Η Άιρλαντ Μπάλντουιν κυκλοφορεί με πιεσόμετρο λόγω έντονου άγχους: «Φοβάμαι ότι πεθαίνω»

Η Άιρλαντ Μπάλντουιν κυκλοφορεί με πιεσόμετρο λόγω έντονου άγχους: «Φοβάμαι ότι πεθαίνω» Facebook Twitter
0

Η Άιρλαντ Μπάλντουιν έχει τόσο έντονο άγχος που χρησιμοποιεί πιεσόμετρο για να βεβαιώνεται πως δεν παθαίνει καρδιακή προσβολή. 

«Αυτή δεν είναι μια διαφήμιση για πιεσόμετρο. Δεν είναι καν διαφήμιση. Το ποστάρω για όποιον υποφέρει από άγχος και διαταραχές όπως εγώ», έγραψε η 26χρονη κόρη του Άλεκ Μπάλντουιν, σε μια φωτογραφία όπου κρατάει την συσκευή. 

«Παρήγγειλα ένα πιεσόμετρο για να διαβάζω σωστά τον καρδιακό παλμό και την αρτηριακή μου πίεση επειδή ζω σε συνεχή φόβο πως πεθαίνω από καρδιακή ανακοπή...γνωστό επίσης ως καρδιοφοβία», είπε. 

Και πρόσθεσε: «Οι καρδιακοί παλμοί και ο πόνος στο στήθος που προκαλείται από την τυπική κρίση άγχους με πείθουν ότι είμαι μια 26χρονη με υποκείμενη καρδιακή πάθηση που δεν έχω».

Το μοντέλο εξήγησε πως δεν παίρνει φάρμακα για το άγχος της καθώς «δεν πιστεύει σε αυτά» αλλά κατανοεί όσους αποφασίζουν να λάβουν φαρμακευτική αγωγή.

«Έχω δουλέψει με ειδικούς στο άγχος και έχω ασχοληθεί με την αναπνοή… αλλά τίποτα δεν μου φέρνει μεγαλύτερη ανακούφιση από ένα ηλεκτροκαρδιογράφημα», είπε.

Ανέφερε επίσης ότι το άγχος της ήταν τόσο έντονο που έχει απευθυνθεί σε ειδικούς γιατρούς έκτακτης ανάγκης σε περιόδους πανικού.

«Για να απαντήσω στην ερώτησή σας, ναι… το άγχος μου έχει γίνει ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΟ στο παρελθόν που έχω καλέσει ασθενοφόρα και επισκέφτηκα νοσοκομεία όπου γιατροί με διαβεβαιώνουν ότι η καρδιά μου είναι καλά», είπε. «Ξέρω ότι μπορεί να φαίνεται ανόητο, αλλά αυτό το μικρό μηχάνημα μου έφερε απόλυτη παρηγοριά».

Η Άιρλαντ είπε πως η συσκευή υπήρξε τεράστια παρηγοριά για εκείνη, τονίζοντας ότι όσοι περνούν το ίδιο δεν πρέπει να νιώθουν μόνοι.

«Θέλω απλώς όποιος υποφέρει από τα δικά του άγχη να ξέρει ότι είμαι εδώ και δεν είναι μόνος», είπε. «Μπορεί να είναι τόσο ντροπιαστικό και απομονωτικό μερικές φορές. Το άγχος μου με έχει κάνει να χάσω πολλά σε αυτή τη ζωή και ο πραγματικός μου στόχος για το 2022 είναι να μην το αφήσω να μπαίνει στο δρόμο μου».

Στη συνέχεια περιέγραψε με λεπτομέρειες διάφορα άγχη από τα οποία υποφέρει, γράφοντας: «Έχω άγχος που προκαλείται από το φαγητό, το πεπτικό μου σύστημα, την καρδιά μου, την πολυκοσμία, το να μιλάω για το άγχος, τα αεροπλάνα, πείτε το όπως θέλετε. Δεν είστε μόνοι». 

«Μην αφήνετε τον κόσμο να σας κάνει να νιώθετε ένοχοι που πρέπει να κάνετε μια βόλτα ή να πάρετε λίγο χώρο ή να μείνετε σπίτι επειδή δεν αισθάνεστε καλά. Περιβάλλετε τον εαυτό σας με ανθρώπους που καταλαβαίνουν ή τουλάχιστον προσπαθούν να καταλάβουν. Και αν νιώθετε άγχος αυτή τη στιγμή… βαθιές ανάσες. Όλα θα πάνε καλά».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιράν: Τα νοσοκομεία έχουν κατακλυστεί από τραυματίες - Γιατροί μιλούν για «ασφυξία»

Διεθνή / Ιράν: Τα νοσοκομεία έχουν κατακλυστεί από τραυματίες - Γιατροί μιλούν για «ασφυξία»

Πολλοί από τους τραυματίες φέρουν τραύματα από πυροβολισμούς, κυρίως στο κεφάλι και στα μάτια - Τουλάχιστον 50 διαδηλωτές έχουν σκοτωθεί και ο αριθμός ενδέχεται να αυξηθεί
THE LIFO TEAM
Φωτιά στο Crans-Montana: Η θλίψη μετατρέπεται σε οργή και οι Ελβετοί αμφισβητούν ανοιχτά την κυβέρνηση

Διεθνή / Φωτιά στο Crans-Montana: Η θλίψη μετατρέπεται σε οργή και οι Ελβετοί αμφισβητούν ανοιχτά την κυβέρνηση

Η τραγωδία στο Crans-Montana αποκάλυψε σοβαρές αδυναμίες - Οι πολίτες διερωτώνται πώς απέτυχε ένα σύστημα που θεωρούνταν σχεδόν άψογο και τι μέτρα πρέπει να ληφθούν για να μην ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο
THE LIFO TEAM
Ντόναλντ Τραμπ: Οι ΗΠΑ πρέπει έχουν τη Γροιλανδία για να αποτρέψουν τη Ρωσία και την Κίνα από το να την πάρουν

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Οι ΗΠΑ πρέπει έχουν τη Γροιλανδία για να αποτρέψουν τη Ρωσία και την Κίνα από το να την πάρουν

«Δεν θέλουμε να γίνουμε Αμερικανοί, δεν θέλουμε να γίνουμε Δανοί, θέλουμε να είμαστε Γροιλανδοί» διαμηνύουν οι ηγέτες των πολιτικών κομμάτων της χώρας
THE LIFO TEAM