Η Γερμανίδα δήμαρχος που βρέθηκε μαχαιρωμένη υπέδειξε ως δράστιδα την κόρη της

Η Γερμανίδα δήμαρχος που βρέθηκε μαχαιρωμένη υπέδειξε ως δράστιδα την κόρη της Facebook Twitter
Η Γερμανίδα δήμαρχος, Ίρις Στάλτσερ, υπέδειξε την κόρη της ως δράστιδα στην επιθεση με μαχαίρι εις βάρος της / Φωτ. Instagram
0

Η Γερμανίδα δήμαρχος Ίρις Στάλτσερ, που βρέθηκε μαχαιρωμένη, υπέδειξε ως δράστιδα, τη 17χρονη κόρη της.

Η 57χρονη νεοεκλεγείσα δήμαρχος του Χέρντεκε, έχει διαφύγει τον κίνδυνο και αφού ανέκτησε τις αισθήσεις της, κατηγόρησε τη 17χρονη θετή της κόρη, για τον τραυματισμό της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Bild, η αστυνομία κατέληξε γρήγορα στο συμπέρασμα ότι η επίθεση έλαβε χώρα στο σπίτι της και την ώρα του εγκλήματος, στο σπίτι βρίσκονταν ο υιοθετημένος γιος της και η υιοθετημένη κόρη της.

Επικεφαλής της αστυνομίας, αναφέρει, ότι το θύμα ανακρίθηκε το περασμένο βράδυ στο νοσοκομείο. Κατά την ανάκριση, κατηγόρησε την κόρη της. Ο τόπος του εγκλήματος ήταν, σύμφωνα με τα στοιχεία, το υπόγειο του σπιτιού.

Τι συνέβη στο σπίτι της Γερμανίδας δημάρχου, μετά την επίθεση

Εκπρόσωπος της αστυνομίας περιέγραψε, ότι η 17χρονη κόρη της δημάρχου ενημέρωσε την αστυνομία για «ένα έκτακτο περιστατικό», το μεσημέρι της Τρίτης και πως η μητέρα της είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια μιας ληστείας.

Σύντομα διαπιστώθηκε, ότι η Στάλτσερ έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι. «Η ζωή της δεν κινδυνεύει πλέον», ξεκαθάρισε εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

Ο αρμόδιος για την υπόθεση εισαγγελέας δήλωσε: «Με βάση τα στοιχεία στον τόπο του εγκλήματος, υποθέτουμε ότι η κόρη είναι υπεύθυνη για τους τραυματισμούς». Από νομικής άποψης, θεωρεί πλέον την υπόθεση ως «επικίνδυνη σωματική βλάβη». Αλλά όχι ως απόπειρα δολοφονίας.

Η Στάλτσερ εξελέγη τον προηγούμενο μήνα δήμαρχος της πόλης Χέρντεκε στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας και επρόκειτο να αναλάβει τα καθήκοντά της στις αρχές Νοεμβρίου.

Ο καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς έσπευσε να καταδικάσει το «ειδεχθές έγκλημα», προτού ακόμη η αστυνομία προβεί σε ανακοινώσεις.

Νωρίτερα, σε συνέντευξη Τύπου, ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του SPD Ματίας Μιρς εξέφρασε την ελπίδα ότι η Στάλτσερ θα καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή, λίγο πριν ανακοινωθεί, ότι η δήμαρχος ανέκτησε τις δυνάμεις της.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΧΑΡΙ ΣΤΑΙΛΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ

Διεθνή / Χάρι Στάιλς: Απογοητευμένοι οι φαν με το κόστος των εισιτηρίων της περιοδείας - Το σχόλιο του Λίαμ Γκάλαχερ

Οι τιμές για το «Together, Together World Tour» που προκάλεσαν αντιδράσεις - «Με αυτές τις τιμές, περιμένω ο Χάρι Στάιλς να έρθει μέχρι τη θέση μου και να με φιλήσει»
THE LIFO TEAM
Τα επτά πιθανά σενάρια που θα μπορούσαν να συμβούν αν οι ΗΠΑ πλήξουν το Ιράν

Διεθνή / Τα επτά πιθανά σενάρια που θα μπορούσαν να συμβούν αν οι ΗΠΑ πλήξουν το Ιράν

Αν δεν επιτευχθεί τελευταία στιγμή συμφωνία με την Τεχεράνη και ο Ντόναλντ Τραμπ δώσει εντολή επίθεσης, οι εξελίξεις μπορεί να είναι απρόβλεπτες για τη Μέση Ανατολή αλλά και τον κόσμο
THE LIFO TEAM
Τροχαίο στη Ρουμανία: «Όλα τα θυμάμαι, δεν έχασα τις αισθήσεις μου» - Δύο από τους τραυματίες επιστρέφουν αύριο

Διεθνή / Τροχαίο στη Ρουμανία: «Όλα τα θυμάμαι, δεν έχασα τις αισθήσεις μου» - Δύο από τους τραυματίες επιστρέφουν αύριο

«Άκουσα τις φωνές τους καθώς περνούσα με το καροτσάκι, τουλάχιστον ξέρω ότι είναι ζωντανοί» περιγράφει - Στο χειρουργείο ένας εκ των τραυματιών
THE LIFO TEAM
«Η διαμάχη για τη Γροιλανδία είναι καμπανάκι αφύπνισης για όλη την Ευρώπη», προειδοποιεί ο Μακρόν

Διεθνή / «Η διαμάχη για τη Γροιλανδία είναι καμπανάκι αφύπνισης για όλη την Ευρώπη», προειδοποιεί ο Μακρόν

Η διαμάχη για τη Γροιλανδία ωθεί τις ευρωπαϊκές χώρες να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δείξουν ότι μπορούν να υπερασπιστούν μόνες τους τα συμφέροντά τους, στον απόηχο των απειλών του Αμερικανού προέδρου
THE LIFO TEAM