Χιούστον: Μητέρα «έβαλε τον γιο της στο πορτ μπαγκάζ», επειδή ήταν θετικός στον κορωνοϊό

Χιούστον: Μητέρα «έβαλε τον γιο της στο πορτ μπαγκάζ», επειδή ήταν θετικός στον κορωνοϊό Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EPA
0

Μία γυναίκα στο Χιούστον φέρεται να έβαλε τον 13χρονο γιο της στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου της, προκειμένου να τον απομονώσει, επειδή ήταν θετικός στον κορωνοϊό

Όταν το παιδί βρέθηκε θετικό στον ιό, η Σάρα Μπιμ, που είναι δασκάλα, έβαλε το αγόρι στο πορτ μπαγκάζ, προκειμένου να το μεταφέρει σε γήπεδο όπου γίνονταν τεστ με τη μέθοδο του drive-through, έτσι ώστε να υποβληθεί σε νέο έλεγχο για να επιβεβαιωθεί το αποτέλεσμα. Στόχος της, σύμφωνα με τις αρχές, ήταν να μην εκτεθεί η ίδια στον ιό. 

Τώρα, η 41χρονη είναι αντιμέτωπη με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο. Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, η επικεφαλής των υγειονομικών υπηρεσιών της περιοχής, Μπέβιν Γκόρντον συγκέντρωνε πληροφορίες από τα οχήματα που περίμεναν στην ουρά για τα τεστ, όταν ανακάλυψε τον 13χρονο στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου. 

Η μητέρα «δήλωσε ότι έβαλε τον γιο της στο πορτ μπαγκάζ, προκειμένου να μην εκτεθεί η ίδια σε πιθανό κρούσμα ενώ οδηγούσε προς το γήπεδο για επιπλέον τεστ», σύμφωνα με τα έγγραφα. Η Γκόρντον ειδοποίησε τις αρχές.  

Η αστυνομία «ενημερώθηκε ότι ένα παιδί βρισκόταν σε πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου, σε drive- through σημείο διενέργειας τεστ Covid-19 νωρίτερα αυτή την εβδομάδα», ανέφερε σε ανακοίνωση προς το KPRC η διεύθυνση εκπαίδευσης της περιοχής. 

«Οι αρχές επιβολής του νόμου διενήργησαν πλήρη έρευνα, που είχε ως αποτέλεσμα την έκδοση εντάλματος σύλληψης. Ευτυχώς, το παιδί δεν υπέστη τραυματισμό», ανέφερε η ίδια ανακοίνωση. 

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΛΛΙΑ ΦΟΡΟΣ ΖΟΥΚΜΑΝ ΥΠΕΡΠΛΟΥΣΙΟΙ

Διεθνή / Γαλλία: Η βουλή απέρριψε τον «φόρο Ζούκμαν» στους υπερπλούσιους

Οι Γάλλοι βουλευτές, αντιθέτως, στήριξαν ένα ηπιότερο κυβερνητικό σχέδιο για τη φορολόγηση περιουσιακών στοιχείων - «Να μην πληρώσουν οι Γάλλοι τον φόρο που δεν θέλουν να πληρώσουν οι δισεκατομμυριούχοι»
LIFO NEWSROOM
Λετονία Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης

Διεθνή / Η Λετονία αποσύρεται από τη βασική ευρωπαϊκή συνθήκη για την προστασία των γυναικών

Συντηρητικά κόμματα και θρησκευτικές οργανώσεις σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες έχουν επιτεθεί στη συνθήκη, υποστηρίζοντας ότι προωθεί την «ιδεολογία του φύλου» και υπονομεύει τις «παραδοσιακές αξίες της οικογένειας»
LIFO NEWSROOM