Η Google σταματά τις διαφημίσεις στη Ρωσία

Η Google σταματά τις διαφημίσεις στη Ρωσία Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Η Google ανακοίνωσε ότι ανέστειλε την πώληση όλων των διαδικτυακών διαφημίσεων στη Ρωσία, εν μέσω του πολέμου στην Ουκρανία

Η σπάνια κίνηση του κολοσσού της τεχνολογίας αφορά μεταξύ άλλων τόσο την αναζήτηση, όσο και το YouTube. Ήδη, η Google είχε αναστείλει τη διαφήμιση περιεχομένου από ρωσικά κρατικά ΜΜΕ. 

Νωρίτερα, η Roskomnadzor- η ρωσική ρυθμιστική αρχή επικοινωνιών- είχε απαιτήσει από τη Google να σταματήσει να δείχνει στο διαδίκτυο διαφημίσεις βίντεο με «ψευδείς» πολιτικές πληροφορίες για την Ουκρανία. Μάλιστα, σύμφωνα με τη Wall Street Journal, η Roskomnadzor κατηγόρησε το YouTube ότι με διαφημιστικές καμπάνιες παραπληροφορεί τους Ρώσους για την εισβολή στην Ουκρανία. 

Πέρα από την αναστολή των διαφημίσεων στη Ρωσία, η Google ήδη είχε αποκλείσει από το YouTube στην Ευρώπη τα ρωσικά κρατικά χρηματοδοτούμενα ΜΜΕ, ενώ δεν επιτρέπει να εμφανίζεται στο Google News το περιεχόμενό τους. 
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Aaron Betsky: «Ο Τσίπερφιλντ δεν άξιζε το Βραβείο Αρχιτεκτονικής Pritzker»

Διεθνή / Aaron Betsky: «Ο Τσίπερφιλντ δεν άξιζε το Βραβείο Αρχιτεκτονικής Pritzker»

Ο Aaron Betsky, επιφανής καθηγητής στη Σχολή Αρχιτεκτονικής και Σχεδιασμού του Virginia Tech και πρόεδρος της Σχολής Αρχιτεκτονικής στο Taliesin από το 2017 έως το 2019, επιτίθεται μετωπικά στο γραφείο που ανέλαβε τη διαμόρφωση του Αρχαιολογικού Μουσείου της Αθήνας.
NEWSROOM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ