Η βασίλισσα Ελισάβετ με μπαστούνι- Για πρώτη φορά σε μεγάλη δημόσια εκδήλωση

Η βασίλισσα Ελισάβετ με μπαστούνι- Πρώτη φορά σε μεγάλη δημόσια εκδήλωση Facebook Twitter
AP
0

Η βασίλισσα Ελισάβετ εμφανίστηκε δημοσίως να περπατά χρησιμοποιώντας μπαστούνι, σε εκδήλωση στο  Αβαείο του Γουέστμινστερ.

Εικάζεται δε, ότι ήταν η πρώτη φορά που χρησιμοποίησε μπαστούνι σε μια μεγάλη δημόσια εκδήλωση. Η είδηση αυτή αλλά και οι εικόνες από την εκδήλωση, ήταν υπεραρκετά για να γεμίσουν οι στήλες ειδησεογραφικών site.

Η 95χρονη, ωστόσο, μονάρχης ατάραχη βγήκε από την λιμουζίνα της και κατευθύνθηκε προς το εσωτερικό με το μπαστούνι στο χέρι. 

Η βασίλισσα, η οποία είναι η προστάτιδα της Βασιλικής Βρετανικής Λεγεώνας, για την οποία γινόταν και η εν λόγω εκδήλωση, δεν έφτασε από την παραδοσιακή μεγάλη δυτική πόρτα, αλλά από την είσοδο της αυλής του ποιητή όπως ονομάζεται, μια διαδρομή που οδηγεί συντομότερα στη θέση της.

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ αρνήθηκε να σχολιάσει σχετικά, αλλά οι αλλαγές είναι κατανοητές, προκειμένου να αισθάνεται άνετα η βασίλισσα.

Εξάλλου αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά. Το 2016, η βασίλισσα Ελισάβετ επέλεξε να χρησιμοποιήσει ασανσέρ και όχι τη βασιλική σκάλα (των 26 σκαλιών) για να μπει στο κοινοβούλιο για το επίσημο άνοιγμα των εργασιών του.

Η βασίλισσα έχει φωτογραφηθεί και στο παρελθόν με μπαστούνι. Το 2003 μετά από χειρουργική επέμβαση στο δεξί γόνατο η βασίλισσα Ελισάβετ χρησιμοποιούσε κατά την αποκατάστασή της μπαστούνι.

Η βασίλισσα Ελισάβετ με μπαστούνι- Για πρώτη φορά σε μεγάλη δημόσια εκδήλωση Facebook Twitter
Η βασίλισσα Ελισάβετ με μπαστούνι- Για πρώτη φορά σε μεγάλη δημόσια εκδήλωση Facebook Twitter

Με πληροφορίες του SkyNews

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ