HΠΑ: Κεραυνός χτύπησε 31χρονο ενώ έκανε ιππασία

HΠΑ: Κεραυνός χτύπησε 31χρονο ενώ έκανε ιππασία Facebook Twitter
0

Ένας 31χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από κεραυνό που τον χτύπησε ενώ έκανε ιππασία στο Φίνιξ της Αριζόνα ενώ το άλογο του έπεσε νεκρό.

Σύμφωνα με το γραφείο του Σερίφη, το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ ο 31χρονος ίππευε το άλογο μέσα στην καταιγίδα.

Όταν ο 31χρονος έπεσε στο έδαφος κεραυνοβολημένος, αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι δεν είχε σφυγμό.  Ο αναβάτης υπέστη πολλά εγκαύματα στο πάνω μέρος του σώματος του και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με τους γιατρούς αναμένεται πάντως να επιβιώσει.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

EUROSTAR ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΧΑΟΣ

Διεθνή / «Μιλάμε για χάος»: Επιβάτες περιγράφουν τι συνέβη μετά τη διακοπή των δρομολογίων της Eurostar μέσω Μάγχης

Μεγάλη αναστάτωση σε κεντρικούς σιδηροδρομικούς σταθμούς στο Λονδίνο, στο Παρίσι και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, δύο μέρες πριν από την Πρωτοχρονιά
THE LIFO TEAM