Η Beyonce έγινε 40 και νιώθει καλύτερα από ποτέ- Το μήνυμά της προς τις γυναίκες

Η Beyonce έγινε 40 και νιώθει καλύτερα από ποτέ- Το μήνυμά της προς τις γυναίκες Facebook Twitter
Πηγή φωτό ΑP
0

Αυτό τον μήνα η Beyonce έγινε 40 ετών και θέλει όλος ο κόσμος να ξέρει ότι νιώθει καλύτερα από ποτέ. 

Σε χειρόγραφο μήνυμα προς τους θαυμαστές της- που δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της- η σταρ δηλώνει ευγνώμων για το γεγονός ότι μεγάλωσε και αρνείται να πέσει στην παγίδα των όποιων στερεότυπων για το ηλικιακό «ορόσημο» των 40, στέλνοντας ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες. 

«Όποιος προσπάθησε να προδιαθέσει τις γυναίκες ότι υποτίθεται πρέπει να νιώθουμε γριές ή δυστυχισμένες όταν γινόμαστε 40, τα έκανε σκ@@@@@ εντελώς», γράφει στο μήνυμά της η τραγουδίστρια, που είχε γενέθλια στις 4 Σεπτεμβρίου. 

«Αυτή είναι η πρώτη χρονιά που πραγματικά καταλαβαίνω τι σημαίνει να είσαι ζωντανός και να ζεις τη στιγμή. Είναι η πρώτη φορά που κατανοώ πόσο εύθραυστη είναι πραγματικά η ζωή, πόσο δύσκολη μπορεί να είναι κάποιες φορές και για αυτό πόσο σημαντικό είναι απολαμβάνεις τις καλές στιγμές», τονίζει. 

«Νόμιζα ότι το ήξερα αυτό τα 21 ή τα 30 μου… αλλά δεν το ήξερα. Όσο πιο ώριμη γίνομαι, τόσο περισσότερα καταλαβαίνω και η βαθύτερη χαρά μου μεγαλώνει», γράφει ακόμη. 

«Επιτέλους δίνω στον εαυτό μου την άδεια να απολαύσει τους καρπούς για τους οποίους δούλεψα τόσο σκληρά σε όλη μου τη ζωή. Νιώθω καλύτερα από ποτέ στη ζωή μου, είμαι τόσο ευγνώμων που έχω μεγαλώσει», συνεχίζει.  

Στο ίδιο μήνυμα, ευχαριστεί τους θαυμαστές της για τις ευχές που της έστειλαν για τα γενέθλιά της. «Οι περισσότεροι από εσάς με γνωρίσατε όταν ήμουν 15 και μεγαλώσαμε μαζί. Φέρνετε τόσο μεγάλη χαρά στη ζωή μου. Ελπίζω η τέχνη μου να συνεχίσει να φέρνει λίγη χαρά στις δικές σας», καταλήγει. 

Η Beyonce έγινε 40 και νιώθει καλύτερα από ποτέ- Το μήνυμά της προς τις γυναίκες Facebook Twitter

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τιμωρητικοί βιασμοί στο Ιράν: «Μας βιάζουν για να σταματήσουμε να φωνάζουμε για την ελευθερία»

Διεθνή / Τιμωρητικοί βιασμοί στο Ιράν: «Μας βιάζουν για να σταματήσουμε να φωνάζουμε για την ελευθερία»

Γυναίκες και άντρες που συνελήφθησαν, βιάστηκαν και βασανίστηκαν από την Αστυνομία Ηθών μιλούν για τις φρικτές εμπειρίες τους, τους συντρόφους τους που περιμένουν να εκτελεστούν και την απάθεια της Δύσης.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ