Η Αλβανία θα δώσει 100.000 ευρώ για την Παναγία των Παρισίων

Η Αλβανία θα δώσει 100.000 ευρώ για την Παναγία των Παρισίων Facebook Twitter
0

Η Αλβανία θα προσφέρει 100.000 ευρώ για την αποκατάσταση των ζημιών στην Παναγία των Παρισίων.

Η σχετική απόφαση εγκρίθηκε από την αλβανική κυβέρνηση ως ένδειξη αλληλεγγύης προς τον γαλλικό λαό και το ποσό των 100.000 ευρώ θα διατεθεί από τον προϋπολογισμό του 2019 ως κάλυψη έκτακτων αναγκών.

Ήδη οι δωρεές για την Παναγία των Παρισίων έχουν ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο ευρώ.

Μεγάλες περιουσίες και όμιλοι σπεύδουν από την Δευτέρα να βοηθήσουν στην αποκατάσταση των ζημιών στον καθεδρικό ναό.

Ενδεικτικά, η οικογένεια Πινό υποσχέθηκε 100 εκατομμύρια ευρώ και ακολούθησαν ο όμιλος LVMH και η οικογένεια Αρνό, η μεγαλύτερη περιουσία της Γαλλίας, που ανακοίνωσαν δωρεά 200 εκατομμυρίων, στη συνέχεια η οικογένεια Μπετανκούρ-Μεγέρς, ο όμιλος L'Oreal (200 εκατομμύρια) και η εταιρεία Total ανακοίνωσε πως προσφέρει 100 εκατομμύρια.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

UPS ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Διεθνή / Συντριβή αεροσκάφους της UPS: Νέο βίντεο δείχνει κινητήρα να αποκολλάται κατά την απογείωση

Το δυστύχημα στο Λούισβιλ το 2025 κόστισε τη ζωή σε 15 ανθρώπους, ενώ οι ερευνητές εξετάζουν αν η αποκόλληση του κινητήρα προκλήθηκε από φθορά σε μεταλλικό εξάρτημα στήριξης
THE LIFO TEAM