Η απάντηση Τραμπ για την υπόθεση «Μάναφορτ»: «Δεν υπάρχει καμία συνωμοσία»

Η απάντηση Τραμπ για την υπόθεση «Μάναφορτ»: «Δεν υπάρχει καμία συνωμοσία» Facebook Twitter
0

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ επανέλαβε σήμερα (30/10) ότι δεν υπήρξε «καμία συνωμοσία» μεταξύ της ομάδας του και της Ρωσίας μετά τις πρώτες απαγγελίες κατηγοριών στην έρευνα του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μιούλερ, σε βάρος, μεταξύ άλλων, του πρώην διευθυντή της προεκλογικής του εκστρατείας Πολ Μάναφορτ.


«Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ!», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο μεγιστάνας.


«Λυπάμαι, αυτά συνέβησαν πριν από χρόνια, προτού ο Πολ Μάναφορτ συμμετάσχει στην εκστρατεία Τραμπ» έγραψε επίσης.
«Γιατί η διεφθαρμένη Χίλαρι και οι Δημοκρατικοί δεν βρέθηκαν στο στόχαστρο;» συμπλήρωσε ο Τραμπ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος υποστήριξε ότι τα όσα καταλογίζονται στον Μάναφορτ εκτυλίχθηκαν πριν από τη θητεία του στην προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ το 2016, ωστόσο στο κατηγορητήριο αναφέρεται ότι οι παράνομες δραστηριότητές του συνεχίστηκαν το 2017.

Το κατηγορητήριο αναφέρει συγκεκριμένα ότι ο Μάναφορτ και ο συνεργάτης του Ρικ Γκέιτς συνωμότησαν προκειμένου να υπεξαιρέσουν χρήματα «από ή περίπου και μεταξύ του 2006 και 2017».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ παραμένει ένας «φασίστας» για τον Μαμντάνι: «Εξακολουθώ να πιστεύω όλα όσα έλεγα πριν»

Διεθνή / Ο Τραμπ παραμένει ένας «φασίστας» για τον Μαμντάνι ακόμη και μετά τη συνάντησή τους

Μπορεί η συνάντηση των δύο να πραγματοποιήθηκε σε απροσδόκητα θετικό κλίμα, όμως ο εκλεγμένος δήμαρχος της Νέας Υόρκης δεν υπαναχωρεί από την κριτική του απέναντι στον πρόεδρο των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM