα σε reality». 

Αργότερα, το 2018, σε συνέντευξή της στο Rolling Stone, η Αυστραλή ανασκεύασε κάνοντας λόγο για «ατυχή χαρακτηρισμό». Επέρριψε την ευθύνη στους δικηγόρους της λέγοντας πως «Αυτό σίγουρα δεν προήλθε από εμένα.».

Η Τζένερ από την άλλη, μετά και την συμφωνία τους για την επωνυμία, συνεχίζει να μεγαλώνει την αυτοκρατορία της πέρα ​​από τα καλλυντικά, προσθέτοντας στο χαρτοφυλάκιό της τις Kylie Skin, Kylie Swim και Kylie Baby τα τελευταία χρόνια.

Με πληροφορίες του NewYorkPost

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κάνιε Γουέστ ζητά συνάντηση με τη βρετανική εβραϊκή κοινότητα ενώ μεγαλώνει η κρίση στο Wireless

Διεθνή / Ο Κάνιε Γουέστ ζητά συνάντηση με τη βρετανική εβραϊκή κοινότητα ενώ μεγαλώνει η κρίση στο Wireless

Ο Κάνιε Γουέστ προσφέρθηκε να συναντηθεί με μέλη της βρετανικής εβραϊκής κοινότητας, ενώ το Wireless Festival συνεχίζει να χάνει χορηγούς και να δέχεται πολιτική πίεση για την προγραμματισμένη εμφάνισή του.
THE LIFO TEAM
NASA ARTEMIS II

Διεθνή / Artemis II: Ο Τραμπ μίλησε με τους αστροναύτες - «Γράψατε ιστορία και κάνατε όλη την Αμερική περήφανη»

Ο Αμερικανός πρόεδρος μίλησε για περίπου 12 λεπτά με τους τέσσερις αστροναύτες της αποστολής, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι τα ταξίδια στο Διάστημα θα συνεχιστούν
THE LIFO TEAM
Η Lady Gaga ακύρωσε το τρίτο live της στο Μόντρεαλ λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού

Διεθνή / Η Λέιντι Γκάγκα ακύρωσε συναυλία της στο Μόντρεαλ λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού

Η Λέιντι Γκάγκα ακύρωσε την προγραμματισμένη συναυλία της στο Μόντρεαλ, αφού η λοίμωξη του αναπνευστικού που αντιμετωπίζει επιδεινώθηκε και ο γιατρός της τής συνέστησε να μην εμφανιστεί.
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΜΟΤΖΤΑΜΠΑ ΧΑΜΕΝΕΪ ΗΠΑ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / The Times: Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ είναι «αναίσθητος» και νοσηλεύεται σε «σοβαρή κατάσταση»

Διπλωματικό υπόμνημα αποκαλύπτει την τοποθεσία του Μοτζτάμπα Χαμενεΐ, ο οποίος τραυματίστηκε στην ίδια αμερικανοϊσραηλινή αεροπορική επιδρομή που σκότωσε τον πατέρα του, Αλί Χαμενεΐ
THE LIFO TEAM
ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΡΑΝ ΙΣΡΑΗΛ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Μέση Ανατολή: «Κινδυνεύετε αν είστε σε τρένα» λέει το Ισραήλ στους Ιρανούς - «Αλαζόνας ο Τραμπ» δηλώνει η Τεχεράνη

Εκτοξεύοντας νέες απειλές εναντίον του ιρανικού καθεστώτος, ο Τραμπ τόνισε ότι θα καταστρέψει «κάθε σταθμό παραγωγής ενέργειας» και «κάθε γέφυρα» στο Ιράν εντός 4 ωρών από την εκπνοή του τελεσίγραφου
THE LIFO TEAM
ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Διεθνή / Τι θα γίνει με τα Στενά του Ορμούζ: Σήμερα η ψηφοφορία του ΟΗΕ λίγο πριν λήξει το τελεσίγραφο Τραμπ στο Ιράν

Τι προβλέπει το σχέδιο απόφασης που έχει υποβάλει το Μπαχρέιν με στόχο την προστασία της εμπορικής ναυσιπλοΐας μέσα και γύρω από τα Στενά του Ορμούζ
THE LIFO TEAM