Η Άμπερ Χερντ έβγαινε με τον Έλον Μασκ ενώ προσπαθούσε να τα βρει με τον Τζόνι Ντεπ, κατέθεσε ατζέντης

Η Άμπερ Χερντ έβγαινε με τον Έλον Μασκ ενώ προσπαθούσε να τα βρει με τον Τζόνι Ντεπ, κατέθεσε ατζέντης Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Η Άμπερ Χερντ έβγαινε με τον Έλον Μασκ ενώ προσπαθούσε να τα ξαναβρεί με τον Τζόνι Ντεπ, κατέθεσε ο πρώην ατζέντης του ζευγαριού, στην εκδίκαση της μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμηση που έχει κάνει ο ηθοποιός στην πρώην σύζυγό του. 

Ο Κρίστιαν Καρίνο, ατζέντης στο Creative Artists Agency που εκπροσωπούσε τους δύο ηθοποιούς, κατέθεσε ότι η Χερντ είχε «περάσει χρόνο» με τον Μασκ ενώ επεδίωκε να ξαναζωντανέψει τη σχέση της με τον Ντεπ το 2016. 

Αυτό έγινε δύο μήνες αφότου είχε κάνει κατηγορήσει τον Ντεπ για ενδοοικογενειακή βία και το ζευγάρι είχε χωρίσει, σύμφωνα με την κατάθεση στο δικαστήριο της Βιρτζίνια. 

«Μου έχεις πει χίλιες φορές ότι απλά γέμιζες το κενό», έγραψε ο Καρίνο σε μήνυμά του προς την Χερντ, για τον Μασκ, το 2017. «Δεν ήσουν ερωτευμένη μαζί του», συμπλήρωσε. Ζητώντας τη συμβουλή του ατζέντη για τον Ντεπ, η Χερντ του έγραψε: «Θεέ μου, μου λείπει». 

Σε άλλη ανταλλαγή μηνυμάτων, ο Καρίνο της έγραψε: «Αν δεν σου αρέσει να είναι η προσωπική ζωή σου στον Τύπο, μην βγαίνεις με διάσημους άνδρες. Θα μπορούσες να το σταματήσεις αυτό, αν σταματούσες να βγαίνεις με υπερβολικά διάσημους ανθρώπους». 

Ο ατζέντης κατέθεσε επίσης ότι δεν είδε ποτέ τον Ντεπ να κακοποιεί την Χερντ, ούτε την είδε με τραύματα. Συμπλήρωσε ότι οι κατηγορίες της σε βάρος του επηρέασαν αρνητικά την καριέρα του ηθοποιού. «Οι άνθρωποι δεν θέλουν να ξέρουν ότι κάποιος που θαυμάζουν είναι σε δίκη», δήλωσε ο Καρίνο. 

Ένα χρόνο αργότερα, ο ατζέντης κανόνισε η Χερντ να συναντηθεί με τον Ντεπ σε φιλικό σπίτι στο Σαν Φρανσίσκο- παρότι ήταν σε ισχύ η προσωρινή περιοριστική εντολή σε βάρος του ηθοποιού- με τον όρο ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να τον κατηγορήσει ότι την παραβίασε. 

Μίλησαν για ώρες, σε απόσταση εκατοστών, στη βεράντα, προτού πάνε σε ξενοδοχείο, όπου ξεκίνησε ένας καβγάς, είπε ο ατζέντης. 

Οι καταθέσεις των αστυνομικών 

Πριν από τον ατζέντη, στο δικαστήριο κατέθεσαν τρεις αστυνομικοί του Λος Άντζελες, που είχαν ανταποκριθεί σε κλήση στην Άμεση Δράση στις 21 Μαΐου 2016. Είπαν ότι δεν είδαν ενδείξεις σωματικής βλάβης στην Άμπερ Χερντ, η οποία έξι ημέρες αργότερα επεδίωξε να εκδοθούν περιοριστικά μέτρα σε βάρος του Τζόνι Ντεπ, επικαλούμενη ότι είχε υποστεί ενδοοικογενειακή βία εκείνη τη νύχτα. 

Ο Γουίλιαμ Γκάτλιν- ο ένας από τους αστυνομικούς- κατέθεσε ότι όταν έφτασαν, η γυναίκα που βρισκόταν στο διαμέρισμα αρνήθηκε να συνεργαστεί και δεν έδειξε σημάδια σωματικών τραυμάτων. Άλλη γυναίκα που βρισκόταν εκεί είπε στους αστυνομικούς ότι «όλα ήταν καλά». 

Ο Τάιλερ Χάντεν, ένας από τους αστυνομικούς, παραδέχθηκε ότι η Χερντ έκλαιγε και το πρόσωπό της ήταν κόκκινο. «Απλά επειδή είδα μια γυναίκα με κόκκινα μάγουλα και μάτια δεν σημαίνει ότι κάτι συνέβη», κατέθεσε. 

Οι αστυνομικοί είπαν ότι ο Ντεπ δεν ήταν στο διαμέρισμα όταν έφτασαν και ότι κατέγραψαν το περιστατικό ως «προφορική διαφωνία». Κατέθεσαν ότι δεν ήξεραν ποια ήταν η Άμπερ Χερντ ούτε ότι ήταν παντρεμένη στον Τζόνι Ντεπ. Ούτε η ίδια, ούτε κανένας άλλος στο συγκρότημα ήταν διατεθειμένος να τους πει ποιος ήταν ο σύζυγός της. 

Αργότερα τον ίδιο μήνα, η Χερντ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και προσέφυγε σε δικαστήριο του Λος Άντζελες για να εκδοθούν προσωρινά περιοριστικά μέτρα σε βάρος του Ντεπ. Είχε ένα εμφανές σημάδι στο πρόσωπό της, το οποίο υποστήριξε ότι της είχε προκαλέσει ο Ντεπ την εν λόγω νύχτα. 

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ