Η Γκουίνεθ Πάλτροου έγινε 50 και ποζάρει γυμνή (και βαμμένη χρυσή): «Νιώθω τόσο καλά»

Η Γκουίνεθ Πάλτροου έγινε 50 και ποζάρει γυμνή (και βαμμένη χρυσή): «Νιώθω τόσο καλά» Facebook Twitter
Φωτ: @gwynethpaltrow/ Instagram
0

Η Γκουίνεθ Πάλτροου έγινε 50 και φωτογραφήθηκε γυμνή με χρυσή, μεταλλική μπογιά για να γιορτάσει τα γενέθλιά της. 

«Το μόνο που ξέρω είναι ότι θα με βάψουν χρυσή και ότι πρέπει να είμαι γυμνή. Νιώθω τόσο καλά που κλείνω τα 50 και έχει να κάνει με την έκφραση αυτής της αίσθησης ενέργειας και αισιοδοξίας που βιώνω», δήλωσε στη διάρκεια της φωτογράφισης, σύμφωνα με δελτίο τύπου του Goop.

«Έχει να κάνει περισσότερο με το γυναικείο βλέμμα και απλά με την αίσθηση διασκέδασης», πρόσθεσε.

Λίγο πριν κλείσει τα 50, η Γκουίνεθ Πάλτροου μοιράστηκε με τους φανς της μερικές «σκέψεις για ένα ορόσημο», ποζάροντας με μπικίνι και γράφοντας ότι αν και «παραδόξως δεν έχω καμία αίσθηση του χρόνου που πέρασε», το σώμα της «είναι λιγότερο διαχρονικό».

«Το σώμα μου είναι ένας χάρτης αποδείξεων όλων των ημερών... Μια συλλογή από σημάδια. Σημάδια από εγκαύματα στο φούρνο, ένα δάχτυλο που έσπασε σε ένα παράθυρο πριν πολύ καιρό, η γέννηση ενός παιδιού. Γκρίζα μαλλιά και λεπτές ρυτίδες. Ο ήλιος έχει αφήσει τα αποτυπώματά του παντού πάνω μου», σημείωσε.

Και συνέχισε: «Αποδέχομαι τα σημάδια και τη χαλάρωση του δέρματος, τις ρυτίδες. Αποδέχομαι το σώμα μου και αφήνω πίσω την ανάγκη να είμαι τέλεια, να φαίνομαι τέλεια, να αψηφώ τη βαρύτητα, να αψηφώ τη λογική, να αψηφώ την ανθρωπότητα. Αποδέχομαι την ανθρώπινη φύση μου».

Η Γκουίνεθ Πάλτροου έγινε 50 και ποζάρει γυμνή (και βαμμένη χρυσή): «Νιώθω τόσο καλά» Facebook Twitter
Φωτ: Andrew Yee
Η Γκουίνεθ Πάλτροου έγινε 50 και ποζάρει γυμνή (και βαμμένη χρυσή): «Νιώθω τόσο καλά» Facebook Twitter
Φωτ: Andrew Yee

Αν και συνεργάστηκε με το Xeomin το 2020 - και έχει πει ότι μια «μικροσκοπική σταγόνα» του αντιρυτιδικού ενέσιμου βοηθάει να «φαίνεται λιγότερο τσαντισμένη» - προτιμά τα «καθαρά, μη τοξικά προϊόντα» από την πλαστική χειρουργική και έχει μιλήσει πολύ για το ότι αποδέχεται τη διαδικασία της γήρανσης αντί να την καταπολεμά.

«Μου αρέσουν οι ρυτίδες μου και αυτό που βλέπω», είχε πει στο Stylist το 2014. «Φυσικά μπορώ να γίνω επικριτική για το ένα ή το άλλο, αλλά πραγματικά προσπαθώ να μην το κάνω και να εκτιμώ την απίστευτη ζωή που έχω ζήσει και όλα όσα έχω μάθει. Μου αρέσει που όλα αυτά είναι γραμμένα στο πρόσωπό μου», πρόσθεσε.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Instagram: Ο CEO βάζει τέλος στην τηλεργασία για λόγους δημιουργικότητας και συνεργασίας

Διεθνή / Instagram: Ο CEO Άνταμ Μοσέρι βάζει τέλος στην τηλεργασία των υπαλλήλων

Ο Μοσέρι υποστήριξε ότι η επιστροφή στο γραφείο και οι αλλαγές στον τρόπο εργασίας θα βοηθήσουν την εταιρεία να γίνει πιο ευέλικτη και αποτελεσματική, ενόψει αυτού που χαρακτήρισε ως δύσκολη χρονιά
LIFO NEWSROOM
«Καμιά λύση» για τα κατεχόμενα ουκρανικά εδάφη μετά τις συνομιλίες Πούτιν και Γουίτκοφ

Διεθνή / «Καμία λύση» για τα κατεχόμενα ουκρανικά εδάφη μετά τις συνομιλίες Πούτιν και Γουίτκοφ

Ο Στιβ Γουίτκοφ, συνοδευόμενος από τον Τζάρεντ Κούσνερ, συζητούσε επί σχεδόν πέντε ώρες στο Κρεμλίνο με τον ρώσο ηγέτη σχετικά με το σχέδιο της Ουάσιγκτον που σκοπός του ειναι να τερματίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
Ο Πούτιν συναντά Γουίτκοφ και Κούσνερ μετά τις δηλώσεις ότι η Ρωσία είναι έτοιμη για ενδεχόμενο πόλεμο με την Ευρώπη

Διεθνή / Ο Πούτιν συναντά Γουίτκοφ και Κούσνερ μετά τις δηλώσεις για το ενδεχόμενο πολέμου με την Ευρώπη

Της συνάντησης, προηγήθηκαν οι δηλώσεις Πούτιν ότι: «Δεν πρόκειται να πολεμήσουμε με την Ευρώπη, αλλά αν η Ευρώπη θέλει να πολεμήσει μαζί μας, είμαστε έτοιμοι τώρα»
LIFO NEWSROOM