Η Γαλλία θα επιτρέψει να διεξαχθεί τελικά η αυριανή διαδήλωση των συνδικάτων στο Παρίσι

Η Γαλλία θα επιτρέψει να διεξαχθεί τελικά η αυριανή διαδήλωση των συνδικάτων στο Παρίσι Facebook Twitter
Οι εκπρόσωποι των συνδικάτων είχαν συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών Μπερνάρ Καζνέβ.
0

Η γαλλική κυβέρνηση αναίρεσε την απόφαση που είχε ληφθεί νωρίς σήμερα το πρωί και τελικά ενέκρινε τη διεξαγωγή της διαδήλωσης που σκοπεύουν να οργανώσουν αύριο στο Παρίσι τα εργατικά συνδικάτα τα οποία αντιδρούν στη μεταρρύθμιση των εργασιακών σχέσεων.


Την πληροφορία αυτή ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο επικεφαλής της CGT (Γενική Συνομοσπονδία Εργασίας) Φιλίπ Μαρτινέζ, λίγη ώρα μετά τη συνάντηση που είχαν οι εκπρόσωποι των συνδικάτων με τον υπουργό Εσωτερικών Μπερνάρ Καζνέβ.


Η διαδήλωση αυτή θα γίνει σε μια διαδρομή μήκους 1,6 χιλ. που πρότεινε το υπουργείο Εσωτερικών, κοντά στην Πλατεία της Βαστίλης.


Η απαγόρευση της διαδήλωσης είχε επικριθεί έντονα, τόσο από μέλη του κυβερνώντος Σοσιαλιστικού Κόμματος όσο και από τα συνδικάτα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΗΠΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΑΣΜΟΙ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ: «Η συμφωνία είναι συμφωνία»

«Η ΕΕ αναμένει από τις ΗΠΑ να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους που ορίζονται στην κοινή δήλωση, όπως και η ΕΕ τηρεί τις δικές της δεσμεύσεις», αναφέρει η ανακοίνωση
THE LIFO TEAM
ΓΑΛΛΙΑ ΗΠΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ

Διεθνή / Γαλλία: Ο πρεσβευτής των ΗΠΑ εκλήθη στο υπουργείο Εξωτερικών - «Δεν δεχόμαστε μαθήματα σχετικά με την βία»

«Αρνούμαστε οποιαδήποτε εργαλειοποίηση αυτής της τραγωδίας», πρόσθεσε ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών σχετικά με τον θάνατο του ακροδεξιού Κεντέν Ντεράνκ
THE LIFO TEAM