Η Άσλεϊ Γκράχαμ συνεχίζει να καταγράφει το ταξίδι της εγκυμοσύνης της στα social media. 

 

Το 34χρονο μοντέλο δημοσίευσε μια συλλογή φωτογραφιών στο Instagram, με την πρώτη να την δείχνει να γέρνει στην αγκαλιά του συζύγου της Τζάστιν Έρβιν, ενώ μια φίλη της στήριζε τους γοφούς της με ένα μαντίλι.

 

Η Γκράχαμ περιμένει δίδυμα με τον Έρβιν, ενώ έχουν αποκτήσει μαζί επίσης έναν γιο, τον Isaac Menelik Giovanni, που είναι 23 μηνών. 

 

«Μερικά τρελά πράγματα στο φωτογραφικό άλμπουμ μου», έγραψε στην ανάρτηση, που περιλαμβάνει επίσης ένα κοντινό πλάνο της φουσκωμένης κοιλιάς της ενώ της κάνουν βεντούζες.

 

Σε άλλες φωτογραφίες φαίνεται ο μικρός Isaac να παίζει με ένα φορτηγό, η κοιλιά της αλλά και τα πόδια της.

 

 

Πρόσφατα η Άσλεϊ Γκράχαμ απάντησε σε μια φαν που έγραψε ότι οι ραγάδες εγκυμοσύνης της θα μπορούσαν να επηρεάσουν την καριέρα της στο μόντελινγκ. 

 

Όταν η Γκράχαμ δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram να δείχνει τις ορατές ραγάδες της, η γυναίκα σχολίασε: «Έκανα δίδυμα και δεν είχα καθόλου ραγάδες. Ελπίζω να μην επηρεάσει την καριέρα σου». 

 

Αφού αναδημοσίευσε το σχόλιο σε Instagram Stories, το 34χρονο μοντέλο απάντησε: «Θεέ μου- ελπίζω να έχω ακόμη καριέρα με τις ραγάδες μου». 

 

Η έγκυος Άσλεϊ Γκράχαμ μοιράζεται «τρελές φωτογραφίες» της στο Instagram

 

Νωρίτερα μες στο μήνα η Γκράχαμ είχε ποστάρει ξανά μια γυμνή φωτογραφία της, όπου φαίνονται οι ραγάδες στο σώμα της. «Ο Τζάστιν λέει ότι οι ραγάδες μου μοιάζουν με το δέντρο της ζωής», έγραψε.