Η Jennette McCurdy παράτησε την υποκριτική: «Σιχαίνομαι την καριέρα μου. Νιώθω ντροπή»

Η Jennette McCurdy παράτησε την υποκριτική: «Σιχαίνομαι την καριέρα μου. Νιώθω ντροπή» Facebook Twitter
0

H Jennette McCurdy αποκάλυψε πως εγκατέλειψε την υποκριτική πριν από μερικά χρόνια, ενώ παραδέχθηκε ότι «σιχαίνομαι την καριέρα μου με πολλούς τρόπους». 

Η 28χρονη ηθοποιός έγινε διάσημη για πρώτη φορά το 2007, όταν υποδύθηκε τον χαρακτήρα της Sam Puckett στη σειρά «iCarly» του Nickelodeon, ρόλο που έπαιξε ξανά αργότερα στο «Sam & Cat» δίπλα στην Ariana Grande.

«Τα παράτησα πριν μερικά χρόνια επειδή εξαρχής δεν ήθελα να το κάνω. Η μαμά μου [Debra McCurdy] με έβαλε σε αυτό όταν ήμουν 6 ετών και περίπου μέχρι την ηλικία των 10-11 ήμουν η βασική οικονομική στήριξη για την οικογένειά μου», είπε η Jennette στο podacast της, Empty Inside, με καλεσμένη την Anna Faris.

«Η οικογένειά μου δεν είχε πολλά χρήματα και αυτή ήταν η διαφυγή της, που νομίζω ότι βοήθησε στο να με οδηγήσει σε κάποιο βαθμό διασημότητας», πρόσθεσε.

Και συνέχισε: «Πάντα, πάντα, πάντα η υποκριτική ήταν δύσκολη για μένα. Μόλις άρχισα να ελέγχω τα νεύρα μου, ξεκίνησα να βγάζω λίγο άκρη αλλά τελικά τα παράτησα όταν πέθανε η μαμά μου [το 2013] επειδή με τον θάνατό της πέθαναν κατά κάποιον τρόπο πολλές ιδέες της για τη ζωή μου, και αυτό ήταν από μόνο του ένα ταξίδι και μάλιστα δύσκολο». 

Οι φανς του «iCarly» ανυπομονούν εδώ και καιρό να μάθουν αν η McCurdy θα εμφανιστεί με τους πρώην συμπρωταγωνιστές της, όπως Miranda Cosgrove, Nathan Kress και Jerry Trainor, στο επερχόμενο revival της σειράς. Ωστόσο, σε σχετική ερώτηση, άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα συμμετέχει.

«Έγραψα ένα one-woman show [I'm Glad My Mom Died] και έπαιξα σε αυτό, πραγματικά δεν θέλω [να παίξω] λόγω των νεύρων. Επειδή νιώθω ότι δεν θέλω να παίζω άλλο, "τελείωσα"», απάντησε. 

Όπως εξήγησε, σήμερα ντρέπεται για τους ρόλους που υποδύθηκε στο παρελθόν. «Η εμπειρία μου με την υποκριτική είναι, ντρέπομαι τόσο πολύ για τους ρόλους που έκανα παλιά. Σιχαίνομαι την καριέρα μου με πολλούς τρόπους», σημείωσε.

«Νιώθω τόσο ανικανοποίητη από τους ρόλους που έπαιξα και αισθάνομαι ήταν τόσο γλυκανάλατοι και ντροπιαστικοί. Έκανα τα σόου που ήμουν από τα 13 μέχρι τα 21 και μέχρι τα 15 ήδη ντρεπόμουν. Οι φίλοι μου στα 15, δεν μου έλεγαν, "Α, τέλεια, είσαι σε αυτό το σόου του Nickelodeon". Ήταν ντροπιαστικό. Και φαντάζομαι υπάρχει μια εντελώς διαφορετική εμπειρία στην υποκριτική αν είσαι περήφανος για τους ρόλους σου και νιώθεις ικανοποίηση», πρόσθεσε.

Η σεναριογράφος Ali Schouten έχει αναλάβει το revival του «iCarly», όπου θα κάνει επίσης την παραγωγή. Η σειρά θα προβληθεί ξανά από το Nickelodeon, που την διαφημίζει «ως ένα νέο κεφάλαιο στην πιο επιτυχημένη παιδική σειρά όλων των εποχών». 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η διαμάχη για τη Γροιλανδία είναι καμπανάκι αφύπνισης για όλη την Ευρώπη», προειδοποιεί ο Μακρόν

Διεθνή / «Η διαμάχη για τη Γροιλανδία είναι καμπανάκι αφύπνισης για όλη την Ευρώπη», προειδοποιεί ο Μακρόν

Η διαμάχη για τη Γροιλανδία ωθεί τις ευρωπαϊκές χώρες να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δείξουν ότι μπορούν να υπερασπιστούν μόνες τους τα συμφέροντά τους, στον απόηχο των απειλών του Αμερικανού προέδρου
THE LIFO TEAM
Νίκολα Πελτζ: Η σύζυγος του Μπρούκλιν Μπέκαμ παίρνει «χαρτζιλίκι» 1 εκατ. δολάρια τον μήνα από τον πατέρα της

Διεθνή / Νίκολα Πελτζ: Η σύζυγος του Μπρούκλιν Μπέκαμ παίρνει «χαρτζιλίκι» 1 εκατ. δολάρια τον μήνα από τον πατέρα της

Το ποσό αυτό ξεχωρίζει σε σχέση με την οικονομική υποστήριξη που φέρεται να λαμβάνει ο Μπρούκλιν από τους γονείς του, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, θέλουν να τον ενθαρρύνουν να γίνει οικονομικά ανεξάρτητος
THE LIFO TEAM
Ντόναλντ Τραμπ: «Δεν θα έπρεπε να κουβαλάει όπλο» - Οι νέες δηλώσεις για τη δολοφονία του Αλεξ Πρέτι

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: «Δεν θα έπρεπε να κουβαλάει όπλο» - Οι νέες δηλώσεις για τη δολοφονία του Αλεξ Πρέτι

Ο Αμερικανός πρόεδρος χαρακτήρισε τα δύο περιστατικά «τρομερά», αναφερόμενος τόσο στη δολοφονία της Ρενέ Γκουντ νωρίτερα μέσα στον μήνα, όσο και στου Αλεξ Πρέτι
THE LIFO TEAM