Η Αριάνα Γκράντε ζητά από τους φαν της να μην στέλνουν μηνύματα μίσους στους κοντινούς της ανθρώπους

Φωτ: EPA Facebook Twitter
0

Το Σάββατο, μία ημέρα μετά την κυκλοφορία του έβδομου άλμπουμ της, η Αριάνα Γκράντε ζήτησε από τους φαν της να σταματήσουν να στέλνουν «μηνύματα μίσους στους ανθρώπους που είναι στη ζωή της».

Μέσω ενός Instagram story, η Γκράντε έγραψε: «Γεια σας, θέλω να πω πως οποιοσδήποτε στέλνει μηνύματα μίσους στους ανθρώπους που βρίσκονται στη ζωή μου με βάση τις δικές τους ερμηνείες από το άλμπουμ μου, δεν με στηρίζουν όπως ίσως νομίζουν. Μάλιστα, κάνουν ακριβώς το αντίθετο από αυτό που θα ενθάρρυνα κάποιον να κάνει (και επίσης δεν είναι αυτός ο σκοπός της μουσικής). Παρακαλώ να σταματήσετε. Δεν με στηρίζετε έτσι. Ενώ το άλμπουμ συμπεριλαμβάνει πολλές οδυνηρές στιγμές μου είναι και ένας πυρήνας βαθιάς αγάπης. Αν δεν μπορείτε να το ακούσετε αυτό, παρακαλώ ακούστε το καλύτερα. Ευχαριστώ».

Το άλμπουμ και η προσωπική της ζωή

Το έβδομο άλμπουμ της με τίτλο Eternal Sunshine (Αιώνια Λιακάδα) είναι αρκετά προσωπικό, καθώς περιέχει τραγούδια που αναφέρονται στο διαζύγιό της από τον σύζυγό της Ντάλτον Γκόμεν, με τον οποίο χώρισαν πέρυσι. Πριν την οριστικοποίηση του διαζυγίου της, έγινε ζευγάρι με τον συμπρωταγωνιστή της στο Wicked, Ίθαν Σλέιτερ.

Η τραγουδίστρια δεν έχει αναφερθεί δημόσια στη νέα της σχέση, όμως μέσω των τραγουδιών της Bye και True Story φέρεται να στέλνει το δικό της μήνυμα στον πρώην σύζυγό της, ενώ με το τραγούδι The Boy is mine, η τραγουδίστρια φέρεται να αναφέρεται στη νέα της σχέση με τον Σλέιτερ.  Άλλωστε, σε συνέντευξή της λίγο πριν την κυκλοφορία του άλμπουμ, εκείνη δήλωσε πως ήταν «σαν γιατρικό η δημιουργία αυτού του δίσκου».

ariana_insta_story

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΕΦΟΡΙΑ

Διεθνή / ABC News: Η κυβέρνηση Τραμπ πρόκειται να συγκροτήσει «Επιτροπή Αλήθειας και Δικαιοσύνης» για την αποζημίωση των συμμάχων του

Οι αποζημιώσεις αφορούν άτομα που δήλωσαν θύματα κυβερνητικής «εργαλειοποίησης» των κρατικών μηχανισμών κατά την διακυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ

Διεθνή / «Τα 20 χρόνια είναι αρκετά» – Ο Τραμπ θέτει όριο στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν

Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι μια αναστολή 20 ετών στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν θα ήταν αρκετή για μια συμφωνία, σηματοδοτώντας πιθανή μετατόπιση στη στάση του απέναντι στην Τεχεράνη
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΟΛΕΜΟΣ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Politico: «Ο πόλεμος στο Ιράν αφορά και την Ευρώπη» εξηγεί πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Τραμπ

Προειδοποίησε ότι η Ευρώπη δεν δείχνει την απαραίτητη σοβαρότητα απέναντι ούτε στην Κίνα, συνδέοντας τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή με τη ρωσοκινεζική συνεργασία και τόνισε ότι οι μεγάλες κρίσεις είναι πλέον αλληλένδετες, κάτι που η Ευρώπη εξακολουθεί να υποτιμά
THE LIFO TEAM