Η CIA έβαλε ένα φωτογραφικό κουίζ στο Twitter για τους επίδοξους κατασκόπους

Η CIA έβαλε ένα φωτογραφικό κουίζ στο Twitter για τους επίδοξους κατασκόπους Facebook Twitter
GETTY IMAGES
0

Η CIA ανάρτησε στο Twitter ένα φωτογραφικό κουίζ για όσους πιστεύουν πως έχουν ό,τι χρειάζεται για να γίνουν κατάσκοποι. 

Η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της μια φωτογραφία από ένα χειμερινό τοπίο, ζητώντας από τους πιο παρατηρητικούς followers να μαντέψουν τι ώρα τραβήχτηκε το «κλικ». 

«Δοκιμάστε τις αναλυτικές σας δεξιότητες. Τι ώρα είναι στη φωτογραφία;» ρωτά η CIA για το στιγμιότυπο με τους χιονισμένους δρόμους και τα σχολικά λεωφορεία καλυμμένα στο χιόνι. 

Για να διευκολύνει κάπως τους επίδοξους πράκτορες, έδωσε τρεις επιλογές στην ψηφοφορία - 7π.μ, 11π.μ και 3μ.μ. 

Spoiler - Η λύση 

Αρκετοί παρατήρησαν πως οι σκιές ήταν μακριές, και το χιόνι πάνω στα σταθμευμένα αυτοκίνητα αποκάλυπτε την σωστή επιλογή.

Αργότερα η CIA αποκάλυψε την σωστή απάντηση, που ήταν φυσικά η 7η πρωινή ώρα. «Οι περισσότεροι από εσάς μαντέψατε σωστά. Φαίνεται πως είστε παρατηρητικοί. Θα πρέπει να επισκεφθείτε την σελίδα μας για καριέρα στην υπηρεσία. #DiscovertheCIA»

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΑΝΓΚΛΑΝΤΕΣ ΡΩΣΙΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Διεθνή / Εργάτες από το Μπανγκλαντές πήγαν για δουλειά στη Ρωσία και κατέληξαν στο μέτωπο της Ουκρανίας

Αντέδρασαν και ζήτησαν να αποχωρήσουν, αλλά αξιωματικοί τους απείλησαν με φυλάκιση, σωματική κακοποίηση ή ακόμη και θάνατο, αν αρνηθούν να εκτελέσουν εντολές
THE LIFO TEAM
ΙΝΔΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Διεθνή / EE και Ινδία έκλεισαν «τη μητέρα όλων των συμφωνιών»: Ελεύθερο εμπόριο μετά από 19 χρόνια διαπραγματεύσεων

Η συμφωνία αφορά εμπορικές ροές μεταξύ της ΕΕ και της πολυπληθέστερης χώρας του κόσμου, με τις δύο πλευρές να συνδέουν το οικονομικό σκέλος με στενότερη συνεργασία σε τομείς ασφάλειας
THE LIFO TEAM