Η Björk τραγουδάει Joy Division σε μαραθώνιο καραόκε

Η Björk τραγουδάει Joy Division σε μαραθώνιο καραόκε Facebook Twitter
0

Το περασμένο Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε τριήμερος μαραθώνιος καραόκε "The Voice of the People" με στόχο τη συλλογή υπογραφών ενάντια σε ιδιωτικοποιήσεις γεωθερμικών πηγών στην Ισλανδία.

 

Η Björk συμμετέχει και υποστηρίζει την προσπάθεια και θεωρητικά και πρακτικά. Η δημοσιότητα που δόθηκε στο γεγονός βοήθησε στη συλλογή 35.000 υπογραφών που εκπροσωπούν το 15% του πληθυσμού της χώρας. Οι διοργανωτές πιστεύουν ότι “τώρα δεν γίνεται να μας αγνοήσουν”.

 

Δεν ξέρουμε ακομα αν η προσπάθεια απέδωσε. Αυτό που φαίνεται είναι ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι αντίδρασης.

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ ΜΑΣΤΕΚΤΟΜΗ ΣΗΜΑΔΙΑ ΟΥΛΕΣ

Διεθνή / Η Αντζελίνα Τζολί για τα σημάδια από τη μαστεκτομή: «Δεν με ελκύει η ιδέα μιας τέλειας ζωής χωρίς ουλές»

«Αν φτάσεις στο τέλος της ζωής σου και δεν έχεις κάνει κάτι μεγάλο, δεν έχεις κάνει λάθη, δεν έχεις προκαλέσει χάος, δεν έχεις ουλές, δεν έχεις ζήσει μια αρκετά γεμάτη ζωή, νομίζω», πρόσθεσε
THE LIFO TEAM