«Η χειρότερη ιδέα του κόσμου»: Η αγανάκτηση της Τζένιφερ Λόπεζ για τη συνύπαρξη της με τη Σακίρα στη σκηνή του Super Bowl

Jennifer Lopez on the Super Bowl Halftime Show: ‘It Was the Worst Idea in the World’ Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Ήταν ένα από τα ημίχρονα του Super Bowl που έμεινε στην ιστορία λόγω των δύο εκρηκτικών περφόρμερ, Τζένιφερ Λόπεζ και Σακίρα που μοιράστηκαν τη σκηνή και ερμήνευσαν στο ολιγόλεπτο διάλειμμα. 

Ωστόσο, η JLo αντιστάθηκε αρχικά στην ιδέα της κοινής καλλιτεχνικής συνύπαρξης στη σκηνή του NFL, όπως αποκαλύπτεται  το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ Halftime του Netflix που κάνει παγκόσμια πρεμιέρα την Τετάρτη στο κινηματογραφικό φεστιβάλ Tribeca της Νέας Υόρκης. 

Σε μια σκηνή όπου φαίνεται να σχεδιάζει το ήμισυ της δικής της περφόρμανς με τη μουσική διευθύντρια  Kim Burse, η Λόπεζ αναφέρει πως ήταν «η χειρότερη ιδέα στον κόσμο» να έχεις δύο ανθρώπους να μοιράζονται τη σκηνή του ημιχρόνου. 

«Έχουμε έξι γαμ@@@@α λεπτά. Έχουμε τριάντα δεύτερα ενός τραγουδιού και αν βγάλουμε το ένα λεπτό, μας μένουν πέντε. Όμως, πρέπει να υπάρξουν συγκεκριμένα τραγούδια που θα τραγουδήσουμε. Πρέπει να έχουμε τις ερμηνευτικές στιγμές μας. Δεν πρόκειται να είναι μια γαμ@@@@η χορευτική επιθεώρηση, πρέπει να δώσουμε το ερμηνευτικό στίγμα μας» αναφέρει η Λόπεζ στην Burse.

«Πρόκειται για τη χειρότερη ιδέα στον κόσμο να έχεις δύο ανθρώπους στο Super Bowl. Ήταν η χειρότερη ιδέα στον κόσμο» υπερθεματίζει η τραγουδίστρια του "Love Don't Cost A Thing". 

Σε άλλη στιγμή στο ντοκιμαντέρ, η Μπένι Μεντίνα, μάνατζερ εδώ και χρόνια της Λόπεζ, συμφώνησε μαζί της. 

«Πρακτικά, έχεις μόνο ένα σταρ στο Super Bowl. Αυτό το πρώτο όνομα φτιάχνει το σώου και αν επιλέγουν να έχουν και φιλοξενούμενους, αυτό είναι δική τους επιλογή. Ήταν προσβολή να πείτε πως χρειαζόσασταν δύο Λατίνες για να κάνετε τη δουλειά την οποία η μία έχει κάνει» σημείωσε η Μεντίνα. 

Jennifer Lopez on the Super Bowl Halftime Show: ‘It Was the Worst Idea in the World’ Facebook Twitter
Φωτ.: ΕΡΑ

Στον τελικό του 2020, Λόπεζ και Σακίρα είχαν συνολικά 14 λεπτά, από επτά λεπτά έκαστη, να ερμηνεύσουν ένα ποτ-πουρί των μεγάλων τους επιτυχιών. 

Νωρίτερα στο Halfitime, η Λόπεζ φαίνεται να έχει μια αρχική συζήτηση με τη Σακίρα ως προς το σόου τους και τον χρόνο της καθεμιάς στη σκηνή. 

Jennifer Lopez on the Super Bowl Halftime Show: ‘It Was the Worst Idea in the World’ Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images

«Ξέρω πως οι άνθρωποι του Super Bowl θέλουν να εναλλασσόμαστε. Δεν έχω επιβεβαίωση για το πόσα λεπτά θα έχω» αναφέρει η Σακίρα στην Λόπεζ, η οποία απαντά: «Άσε με να τους το θέσω. Είπαν 12 λεπτά. Έχω έγκυρη πληροφόρηση πως θα έχουμε άλλο ένα ή δύο λεπτά επιπλέον, οπότε πάμε στα 13 ή 14 λεπτά. Νομίζω, Σακίρα, πως πρέπει να έχεις εσύ τον μισό χρόνο κι εγώ τον άλλο μισό». 

«Αν ήταν να εμφανιστούν δύο πρώτα ονόματα, έπρεπε να μας έχουν δώσει 20 λεπτά» καταλήγει η τότε 50χρονη  Λόπεζ. 

Δυσαρεστημένοι τηλεθεατές 

Ωστόσο, η Τζένιφερ Λόπεζ δεν ήταν η μόνη δυσαρεστημένη για το ημίχρονο. Σύμφωνα με το CNN, μετά το σόου των δύο Λατίνων, η ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών (FCC) έλαβε πάνω από 1.300 διαμαρτυρίες για «ακατάλληλη παράσταση, ιδίως για παιδιά», με πολλούς να καταγγέλλουν τόσο την εμφάνιση όσο και τα σκανδαλιστικά χορευτικά των δύο καλλιτέχνιδων. 

Με πληροφορίες από Insider/Entertainment
 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ