Ο Χιου Τζάκμαν συμπλήρωσε 25 χρόνια γάμου με την σύζυγό του, Ντέμπορα-Λι Φαρνές και το γιόρτασε με γαμήλιες φωτογραφίες τους στο Instagram.

 

«Το να είμαι παντρεμένος μαζί σου, Ντεμπ, είναι τόσο φυσιολογικό όσο η αναπνοή», έγραψε στη λεζάντα. «Από την πρώτη στιγμή που σε γνώρισα, ήξερα ότι η μοίρα μας ήταν να είμαστε μαζί», συνέχισε. 

 

«Στα 25 χρόνια μας, η αγάπη μας έγινε μόνο μεγαλύτερη. Η χαρά, ο ενθουσιασμός και η περιπέτεια πιο συναρπαστικές. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων που μοιραζόμαστε την αγάπη, την ζωή και την οικογένειά μας. Και είμαστε μόνο στην αρχή. Ντεμπ σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά!», έγραψε ο 52χρονος ηθοποιός. 

 

 

Με την 65χρονη σύζυγό του γνωρίστηκα στα γυρίσματα της σειράς Correlli και παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 1996μ σε μια εκκλησία έξω από τη Μελβούρνη. έχουν μαζί έναν γιο, τον τον 20χρονο Όσκαρ και μια κόρη, την 15χρονη Άβα. 

 

Ο Χιου Τζάκμαν έχει πει ότι με την σύζυγό του «συνεχίζουν να βρίσκουν χρόνο ο ένας για τον άλλο», μιλώντας για την 24η επέτειο γάμου τους. «Πάντα μαθαίνουμε και οι άνθρωποι αλλάζουν οπότε πρέπει, αν και είμαστε μαζί εδώ και 25 χρόνια, να κάνεις συνεχώς επανεκκίνηση», είχε πει στο People.